2737
2734
سلام شما با گوشت بوقلمون چی درست میکنید و چجوری؟؟؟؟؟؟ممنون میشم اگه بگید
اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
خالم ی دفعهبا بوقلمون خورش درست کرده بود توش البالوهم داشت واااااااااای معرکه بوددددددد

راستی الان کیلوچنده؟؟؟؟؟
معتاد به اینترنت مجرم نیست... تنـــهاســت...!!!


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2728
سینه اش را چرخ کن برای کباتب
همین طوری مثل مرغ هم میپزیم با پیاز داغ و زعفرون
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
گوشت بوقلمون اگر رسمی باشه هم طعمش فرق میکنه و هم خیلی سفت تره .اما اگه بوقلمون که مثل مرغ ها در دو هفته بزرگ میشن و رسمی نیستن (شیوه صنعتی بزرگ شده) هیچ فرقی در طعم و مزش با مرغ نیست فقط گرون تره .
هرغذایی که با مرغ درست میشه با بوقلمون میشه درست کرد .ولی بوقلمون برای فسنجون خوبه
البته اگر برای مهمونات درست کردی حتما باید بگید که بوقلمونه وگرنه کسی متوجه نمیشه
2738
(10:16)
گوشت بوقلمون بسیار لطیف است و میتوان با آن انواع غذاهای خوشمزه ایرانی را طبخ نمود.

میتوان با گوشت بوقلمون انواع خورش، کباب، کتلت و خوراک را تهیه نمود. چاشنی های ترش مزه مثل آلو، تمبر هندی، رب انار و قره قروت این گوشت را بسیار خوشمزه مینمایند.

ساق یا ماهیچه و گردن بوقلمون برای تهیه باقالی پلو با گوشت بسیار شکیل و مناسب است. هر ماهیچه بوقلمون بین 800 تا 1000 گرم است و برای 4 تا 5 نفر کاملاً کافی است.

بال بوقلمون از دو قسمت کتف و ساعد تشکیل شده است. کتف بوقلمون همانند ماهیچه ای کوچک با گوشتی سفید است و ساعد آن دارای گوشتی بسیار لطیف و خوشمزه است که می توانید از آن برای تهیه انواع سالادها و خوراکها استفاده نمایید.

خورش اسفناج و آلو برای 6 تا 8 نفر
1- گوشت بوقلمون نیم کیلو
2- اسفناج دو کیلو
3- آلو 250 گرم
4- روغن 200 گرم
5- پیاز سرخ کرده 3 تا 4 قاشق سوپخوری
6- آبلیمو به مقدار کم
7- نمک و فلفل
طرز تهیه:
گوشت را تکه تکه کرده و با پیاز و 2 تا 3 لیوان آب می گذاریم با حرارت ملایم بپزد، سپس اسفناج را شسته درشت خرد می کنیم و کمی تفت می دهیم تا آب آن کاملا کشیده شود، آلو را شسته و همراه با اسفناج به گوشتی که آب آن کشیده شده اضافه می کنیم و میگذاریم نیم ساعت این موادهمراه با نمک و فلفل و آبلیمو بپزند تا به روغن بیفتد.
ممکن است این خورش را با لوبیا یا لپه نیز طبخ نمایند که در این صورت 100 گرم از این حبوبات می توان استفاده نمود.

خورش فسنجان
1-گوشت سینه بوقلمون نیم کیلو
2- مغز گردو چرخ شده نیم کیلو
3- پیاز سرخ کرده 3 تا4 قاشق سوپخوری
4- رب انار 4 تا 5 قاشق سوپخوری
5- شکر در صورت دلخواه
6- نمک
طرز تهیه:
گوشت سینه بوقلمون را با پیاز و 3 تا 4 لیوان آب و گردووکمی نمک در ظرف مناسبی ریخته روی حرارت ملایم میگذاریم رب انار را نیم ساعت اواخر پخت اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا کاملا جابیفتد.

خورش قوررمه سبزی
1- گوشت بوقلمون نیم کیلو
2- سبزی شامل تره،جعفری،شنبلیله به مقدار کم یک کیلو
3- لوبیا 100 گرم
4- لیمو عمانی درسته 3 تا 4 عدد
5- گرد لیمو عمانی1 قاشق سوپخوری
6- پیاز سرخ کرده 2-3 قاشق سوپخوری
7- روغن و نمک وفلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
گوشت را با لیمو عمانی های درسته پیاز و لوبیا و 2 لیوان آب می گذاریم بپزد تا نیم پز شود بعد سبزی خرد شده را تفت می دهیم و داخل گوشت می ریزیم و در نهایت نیز نمک و گرد لیمو را به آن اضافه می کنیم و میگذاریم به روغن بیفتد.

