2777
2789
عنوان

آیا صحبت در مورد....

1431 بازدید | 26 پست
آیا واقعا صحبت در مورد مسایل جن سی و ارتباطات و بهداشت جن سی واقعا شرم آوره؟ من مدام میشنوم این جور چیزها به بیحیایی ربط داده میشه. برای مثال در مورد ایدز اینقدر در لفافه سخن گفته شد که یک دفعه متوجه شدن جمعیت زیادی داخل کشور به این بیماری مبتلا شدن. نظر بدین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
2804
شرم اور نیست ولی ادب حکم میکنه هر چیزی و هر مسئله ای رو هر جا و برایه هر کسی نگیم........

فقط همین.
Lilypie First Birthday tickers

روی هر پله ای که باشی خدا یک پله بالا ترست نه به خاطر این که خداست به خاطر این که دست تو را بگیرد.

vivi جون

اونوقت به نظرت نی نی سایت جایگاه صحبتهای خاله زنکی مثل شکایت از مادرشوهر و حسادت جاری و دعوا با خواهر شوهر هست ؟؟؟

نظر من اینه که اگه جای این مباحث نیست جای اون مباحث هم نیست.
و فقط و فقط باید راجع به بارداری و تربیت ونگهداری کودک بحث بشه و لا غیر.
2805
حرف شما درست ولی اگه قراره برای هرچیزی بریم مشاور و دکتر پس اصولا بحث مفهومی نداره. من خودم بارها دیدم توی این سایت انواع بیماریها را مطرح کردن و کمک خواستن. اگه فلسفه دکتر و مشاور درسته پس مطرح کردن بیماری توی این سایت هم غلطه.
ببخشید ببخشید یه چیزی

نسترن جون حرف مادر شوهر یا جاری رو حتی یه مرد بخونه حرفی نیست

ولی این حرفا خیلیییییییییییییی شرم آوره گلم

(البته من اون تایپک و تا آخر ندیدم ) الان یه کلمه رو razmiri
جون گفت خوندم خوب خیلی بده عزیزممممممممممممممممممممم
از تمام دلتنگی ها از اشکها و شکایتها که بگذریم باید اعتراف کنم .....کیارشم و شوهرم که میخندند .........خوشبختم...............
2801