2737
2734
عنوان

تزیینات انواع غذا.دسر.سالاد . و کلآ هر چی که میشه خورد!!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 711241 بازدید | 2253 پست
پیتزا ورمیشل

مواد پیتزا هر چی که دوست دارید(قارچ- گوجه- زیتون- گوشت چرخ کرده –مرغ وهرچی که مفیده وممکنه کودکتان یا شوشو نخورد وتوش رنده کنید!)
یک بسته ورمیشل(رشته سوپی)
یک تخم مرغ
ادویه به دلخواه(پودر سیر آویشن و...)
مواد داخل پیتزا رو تفت بدهید با شعله کم تا پخته ونرم بشود برای اینکه قارچتون سفید بمونه از آبلیمو استفاده کنید
ورمشیل را داخل آب در حال جوش با کمی روغن ونمک مثل ماکارونی بپزید وآبکش کنید.
تخم مرغ را هم بزنید

حالا یک ظرف نچسب را بردارید وکمی روغن بریزید وورمیشل ها را درون آن بریزید رویش مواد داخل پیتزا ودر آخر تخم مرغ را روی همه سطح بریزید ویک دم کن بگذارید رویش وقتی مواد کف مثل ته دیگ شد یعنی آماده است

یه جور دیگه
مواد ورمیشل را نصف کنید ونیمی را کف آن وبقیه را روی مواد بریزید
سایت آپلود عکس و آپلود سنتر فایل ایران بلاگ !خوش آمدید, مکانی برای آپلود، نمایش و اشتراک گزاری سریع و راحت عکسهای شما

خدایامتشکرم ودوست دارم
دسر تابستانی یا عصرانه تابستانی

نان باگت برای هر نفر 2تا
میوه های خوشرنگ (شاتوت- توت فرنگی- آلبالو- گیلاس- تمشک)
شکر

نان را برش دهید

سایت آپلود عکس و آپلود سنتر فایل ایران بلاگ !خوش آمدید, مکانی برای آپلود، نمایش و اشتراک گزاری سریع و راحت عکسهای شما
سایت آپلود عکس و آپلود سنتر فایل ایران بلاگ !خوش آمدید, مکانی برای آپلود، نمایش و اشتراک گزاری سریع و راحت عکسهای شما

میوه ها رو با شکر وکمی آب بپزید تا مثل مربا بشود

سایت آپلود عکس و آپلود سنتر فایل ایران بلاگ !خوش آمدید, مکانی برای آپلود، نمایش و اشتراک گزاری سریع و راحت عکسهای شما
نان ها را آغشته به آب میوه
سایت آپلود عکس و آپلود سنتر فایل ایران بلاگ !خوش آمدید, مکانی برای آپلود، نمایش و اشتراک گزاری سریع و راحت عکسهای شما
وبه ترتیب داخل قالب اول نان بعد میوه ها ودوباره نان داخل فریزر وبعد در یخچال بگذارید فقط یخ نزند آنقدری در فریزر بگذارید که کاملا سرد بشه. قالب را تا موقع سرو در نیاورید
سایت آپلود عکس و آپلود سنتر فایل ایران بلاگ !خوش آمدید, مکانی برای آپلود، نمایش و اشتراک گزاری سریع و راحت عکسهای شما
سایت آپلود عکس و آپلود سنتر فایل ایران بلاگ !خوش آمدید, مکانی برای آپلود، نمایش و اشتراک گزاری سریع و راحت عکسهای شما

یه جور دیگه:
از خامه برای زیبایی ومزه استفاده کنید و این میوه ها رابه صورت خام فریز کنید تا این طعم را در زمستان کنار خانواده گرمتون تجربه کنید.

سایت آپلود عکس و آپلود سنتر فایل ایران بلاگ !خوش آمدید, مکانی برای آپلود، نمایش و اشتراک گزاری سریع و راحت عکسهای شما
سایت آپلود عکس و آپلود سنتر فایل ایران بلاگ !خوش آمدید, مکانی برای آپلود، نمایش و اشتراک گزاری سریع و راحت عکسهای شما
خدایامتشکرم ودوست دارم

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢

خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍

بیا اینم لینکش

ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2731


پرستو63
*کاربر تایید شده*
پست ها: 64 | عضویت: 15/6/1390
1390/7/4 1:58 ب.ظ

سلام شیوا جون و همه دوستان واقعا خسته نباشی
مامان هستی شیوا جان کمک کنید من دوست دارم دسر پان اسپانیا درست کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی دستورشو ندارم شیوا جون تو وبلاگتونم نیست مرسی


پرستو جون به این لینک مراجعه کن




http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=86747&PageNumber=1


nazzzanin
*کاربر تایید شده*
پست ها: 698 | عضویت: 5/11/1389
1390/7/4 8:15 ب.ظ

شیوا جون دستور سالاد توپی رو به من میدی من بلد نیستم مرسی


مواد لازم :
سیب زمینی پخته شده 3 عدد متوسط رنده شده
کره 10 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
سس مایونز 2 قاشق غذا خوری
موادلازم برای مغز سالاد:
ژامبون خرد شده 1 پیمانه
فلفل دلمه ای خرد شده 2/1 پیمانه
خیار شور نگینی 2/1 پیمانه
مواد لازم برای تزیین روی سالاد :
کلم قرمز ساطوری - جعفری ساطوری- هویج رنده شده و ....