جوجه کباب یا شنیسل بوقلمون

1- گوشت بوقلمون بدون استخوان 1000 گرم
2- سرکه یک چهارم لیوان
3- روغن، یک چهارم لیوان
4- ماست یک لیوان
5- سیر رنده شده یک حبه
6- پیاز متوسط خُرد شده یک عدد
طرز تهیه:
سرکه، روغن، پیاز، ماست و سیر رنده شده را با هم مخلوط کرده و گوشت را به تکه های کوچک خرد می کنیم. گوشت را به مدت حداقل 8 ساعت در این مواد خوابانده و درب ظرف حاوی مواد را میبندیم. پس از زمان لازم گوشت آماده کباب شده یا کوبیده شدن و ترکیب با آدر سوخاری و شنیسل شدن میباشد.
..................................................

ایدوارم خوشتون اومده باشه

100%
معتاد به اینترنت مجرم نیست... تنـــهاســت...!!!
ما کلا بجای مرغ و گوشت قرمز بوقلمون میخریم
روناشکه قرمزه برای قرمه و قیمه - سینه و بازو رو هم بجای مرغ برای خوراک و سوپ و ...
فقط باید پیاز یا آب پیازه بیشتری بزنی بو نده یا تو پودر سیر و پیاز خلالی نیم ساعتی بخوابونیش

تازه مامانم سینشو چرخ میکنه باهاش کوکو درست میکنه
@2bare_man


باقالا پلو با ماهیچه بوقلمون

مواد اولیه :

*برنج دو پیمانه
*باقلا پاک کرده ۲۵۰ گرم
*شوید تازه خرد شده چهار قاشق سوپخوری
*زعفران دم کرده دو قاشق سوپخوری
*روغن به میزان لازم
*ماهیچه بوقلمون یک عدد
*پیاز داغ چهار قاشق سوپخوری
*برگ بو سه عدد
*نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
*آبلیمو سه قاشق سوپخوری



طرز تهیه:

برنج را شسته، با دو قاشق سوپخوری نمک به مدت دو ساعت خیس می‌‌کنیم. قابلمه‌ای که گنجایش دو لیتر آب را داشته باشد، روی حرارت گذاشته تا جوش بیاید. آب برنج را خالی کرده و یک‌بار با آب سرد می‌‌شوییم، اکنون برنج و باقلا را در آب در حال جوش می‌‌ریزیم، پس از این‌که جوش آمد به آرامی برنج را هم زده و شوید تازه را اضافه می‌‌کنیم. بعد از این‌که برنج نیم‌پز شد برنج را آبکش کرده و روی آن آب سرد می‌‌ریزیم. داخل قابلمه روغن و کمی زردچوبه ریخته و برنج را از آبکش به قابلمه منتقل می‌‌کنیم، شعله را متوسط کرده در قابلمه را می‌‌بندیم تا برنج عرق کرده و دم آن بالا بیاید، سپس روی برنج کمی روغن یا کره و یک قاشق از زعفران را می‌‌ریزیم روی آن دم‌کنی گذاشته شعله را کم کرده تا دم بکشد.

ماهیچه‌ را خوب شسته و به آن زردچوبه و کمی فلفل می‌‌پاشیم، سپس با پوست در روغن اطراف آن را سرخ کرده و با پیاز داغ، برگ بو و آب می‌‌پزیم. پس از این‌که ماهیچه پخت، حرارت را ملایم کرده به آن نمک، فلفل، آبلیمو و زعفران زده و پس از ۲۰ دقیقه شعله را خاموش می‌‌کنیم. باقلاپلو را در ظرف سرو به همراه ماهیچه کشیده و با آب گوشت باقی مانده از بوقلمون سرو می‌کنیم.



نکته:

اگر از شوید خشک استفاده می‌کنید، باید پس از آبکش کردن برنج شوید را لابه‌لای آن بریزید.

اگر باقلا دیر پز بود، بهتر است قبل از اضافه کردن آن به برنج آن را نیم‌پز نمایید.

باقلاپلو را می‌توان با مرغ، ماهیچه، ماهی و کوکوسبزی سرو کرد.

برای ته دیگ باقلاپلو می‌توان از سیب‌زمینی، کاهو، نان و کدو سبز استفاده کرد.

سن بوقلمون را از پای آن می‌توان تشخیص داد. پای بوقلمون اگر صورتی باشد سه ساله و اگر سیاه باشد، سنش کم و اگر خاکستری باشد کاملا پیر است.

برای از بین بردن بوی نامطبوع بوقلمون از آبلیمو استفاده کنید.

وزن یک بوقلمون ممکن است به ۱۸ کیلوگرم برسد، اما برای تهیه بوقلمون مناسب برای سرخ کردن وزن مناسب آن باید بین ۲/۵ تا ۳ کیلوگرم باشد.

برای پخت سریع بوقلمون اگر زودپز در دسترس ندارید، می‌توانید از کمی جوش شیرین یا از سرکه و روغن مایع استفاده نمایید.
معتاد به اینترنت مجرم نیست... تنـــهاســت...!!!
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687