2777
2789
عنوان

بارداری بیماری نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 47 پست
یعنی الکی میرفتی؟

تا ی دقه دیر تکون میخورد میرفتم بیمارستان.تا ی درد میومد سراغم فورا دکتر و سونو.همه منو تو بیمارستان پیامبران میشناختن.انقد استرس داشتم.من حتی تست امینو شور کردم.فک میکردم کیس ابم پارس

من هر روز وقتی چشامو باز میکنمو پسرمو میبینم.میگم خدایا شکرت بابت این سوپرایز قشنگت.خدایا دامن همه ی منتظرارو با این سوپرایزت سبز کن.میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚💙💛🧡❤💜

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پس چرا من همش عین مريضام😭😭😭

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم
2803
تا ی دقه دیر تکون میخورد میرفتم بیمارستان.تا ی درد میومد سراغم فورا دکتر و سونو.همه منو تو بیمارستان ...

چقد بد ... واقعا هم برای خودتون بد بوده هم استرس رو جنین اثر بدی میزاره . حتی به تجربه دیدم استرسیا تو دوران نوزادی بچه هاشون خیلی گریه میکنن 

عزیزم با این‌ وضعیت  الودگی هوا و غذا و کمبود انواع و اقسام ویتامین ها و آهن در بدن ما ایرانی ها والا همینقدر هم که بچه ی سالم به دنیا میاد به نظر من معجزه است،بعدشم کنترل ها ی پیشگیرانه خیلی بهتر از درمان هست،من کلا با مراقبت ها و کنترل های زمان بارداری توسط پزشک متخصص موافقم،ولی در کل با اینکه همه جدیدا همه چیز رو سخت میگیرین چه بارداری چه بچه داری ،چه عروسی و دامادی و ... کاملا مخالفم

2804
چقد بد ... واقعا هم برای خودتون بد بوده هم استرس رو جنین اثر بدی میزاره . حتی به تجربه دیدم استرسیا ...

بچم پدرمونو در اورد.انقد گریه کرد.دیگه به بچه هیچ وقت فکر نمیکنم

من هر روز وقتی چشامو باز میکنمو پسرمو میبینم.میگم خدایا شکرت بابت این سوپرایز قشنگت.خدایا دامن همه ی منتظرارو با این سوپرایزت سبز کن.میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚💙💛🧡❤💜

من ۳۵ هفته و ۶ روز اورژانسی سزارین شدم.ازدچند هفته قبلش پاهام ورم کرده بود اما فشارم نرمال بود.تا اینکه هفته آخر فشارم رسید به ۱۲.۵ که دکتر تست دفع پروتیین داد.مثبت شد.بعد تست ۲۴ ساعته داد. که عدد پروتئین ۶۵۰ بود.جوابش رو قرار بود ببرم دکتر که همون روز صبح یهو خونریزی کردم و یک لخته اندازه کف دستم جدا شد.رفتم زایشگاه معاینه کرد.گفت دهانه رحمت یک فینگر باز شده.خلاصه چون قبلا سزارین شده بودم فورا بردنم اتاق عمل‌وزن بچه هم دو کیلو بود.دکتر گفت یک لبه از جفت جدا شده بوده.حالا واسم سواله مسمومیت حاملگی ربطی به جدا شدن جفت داشته؟ کم بکدن وزن بچه به مسمومیت حاملگی ربط داره؟ چرا جفت جدا شده؟

من ب شخصه تهوع شدید دارم فعلا

هیچ کاری هم نمیتونم انجام بدم

سربار بقیه ام

ولی اصلا تمارض و... نیست

حالم ب شدت بده

و هیچی نمیتونم بخورم

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
2805
به نظر من واقعا فرهنگ بارداری لازمه تو جامعه افزایش پیدا کنه خیلی وقتا خیلی جاها شنیدم که مثلا تا با ...

در مورد این زایمان توضیح میدید یکم؟منظورتون زایمان در آبه

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛
اخه پزشک متخصص واقعا کارش مراقبت بارداری نیست . ولی همه چی تو ایران برعکس شده

عزیزم شما به من بگو چراهمه صورتم قرمز شده؟😭😭😭

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم
2801