سلام نیلو جون کار خوبی کردی دوباره ایجادش کردی منکه هر دفعه میام سایت یه سر به اون قسمت میزدم خیلی به دردم می خورد ممنون
راستی واسه سرخ کردن بادمجون که روغن نبره چه راه حلی داده بودین؟ فکر میکنم باید یک ساعت توی اب نمک می گذاشتیم و بعد سرخ کنیم یا باید چند ساعتی هم بیرون بمونه؟
واسه نگهداری پیاز غیر از سرخ کردن راه حل دیگه ای ندارین ؟ پیاز سرخ شده های اماده خیلی خوبه اما از نظر اقتصادی به صرفه نیست من یه بار فکر کردم بیان چند کیلو بگیرم با خورد کن ریزشون کنم و بعد توی دبه های شیشه ای بریزم روشم مقداری روغن بریزم تا خراب نشه و بزارم داخل یخچال ، بنظرت جواب میده ؟
میدونی یه بار واسه سیر همینکار رو کردم مقدار زیادی سیر گرفتم خوب کوبیدمش و داخل شیشه های کوچکی ریختم خوب پرش کردم و بعد روش روغن مایع ریختم تا هوا بهش نرسه تا خراب بشه تا یه مدتی خیلی راحت بودم
حالا با این روش برای پیاز موافقی ؟
هر گاه واژه "توقع" را فراموش کردی،خواهی دید که دنیا چقدر زیباست !