2737
2734
مرغش رو چطوری بپزم؟
بگذارتاشیطنت عشق چشمان تورابه عریانى خویش بگشاید،هرچندآنجاجزرنج وپریشانى نباشد،اماکورى رابخاطرآرامش تحمل نکن.
باقالی پلو با مرغ

باقالی پلو :

برنج ۲ پیمانه (شما به تعداد نفراتتون بریزین)

باقالی ۱ پیمانه

نمک برای خیس کردن برنج

سیر ۲ حبه

روغن و سیب زمینی برای ته قابلمه

شوید به میزان لازم

مواد لازم برای مرغ:

مرغ به اندازه مورد نیاز

پیاز ۱ عدد متوسط (اگه تعداد مرغتون زیاد بود از پیاز بیشتری استفاده کنین)

سیر ۳ حبه

فلفل دلمه ای نصف یک عدد

کره ۲۵ گرم

رب ۲ قاشق غذاخوری

نمک فلفل سیاه و زعفرون به میزان لازم

طرز تهیه:

اول برنج تونو که مثل همیشه خیس میکنین . اب را جوش آورده باقالی ها را داخل اب بریزین و به مدت نیم ساعت بجوشه البته مرتبا تست کنین چون بستگی به نوع باقالی هم داره وقتی باقالی کاملا پخته شده بود برنج رو اضافه کنین و مثل همیشه که ابکش میکنین برنج رو درست کنین بعد ته قابلمه روغن ریخته سیب زمینی را جینده و کمی از برنج رو روش بریزین بعد لابلا کمی شوید و سیرهاتونو خلال کنین و چند تا از خلال سیر رو هم بریزین (اگه از طعم سیر خوشتون میاد این کار باعث میشه اون بوی باقالی ازش گرفته بشه)و دوباره برنج و شوید وسیر تا اتمام کار و بعد اگه دوست داشتین کمی آب زعفرون و کره درست کنین و روی برنج بدید

طرز تهیه مرغ :

پیاز و سیر و فلفل دلمه ای رو خورد میکنم با هم مخلوط کرده بعد کره رو توی قابلمه میندازم (وقتی مرغ رو با کره میپزین خیلی خوش طعم میشه) بعدکمی از مخلوط پیاز و.. میریزم ته قابلمه بعد مرغها که یخشون باز شده رو میزارم باز پیاز و.. میریزم باز مرغ بعد نمک و فلفل سیاه میریزم در قابلمه رو میزارم زیرشم کم میکنم تا خود مرغ آب بندازه و هم اینکه بوی پیاز و سیر و فلفل دلمه ای کاملا به خورد مرغا بره اگه حجم مرغتون زیاد باشه که کلی آب میندازه بعد از تقریبا نیم ساعت الی ۱ ساعت که مرغا آب انداخت یه پیاز کوچولو رو توی کمی کره و روغن سرخ میکنم بعد رب رو اضافه کرده وتفت میدم زعفرون رو هم میریزم که هرچی زعفرون بیشتر باشه خوب مسلما مرغ خوشمزه تر میشه بعد آب جوش تقریبا یک لیوان که باز بستگی به مرغتون و آبی که انداخته داره میریزم و سس درست میکنم یک تا دو جوش که زد میریزم روی مرغا تا بجوشه و غلیظ بشه
دم زندگی گرم یه عمره داره بدون گارانتی مارو سرویس می کنه ! این الان اعصاب منهآپلود عکس


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2728
من مدل مرغ درست میکنم خیلی عالی و خوشمزه میشه .از خود تعریف نباشه.
پیاز فراوان خرد میکنم میذارم یکم تفتش میدم درحدی که سبک بشه .سرخ نباید بشه .بعد مرغ رو اضافه میکنم به اضافه نمک و زردچوبه و فلفل و ادویه .شعله رو کم میکنم تا آروم مرغ و پیاز با هم سرخ بشن.خوب که سرخ شدن یکم آب میریزم و درش رو میذارم تا بپزه.گاهی آلوچه هم توش میریزم که عالی میشه.در آخر کمی زعفران دم شده بهش اضافه میکنم. رب هم هیچیییی نمیزنم بهش....
Lilypie Premature Baby tickers
2738
سلام عزیزم به نکات بالا حتما اینو اضافه کن ضرر نمیکنی از بهترین رستورانی که شوید باقالیش معروفه و اشنا بود سوال کردم برنج که خواستی دم بگذاری لای برنجت 1 مقدار دارچین بپاش عطرش فوق العاده میشه بعد سعی کن باقالاتو با اب خالی نپزی اگه با اب گوشت یا مرغت بپزی طعم باقالی داخل غذا عالی میشه امید وارم مهمو نیت خوب برگزار بشه
خدا جونم ممنونتم به خاطره فرشته های مهربونی که بهم دادی و زندگی قشنگم .عاشقتم خدا جون
باقالی باید با دم برنج پخته بشه . جون باقالی را اگر در ؟آب جوش بندازید سفت میشه . من همیشه موقعی که میخواهم برنجم را آب بکشم باقالی را مبریزم و آب میکشم و نمی گرازم جوش بخوره . از یک آشپز پرسیذم و دارچین لای پلو یادت نره هنگام دم کردن برنج بریز . نه هنگام جوش خوردن برنج
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

صلوات ❤️

18_narnia | 14 ثانیه پیش
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز