2777
2789

من دخترم ۲۵ روزشه ، احساس میکنم شیرم کم شده ، حتی یکی ازسینه هام کم تر ازون یکی داده ، با وجود اینکه از هر دو تغذیه میکنه...

رازيانه ميگن خوبه.اما من قرص ضد تهوع خوردم شيرم برگشت

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
اب قلم و اب میوه طبیعی زیاد بخور چایی خیلی کم رنگم بخور من قطره شیر افزام میخوردم ولی قرصش اثرش بر ...

ممنونم ...بدون نسخه پزشک میدن این قرص رو داروخانه ها؟

من یه جور پودر شیر افزا خارجی بود دکتر برام نوشته بود،ولی چایی خیلی تاثیر داره

آرزو میکنم،آرزو میکنم،آرزو میکنم......
2804

اره عزیزم همون گیاهیه، قطرش بیش از حد تلخه بعضیا نمیتونن بخورن قرص رو میدن اسمشم شیر افزاس ولی خب مایعات باید درکنارش زیاد استفاده کنی

همین میوه های تابستونی رو بپز بخور

رازیانه و تخم شوید دم کنید با ی قاشق عسل بخورید...سویق سنجد .آب قلم .کباب .

دعای نی نی سایتیای میگیره. میشه دعا کنین خونه بهتر بگیریم .با دعای شما خونه خریدیم ولی نمیشه خودمون بشینیم دادیم رهن .خدایا هرچی صلاحه واسمون پیش بیاد.دخترم و شوهرم امیدای زندگیمن .