2777
2789

بنطر من که اصلا انجام نده .من خیلی تنگ شده بود خیلی اذیت شدم .با طبیعی گشاد نمیشی چون بازم بخیه میزنن .اما عمل تنگ کردن اصلا خوب نیست

برای قرعه کشی ام به اسمم در بیاد ی صلوات مهمونم کنین  شماره ۴۷   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ترمیم یعنی چکار میکنه دقیقا ؟عمل تنگ کردن واژن تون چجوری بود منظورم اینه از داخل تنگ میکنن میرسه به ...

من داخل و تنگ کرده بود بعد بیرون اون لبه ها رو تاریکمم دوخته بودد

ببخشید میشه جاهای قشنگ و گشتنی مشهدو بگید میخوام بیام مشهد واسه تفریح و زیارت

مرتبط با تاپیک نیس ..ولی موج های آبی .موج های خروشان. وکیل آباد. طرقبه .شاندیز .نقندر .پارک ملت. روستا اخلمد . اردکن بهشت هشتم.کوهسنگی. روستای آل .روستای زقی.البته این روستاها بیرون شهر حساب میشه ما خودمون که رفتیم همش هم دیدنی و خوشگل بوده!امام زاده ام که یاسر ناصرو امام زاده یحیی میامی یادمه!.. حوصله داشتی آرامگاه فردوسی هم برو

2803
بنطر من که اصلا انجام نده .من خیلی تنگ شده بود خیلی اذیت شدم .با طبیعی گشاد نمیشی چون بازم بخیه میزن ...

بخیه رو بیرون اش میزنن برای ظاهر اش ولی توش دیگه همون جوری میمونه ..الان تقریبا چقدر هزینه اش میشه؟..خیلی تنگ شدین بعدش چکار کردین ؟عمل دیگه ای هم انجام دادین یا به مرور بهتر شد؟

داخل مجرا که فرق میکنه..برای همین میگن بچه دوم راحت بدنیا میاد!!نسبت به اولی👌..بخیه مال ظاهر بیرون ...

بدنیا اومدن بچه از مجرا که مرحله اخره

راحت بودنش دلایل بیشتری داره

خیلیا هم دومیو سخت میارن، کافیه بچه یک کم بزرگتر از اولی باشه

...
2804
بخیه رو بیرون اش میزنن برای ظاهر اش ولی توش دیگه همون جوری میمونه ..الان تقریبا چقدر هزینه اش میشه؟. ...

ببین تا دوما ه خیلی اذست بودم الن عالی شده. 

بعد مجرای داخل کامل تخصصیه برای زایمان پر از چروکه که چروکا باز میشن

یعنی شما منظورت اینه واژن گشاد نمیشه دیگه؟؟؟..خودش 10سانت باز میشه بعد بچه 3.500که با سرو کتف به دنیا اومد باز بعد 1ماه جمع میشه میشه 1سانت!!!!!؟؟؟مثل روز اولش  ..و هییییچ تغیری ایجاد نمیشه   آرع؟

یعنی شما منظورت اینه واژن گشاد نمیشه دیگه؟؟؟..خودش 10سانت باز میشه بعد بچه 3.500که با سرو کتف به دنی ...

واژن ده سانت باز نمیشه

دهانه رحم ده سانت باز میشه که به واژن ربط نداره

سر بچه هم که میدونی، نرم و منعطفه ۳۵ سانت استخون سفت که نیست، کتف هم به نوبت در میاد

حالا بعد یک ماه نه، ولی بعد شش ماه خیلی جمع میشه

نگفتم هیچ تغییری، گفتم « تقریبا »هیچ تغییری 

با یک زایمان معمولا تقریبا تغییر محسوسی نداریم

...
2805
آها خب پس شانس اوردین لطف امام رضا شامل حالتون نشد!!!!!!!!ماکه موش آزمایشگاهی شدیم هر بخشنامه ای میا ...

سلام عزیزم.. شما سز شدی یا طبیعی؟ منم مشهدم یادمه شما خیلی دنبال سز بودی

یعنی شما منظورت اینه واژن گشاد نمیشه دیگه؟؟؟..خودش 10سانت باز میشه بعد بچه 3.500که با سرو کتف به دنی ...

خانمی دهانه واژن ده سانت باز میشه بعد خودش بسته میشه فکر کردی همون طور ده سانت می مونه!!! 

برای من 10 سانت باز شد ولی بچه نیامد سزارین شدم لیزری. خودش جمع شده. تازه اندازه دو بند انگشت جای لیزر مونده در حالیکه خیلی ها می گفتند رد عمل نمی مونه.

سلام بچه ها اینجا راجع به جراحی زیبایی واژن بعد از زایمان توضیح دادن به نظر من جالب بود میذارم شمام برید بخونید

عمل زیبایی واژن بعد از زایمان | ترمیم واژن بعد از زایمان طبیعی در اصفهان - دکتر مریم محمدبیگی (drmohamadbeigi.com)

2801