2777
2789
عنوان

این چه مسخره بازیه نی نی یااااااااار

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب بگه اونایی که گزارش میزنن تاپیکشو ترکوندن همرو جمع میبنده   اینجا بیشتریا کاربرایه خیلی خوب ...

اره واقعا حق با شماست 

ولی منم یه سری خییلی عصبانی شدم اصن نمیفهمیدم چی دارم مینویسم ولی نت قطع شد بعد که اروم شدم دیدم چقد تند رفتم خوب شد نتم قطع شد و پیامم نرفت

اره واقعا حق با شماست  ولی منم یه سری خییلی عصبانی شدم اصن نمیفهمیدم چی دارم مینویسم ولی نت قط ...

بلاخره باید خودمونو کنترل کنیم تا عصبانی نشیم مطمئنا بعدش پشیمون میشم

شمایی که داری امضامو میخونی😎بله با شمام              امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😘
2803
کاربرای خوب اینجا قبل این که بترکم به همتون بدرود میگم خدا نگهدار

میخای بترکی مجبوری فحش بدی

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
بلاخره باید خودمونو کنترل کنیم

ببین حذف کردن تاپیکت بدون این که حرف بدی زده باشی درست مثل این میمونه که داری با یکی مودبانه حرف میزنی طرف بزنه تو دهن آدم

ببین حذف کردن تاپیکت بدون این که حرف بدی زده باشی درست مثل این میمونه که داری با یکی مودبانه حرف میز ...

برای همه ما این اتفاق افتاده مودبانه حرف میزنیم یکی میاد چرت میگه

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
2804
ببین حذف کردن تاپیکت بدون این که حرف بدی زده باشی درست مثل این میمونه که داری با یکی مددبانه حرف میز ...

درسته . تو خصوصی به خود نینی یارها بگین خیلی بهتره دوباره هم میشه  تاپیک زد 

شمایی که داری امضامو میخونی😎بله با شمام              امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😘
میخای بترکی مجبوری فحش بدی

برام مهم نیست بترکم

چون میدونم هیچکدوم از نی نی یارای اینجا به خاطر کار بدی که کردن عذرخواهی نمیکنن

پس حرف دلمو میزنم بعدش میترکم

برام مهم نیست بترکم چون میدونم هیچکدوم از نی نی یارای اینجا به خاطر کار بدی که کردن عذرخواهی نمیکنن

کلا ما ایرانی خا عذرخواهی نمیکنیم اما ترکیدن تاپیک شما احتمالا تقصیر نی نی یار نیست تقصیر کسایی هست که بجای گزارش پست نامناسب کل رو گزارش میزنن

2805
منظور من به کاربرا نیست به نب نی یاراست

نی نی یار بیچاره چه گناهی داره 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