طرز تهیه:
سیب زمینی رو در حالی که هنوز گرمه رنده کنید و کره رو لای اون بذارید تا با حرارت سیب زمینی آب بشه. بعد نمک و فلفل و سس مایونز رو بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. حالا بذارین 1 ساعت توی یخچال بمونه تا جا بیفته.
مواد مغز سالاد رو در ظرفی مخلوط کنید.
حالا از سالادتون به اندازه یه نارنگی مثل کوفته توی دستتون باز کنید و یه مقدار از مواد مغزی رو لای اون بذارید و مثل کوفته گردش کنید تا مواد لای اون مخفی بشه و بعدش هم توی کلم یا جعفری یا هویج بغلطونید و روش رو با سس مایونز ساذه و غلیظ تزیین کنید و ببرید نوش جون کنید . به همین سادگی

Myup Image Hosting

fafa
*کاربر تایید شده*
پست ها: 2,047 | عضویت: 15/12/1388
1390/7/4 5:37 ب.ظ

ای خدا خیرت بده شیوا جووووون...

دراژه همون مارکی بد که یادم رفته بود!!!!!

اونم بی رنگ نشد....


fafa جون
این لینک روببین
من این ژله رو با آلوورا درست کردم
کاملآ مثل شیشه بی رنگ نمیشه ولی خوب شد




http://shiva-food.blogfa.com/cat-3.aspx
2738

بستنی انبه برای رژیمی ها

انبه ها را پوست بگیرید و از هسته جدا کرده خرد کنید. انبه را در یک دستگاه غذاساز یا مخلوط کن بریزید و آب لیموی تازه را اضافه کرده دستگاه را روشن کنید ...



مواد لازم:
2 عدد انبه،یک کیلو ماست کم چربی،نصف پیمانه آب پرتقال

برای سس انبه:
2 عدد انبه،2 قاشق سوپخوری آبلیموی تازه

انبه ها را پوست بگیرید و از هسته جدا کرده خرد کنید. آن را در یک دستگاه غذاساز بریزید و آب پرتقال و ماست را اضافه کرده، دستگاه را روشن کنید تا خوب مخلوط شوند.این مخلوط را در یک قالب بریزید و در فریزر قرار دهید. پس از آنکه دور ظرف کریستال های یخ پدیدار شد ظرف را از فریزر خارج کنید و بستنی را خوب هم بزنید. این کار موجب می شود بستنی حالت یخی نداشته باشد. دوباره قالب بستنی را در فریزر قرار دهید تا کاملا بسته و سفت شود.

حدود نیم ساعت یا یک ربع ساعت قبل از سرو کردن بستنی را در یخچال بگذارید تا کمی نرم شود. آن را با سس انبه سرو کنید.

برای تهیه سس:
انبه ها را پوست بگیرید و از هسته جدا کرده خرد کنید. انبه را در یک دستگاه غذاساز یا مخلوط کن بریزید و آب لیموی تازه را اضافه کرده دستگاه را روشن کنید تا انبه را کاملا خرد و به صورت سسی یک دست درآورد. سس را در یخچال بگذارید تا سرو شود.بستنی را در ظروف گود کوچک ریخته سس انبه را روی آن بریزید و با چند خلال پوست لیموترش تزئین کنید
Myup Image Hosting




چای سرد با انبه و نعنا
چای انبه و نعنا


برای تهیه این نوشیدنی خنک برای 6 نفر به مواد زیر نیاز داریم:

انبه ریز شده یک پیمانه

آب آناناس یک پیمانه

چای سبز کیسه‌ ای 8 عدد

نعنا ‌یک شاخه

آب جوش 4 پیمانه

شکر یک تا دو قاشق غذاخوری

قطعات یخ به تعداد لازم



طرز تهیه:

قطعات انبه را همراه با آب آناناس درون دستگاه غذاساز ریخته و به صورت پوره در آورید و پوره را درون یخچال قرار دهید.

درون یک کاسه مقاوم به حرارت، آب جوش ریخته و چای‌ های کیسه‌ ای و شاخه نعنا را درون قرار داده و درب ظرف را بگذارید و 5 دقیقه صبر کنید.

سپس درب ظرف را برداشته و چای‌ های کیسه‌ ای و شاخه ی نعنا را از درون آن بیرون آورید.

پس از این که مخلوط چای و نعنا خنک شد، مدت 2 ساعت آن را درون یخچال قرار دهید.

