2737
2734
من همیشه اینطوری درست میکنم و همه هم تعریف میکنن عالی میشه
اول ماهیهارو مزه دار کن برای اینکار تو یه ظرف ماهی رو بزار بعد روش یه پیاز رنده کن + یه حبه سیر رنده شده + فلفل سیاه+ فلفل دلمه ای رنده شده (دلخواه) + نمک "+ یه قاشق مربا خوری آبلیمو+ مقداری آب که روی ماهی رو بگیره
بزار تا نزدیک سرخ کردنت ماهی ها قشنگ مزه بگیره

برای سرخ کردن
ماهی هارو بریز تو آبکش تا آبشون بره
یه تخم مرغ رو لت کن توش کمی زعفرون بریز و کمی پودر سیر (دلخواه) بعد ماهی هارو بزن تو تخم مرغ و بعد تو آرد سوخاری
بزار روغن داغ بشه و بنداز تو روغن معرکه میشه
http://payannameh11.blogfa.com/
من فقط نمک میزنم به ماهی تو روغن داغ میزارم تا 5 دقیقه با شعله زیاد درش رو هم میزارم بعد کمش میکنم تا آروم بپزه وسرخ شه بعد اون روش میکنم در رو بر میدارم ومیزارم سرخ شه (اگه غوره داری هم بریز توش که مزش فوق العاده میشه اگه نداری هم میتونب آبغوره بریزی


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2731
سمیه (مامان محمد متین)
پست ها: 1,153
عضویت: 22/1/1389
1391/11/24 2:53 ب.ظ

ماهی + یک عدد پیاز خرد شده + ابلیمو + مقداری روغن زیتون. به مدت یک ساعت توی این موا بمونه
به یم مشمع ارد سفی و یک مشمع دیگه پودر سوخاری تردک بریزید. و یک ظرف هم تخم مرغ بشکنسد. حالا اولین ماهی را داخل مشمع ارد بندازید و مشمع رو خوب تکان بدید بعد در بیارید و داخل تخم مرغ بغاطونید و بعد داخل مشمع پودر سوخاری تردک بندازید و دوباره خوب تکان بدید بعد در بیارید و سرخ کنید
2740
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز