2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
2804

الان سفارش های اینترنتی هم می تونی بدی.دارالترجمه نیلگام که من واسه ویزا مدارکمو دادم خیلی خوب و سریع کارم انجام شد. خوبیش اینه این شرکت نیلگام کار اصلیش گرفتن و ویزا و اقامته کاملا در جریان همه چی هستن.خیلی حرفه ای بود کارشون. آدرس سایتشتون هم اینه :
 https://www.nilgamtranslate.com

2805

یکی از دوستان گفته بود دارالترجمه نیلگام و من هم قبلاً اینجا ترجمه کرده بودم اما نکته ای که نمی دونستم اینه که چون خودشون کار ویزا هم میکنند کلی مدارک جعلی به سفارت ها دادند و در اصل سفارت ها اشخاصی که مدرک با سربرگ این ها داشته باشند رو ریجکت می‌کند و کسی هم نمیدونه و این رو کارمند سفارت بهم گفت ، بهترین جا برای ترجمه رسمی دارالترجمه رسمی الف هست که پاسخگویی ۲۴ ساعته هم داره و کیفیت ترجمه هاشون هم خوبه و مورد قبول سفارته

سلام

من جدیدا با دارالترجمه سفرا آشنا شدم، انگار بزرگترین دارالترجمه کشور هست به طوریکه تمام زبان ها رو داخل دفتر خودشون انجام میدن و اکثر دارالترجمه ها به اینا میدن و یه سودی هم برای خودشون بر میدارن.

خیلی کادر محترم و خوبی داشتن و کارمو به موقع انجام دادن.

من برای یه کار ایتالیایی رفتم جردن انجام دادم و بعد با دارالترجمه سفرا آشنا شدم که خیلی ارزان تر و سریع تر انجام دادن

من پیشنهاد میکنم این دارالترجمه رو.

2801