2777
2789
عنوان

دوستان کسی با من پایه میشه؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 16822 بازدید | 581 پست
میگم دیگه مینا جون
یه سری چیزا هست خودمون درستش کردیم
اخه خداییش احترام و دست دادن چه ربطی با هم دارن؟
به جز حرفایی که به نوشین جان گفتم چیز خاص و جدیدی به ذهنم نمیرسه
اما اینو مطمنم که با دعوا چیزی درست نمیشه
اول باید با شوهرت قشنگ و منطقی صحبت کنی و به اصطلاح اونو با خودت پایه کنی
بعد اینطوری نصف بیشتر مشکلات حله...

بازم اگه چیزی به ذهنم رسید حتما میگم گلم..

دوستای دیگم همینطور..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام

ما کلا خانواده مذهبی هستیم وحرام وحلال واینا توجه خاص داریم البته امیدوارم خدابیشترازینا کمکمون بکنه

ما که با نامحرمای اقوام نزدیک من جمله پسر خاله وپسرداییو..... غیره ذالک زیاد همصحبت نمیشیم چه برسه دست دادن

اینا اما خداییش یه پسرخاله دارم خیلی گله هروقت ببینمش باهاش دست میدم باهاش صحبت می کنم خیلی آقاست واونم

البته مذهبیه ها
آمده ایم تا زندگی کنیم که قیمتی پیدا کنیم، نه اینکه به هر قیمتی زندگی کنیم.
2803
منم ظهرها که بای اینترنت هستم عهد کرداذان شد بلند شم ولی بازیه موقع....

حال دارم روی خودم کار می کنم نشینم وبرم نمازبخونم
فطرس جون ما ادمها همگی قوه تشخیص داریم می تونیم یه کتابی را بخونیم واگر واقعا به دنبال حقیقت باشیم بالاخره راهمون را پیدا می کنیم کتابهایی که به قول شما گمراه کننده هستند را مطمئن باش وزارت ارشاد بهشون اجازه چاپ نمیده کتابهایی که من گفتم ومی خونم همگی تو کتاب فروشی های ایران موجودند من اعتقاد دارم باید اونقدر عقاید مختلف را بخونم تا بالاخره از بین همه اونها حقیقت متولد بشه ادمی هم نیستم که با خوندن یه کتاب کلا عقایدم را عوض کنم از خودم مطمئنم و حتما بقیه شما هم که تو این بحث شرکت دارید همینطورید بگذریم راه دیگری که هم که وجود داره اینه که سعی کنیم مهربان تر باشیم ودیگران را بیشتر درک کنیم وسعی کنیم اگر برای حل مشکل کسی کاری از دستمون بر میاد نگیم به ما مربوط نیست حتی اگر ظاهر اون شخص را نپسندیم تاثیر این کارها برای من از اینکه تعقیبات نماز بخونم موثر تر بوده دراینکه احساس کنم به خدا نزدیکترم البته خوندن تعقیبات هم در جای خودش موثره ولی نه به تنهایی
من بیچاره قبل ازدواججلوی داییو پسر دایی و عمو وپسرش چادر سرمی کردم واقعا موندم قربون خدا بشم اولا عشقمون خیلی زیاد بود به خاطرش یه چیزایی رو تغییر دادم که الام مثل ... پشیمونم دلم می خواد برگردم به همون حالت ولی کمی سخته یه هو دوباره چادری بشی با یه سری .... دست ندم خیلی ناراحتم خیلی
محبوبه جان خب خداروشکر
شما هم کلی جلویی پس با این خانواده

ولی یه سوال واقعا برام پیش اومد
خب الان این پسر خالتون با سایر نامحرما و حتی پسر خاله ها و ... چه تفاوتی داره که میگی باهاش دست میدی؟
صرف این که ادم خوبیه؟
2804

وایییی فطرسی عین خودمی
والا من اهل بیرون ریختن مو و اینا نیستم ولی گاهی وقتا تو یه شرایطی قرار میگیرم که باعث میشه خیلی چیزا یادم بره
تیپ میزنم لباس ست میکنم ولی در کنارش خیلی چیزارو رعایت میکنم
گاهی هم چون پای نت هستم و تی وی روشن نمیکنم اذان از دستم میره ولی میشه به جاش گوشیمونو سر ساعت اذان حتی یه خورده قبلترش تنظیم کنیم و فورا بریم سمت خدا
من یه قراری با خودم و خدا گذاشتم یه مدل گناهی بود که همیشه میگفتم دیگه انجام نمیدم ولی باز روز از نو
دیگه دیدم واقعا زشته خجالت آوره
قرار گذاشتم هر موقع اون گناه رو انجام دادم تحت هر شرایطی فرداش روزه بگیرم یه بار هم این کارو کردم و فرداش روزه گرفتم
الان دیگه خیلی وقته اون کارو نکردم
آهای روزگار میشه افتخار بدی دو قدمم با ما راه بیای ؟؟!!!

اینقدر مسجدی بود که خواستکار تومسجد پیدا کرد

فطرس جان گفتم هم اونا مذهبی ومعتقدند هم ما خب حیف بود باهاش مزدوج نشم خواهررر
فطرس جون مرسی از تاپیکت.. کاملا حس منو گفتی
من تو سال جدید تصمیم گرفتم بیشتر با خدا حرف بزنم ... واسه همین بعد ازنمازام سعی می کنم واسه خودم و بقیه دعا کنم و با خدا حرف بزنم ... شاید خیلی ساده و پیش پا افتاده به نظر بیاد ولی خیلی تاثیر خوبی رو خود آدم داره
عکاسی در منزل و آتلیه
ساغر برکات 09123477049
ای وای !11
چرا انقدر تکرار میشه؟؟؟؟؟؟

ایلین جان شمادرست میگی
مسلما تو کشور ما شرایط یه جوریه که کتابایی که تابلو مشکل دارن و به قول معروف گمراه کنندن به راحتی در دسترس نیس
ولی من منطورم اینه که خیلی وقتا میخوان زیر پوستی یه چیزایی رو القا کنن بهمون
که اونم تشخیصش فقط باهمینه که خودمون انقدر پر باشیم و بااطلاعات که با خوندن اونها حتی شبهه ای هم برامون ایجاد نشه چه برسه به مراحل بعد
خصوصا که الان مثلا عرفانا نوظهور و .. هم زیاد شده
وگرنه منم اصلا با خوندن کتب مختلف مخالف نیستم خواهر

ههههههههه
خیلی باحال محبوبه جان
به پا هم پیر شین ننه
2805
خانم بهار خیلی خوبه کارت
اینکه ادم خودشو جریمه کنه واقعا موثره
ممنون

انشالا تو بقیه چیزایی هم که میخوای درستشون کنی کم کم موفق میشی گلم

سوسی جان به قول خودت شاید ساده باشه ولی خیلی ارزشمنده و صد البته بااثر
اثری که نفع بیشترشم به خودمون برمیگرده
بنا به قول خود خدای مهربون...

ملیحه جون
خوش اومدی خانمی
انشالا که همه موفق باشیم در این زمینه با کمک هم

من سعی میکنم یه جمع بندی کنم بااین حساب...
2801