2777
2789
عنوان

دعا نویس خوب سراغ ندارید؟؟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 32848 بازدید | 211 پست

ی نفررومیشناسم کارتونو انجام میده پولکی نیس برای خودش هم پول جمع نمیکنه برای ی خونواده فقیری پول جمع میکنه هرچقدر که بدین چیزی نمیگه ولی خیلی باوجدان وخداترس هست وکارتون رو خیلی خوب انجام میده تلفنش رومیزارم فقط بهش اس بدین 

۰۹۹۱۰۴۵۲۷۳۱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
2804

من بلدم 

خدا وصف حالم در اینکه خداا معجزه میکنه با صبری که بهمون خدا نگاهش مهربون هر چیزیو به وقتش بهمون میده بر بالشتی که مرگ پرنده پر است نمیتوان خواب پرواز دید 🕊🕊🕊یعنی دل نشکنیم کسیو جدا نکنیم از کسی غیبت نکنیم مسخره نکنیمممم اصلا گناه جدا از گناه میگن سوزن به خودت بزن جوال دوز به دیگران که بفهمی چه دردی داره وقتی دیگران رو از خودت نامید میکنی به خاطر حرفامون توی زندگی بیشتر از همه هم عاشق نماز خوندن باشید مثل مننن🦋الله اکبر💮💮⚘💮💮خدامحافظ انسان های دل پاک مهربان 
چیو بلدین؟؟

دعا نویسی

خدا وصف حالم در اینکه خداا معجزه میکنه با صبری که بهمون خدا نگاهش مهربون هر چیزیو به وقتش بهمون میده بر بالشتی که مرگ پرنده پر است نمیتوان خواب پرواز دید 🕊🕊🕊یعنی دل نشکنیم کسیو جدا نکنیم از کسی غیبت نکنیم مسخره نکنیمممم اصلا گناه جدا از گناه میگن سوزن به خودت بزن جوال دوز به دیگران که بفهمی چه دردی داره وقتی دیگران رو از خودت نامید میکنی به خاطر حرفامون توی زندگی بیشتر از همه هم عاشق نماز خوندن باشید مثل مننن🦋الله اکبر💮💮⚘💮💮خدامحافظ انسان های دل پاک مهربان 
یه راز از زندگی من بگو اگر درست باشه هرچقدر پول بخوای بابت دعا بهت میدم

چشم سومم که باز نیست خواهر دعا بلدم یعنی طلسم نهاا دعا ولس سرکتاب میتونم باز کنم 

2805
چشم سومم که باز نیست خواهر دعا بلدم یعنی طلسم نهاا دعا ولس سرکتاب میتونم باز کنم 

الان درمورد من میتونی سرکتاب باز کنی؟؟ خیلی گرفتارم، زندگیم داره نابود میشه، باردارم، هیچ پولی برامون نمونده، کلی بدعی داریم، یه ماه دیگه بچم دنیا میاد، کارم شده گریه

خب کسی که دعا می‌نویسه به یک نیروی ماوراءالطبیعه دسترسی داره کالا چه مثبت چه منفی چه نیروی معنوی چه ...

درسته 

اما از شما یا از هر کس دیگه ای به من چیزی نمیگه اما وقتی راجب یه چیز سوال کنی میتونم کمکت کنم برای خودم هیچ کار نمیتونم بکنم متاسفانه 

تقریبا از ماه دوم و سوم بارداریم شرو شد مشکلات تا الان بسشتر و بیشتر تو بدعی فرو رفتیم، کلی وام داریم، لطفا کمکم کن اگه میتونی

2801