مخلوط را از یخچال بیرون آورده و آن را درون یک پارچ بریزید و مخلوط انبه و شکر را به آن اضافه کنید.

هنگام سرو،‌ نوشیدنی را درون لیوان‌ های پُر از یخ بریزید و نوش جان کنید.

Myup Image Hosting



کرم انبه


مواد لازم:
آب انبه: 3 پیمانه. خامه:1 پیمانه. پودر ژلاتین:2 ق.س.شکر:5/1پیمانه. بستنی وانیلی: 50 گرم.اسانس لیمو: 2 قطره.انبه: 1 عدد.
طرز تهیه::
ابتدا آب انبه و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم تا بجوشد و شکر حل شود و ژلاتین آب کرده را اضافه و از روی حرارت بر داشته و اسانس را اضافه می کنیم و می گذاریم تا خنک شود و بعد خامه و بستنی و پوره انبه را هم اضافه و در قالب مورد نظر ریخته و می گذاریم درون یخچال تا خودش را بگیرد.
این دسر را با بستنی و خامه سرو می کنیم.





دسر انبه و پرتقال



الان که انبه های تازه هست حیفه که استفاده نشه و این دسر خیلی عالیه ، من فقط پرتقال رو واسه کمتر کردن اسانس انبه استفاده کردم چون همسری اینطوری دوست داشت و خیلیم خومشزه شد

مواد لازم:

2 پیمانه شیر

3 قاشق سوپخوری آرد (سرخالی)

5 قاشق سوپخوری شکر

1 عدد انبه پوره شده

1 عدد پرتفال خورد شده

نصف بسته پودر ژله ی پرتقال

3 قاشق پر بستنی

اول آرد و شکر رو توی شیر خوب حل میکنیم و میذاریم روی حرارت تا کمی غلیظ بشه ، در همین حین پرتقال رو پوست میکنیم و حلقه ای برش میدیم و پره هاشو جدا میکنیم و انبه رو یا رنده میکنیم یا خورد میکنیم و میکسش میکنیم.

شیر که کمی غلیظ شد و آرد پخته شد، پودر ژله رو میریزیم و خوب هم میزنیم وکمی غلیظ شد پوره ی انبه و پرتقال پره ای رو اضافه میکنیم و هم زده از روی حرارت برمیداریم.کمی که حرارتش افتاد بستنی رو اضافه کرده و هم میزنیم و توی ظرف میریزیم و میذاریم یخچال تا بگیره، تقریبا 3 تا 4 ساعت باشه بهتره.
Myup Image Hosting

میشه جای پودر ژله از پودر ژلاتین استفاده کرد اما واسه ی خوشرنگتر شدنش ژله ی پرتقال بهتره.

Myup Image Hosting
اگه خواستین دسرتون خیلی سفت باشه از یک بسته پودر ژله استفاده کنین، اما اینطوری خوشمزه تره







یونیک
*کاربر تایید شده*
پست ها: 244 | عضویت: 20/5/1390
1390/7/5 10:02 ق.ظ

سلام شیوا جون
یه سوال دیگه در مورد ژله ها
شما وقتی پودر ژله رو با آب جوش هم میزنی چقدر وقت میذاری؟ با همزن دستی یا قاشق هم میزنی؟
آخه من آخرین بار کلی هم زدم که شفاف شد. و با اینکه شیر هم گرم بود بازم برید و دون دون سفید داشت تو ژله.
شما شیر و گرم میکنی یا با دمای اتاق میریزی تو ژله؟



یونیک جون
من یه روش بهت پیشنهاد میدم
پودر ژله رو بریز داخل یک کاسه و یک لیوان آب بهش اضافه کن و بذار رو شعله گاز و هم بزن تا جوش بیاد
دو تا قل که خورد خاموشش کن و بذار خنک شه بعد شیر کم چرب رو بهش اضافه کن
انشااه مشکلت حل میشه
من به جای شیر از بستنی استفاده میکنم


الی
*کاربر تایید شده*
پست ها: 2,426 | عضویت: 30/7/1387
1390/7/5 10:04 ب.ظ

شیوا جون سلام می خواستم بدونم می شه برای ژله گلدار به جای رنگ کردن خامه از زله رنگی استفاده کرد

اگه می شه ....اون وقت موقع درست کردن گلبرگها سفت تزریق نمی شه ؟؟؟؟؟؟؟

مرسی بووووس


الی جون
بله میشه
پودر ژله رو با نصف لیوان آب جوش مخلوط کن و خوب هم بزن تا یک دست و زلال بشه
اگه دید حل نمیشه بذارش روی شعله گاز تا کمی بجوشه
بعد نصف لیوان بستنی آب شده بهش اضافه کن و بذار خنک شه و تزریق کن به ژله اصلی
.........
اگه سرعت عملت بالا باشه سفت نمیشه
عکس هنر نماییت رو حتمآ برامون بذار
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز