ی نفررومیشناسم کارتونو انجام میده پولکی نیس برای خودش هم پول جمع نمیکنه برای ی خونواده فقیری پول جمع میکنه هرچقدر که بدین چیزی نمیگه ولی خیلی باوجدان وخداترس هست وکارتون رو خیلی خوب انجام میده تلفنش رومیزارم فقط بهش اس بدین
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خدا وصف حالم در اینکه خداا معجزه میکنه با صبری که بهمون خدا نگاهش مهربون هر چیزیو به وقتش بهمون میده بر بالشتی که مرگ پرنده پر است نمیتوان خواب پرواز دید 🕊🕊🕊یعنی دل نشکنیم کسیو جدا نکنیم از کسی غیبت نکنیم مسخره نکنیمممم اصلا گناه جدا از گناه میگن سوزن به خودت بزن جوال دوز به دیگران که بفهمی چه دردی داره وقتی دیگران رو از خودت نامید میکنی به خاطر حرفامون توی زندگی بیشتر از همه هم عاشق نماز خوندن باشید مثل مننن🦋الله اکبر💮💮⚘💮💮خدامحافظ انسان های دل پاک مهربان
خدا وصف حالم در اینکه خداا معجزه میکنه با صبری که بهمون خدا نگاهش مهربون هر چیزیو به وقتش بهمون میده بر بالشتی که مرگ پرنده پر است نمیتوان خواب پرواز دید 🕊🕊🕊یعنی دل نشکنیم کسیو جدا نکنیم از کسی غیبت نکنیم مسخره نکنیمممم اصلا گناه جدا از گناه میگن سوزن به خودت بزن جوال دوز به دیگران که بفهمی چه دردی داره وقتی دیگران رو از خودت نامید میکنی به خاطر حرفامون توی زندگی بیشتر از همه هم عاشق نماز خوندن باشید مثل مننن🦋الله اکبر💮💮⚘💮💮خدامحافظ انسان های دل پاک مهربان
یه راز از زندگی من بگو اگر درست باشه هرچقدر پول بخوای بابت دعا بهت میدم
چشم سومم که باز نیست خواهر دعا بلدم یعنی طلسم نهاا دعا ولس سرکتاب میتونم باز کنم
چشم سومم که باز نیست خواهر دعا بلدم یعنی طلسم نهاا دعا ولس سرکتاب میتونم باز کنم
الان درمورد من میتونی سرکتاب باز کنی؟؟ خیلی گرفتارم، زندگیم داره نابود میشه، باردارم، هیچ پولی برامون نمونده، کلی بدعی داریم، یه ماه دیگه بچم دنیا میاد، کارم شده گریه
خب کسی که دعا مینویسه به یک نیروی ماوراءالطبیعه دسترسی داره کالا چه مثبت چه منفی چه نیروی معنوی چه ...
درسته
اما از شما یا از هر کس دیگه ای به من چیزی نمیگه اما وقتی راجب یه چیز سوال کنی میتونم کمکت کنم برای خودم هیچ کار نمیتونم بکنم متاسفانه