موضوع بحث

میوه در بارداری

| 1392/02/06 | 18:51 12 بازدید
موضوع بحث: میوه در بارداری
سلام دوستان
شاید به دردتون بخوره


خواص میوه ها برای خانمهای باردار و شیرده

دوران بارداری چه میوه هایی مصرف شوند؟

آناناس:عصاره میوه نرسیده آن مسهل است ولی خانمهای باردار نباید استفاده کنند.

انار:

۱-خانمهای حامله اگر در دوران حاملگی رب انار بخورند ویار آنها از بین می رود.

۲-کسانی که می خواهند نوزادی زیبا داشته باشند در دوران حاملگی در فواصل غذا و ظهر و شب انار بخورند.

انگور:

۱-میوه خوبی برای خانمهای حامله است و از خطر سقط جنین جلوگیری می کند.

۲-خانمهای شیرده اگر انگور بخورند شیر آنها زیاد،مقوی و مغذی برای کودک خواهد بود.

بادام زمینی:خانمهای حامله روزانه بین ۱۰ تا ۱۵ دانه بادام زمینی بخورند.
1392/02/06
|
17:31
به:
اگر خانمهای باردار به بخورند مانع سقط جنین آنها می شود.بخاطر همین کسانی که دچار سقط مکرر هستند بهتر است کمپوت یا شربت به مصرف کنند.

۲- به عرق بدن را خوشبو می کند،مخصوصا خانمهای حامله اگر به بخورند عرق کودک آنها خیلی خوشبو است.

۳-به از ویار خانم های حامله جلوگیری می کند.

پرتقال:مادرانی که نمی خواهند کودکانشان دچار راشیتیسم و کمبود ویتامین ث شوند در دوران بارداری پرتقال را فراموش نکنند و به کودک هم پرتقال برسانند.

پسته:

۱-ایرانیان قدیم می گفتند اگر کسی پسر می خواهد باید پسته بخورد.

۲-در خوردن پسته افراط نشود،مخصوصا خانمهای حامله چون باعث زردی کودک می شود.
1392/02/06
|
17:32
توت فرنگی:

1-توت فرنگی برای خانمهای حامله بسیار مفید است.

۲- کسانی که پسر می خواهند اگر در ماه های اول بارداری توت فرنگی بخورند نوزاد آنها پسر خواهد شد.

خربزه:اگر خانمهای حامله در ماههای اول از خربزه استفاده کنند امکان دارد که نوزاد آنها پسر شود در هر صورت زیبا خواهد شد.

زرد آلو:برای خانمهای حامله به عنوان عصرانه بسیار مفید است.

زرشک:خانمهای حامله زرشک سعی کنند بسیار کم بخورند.
1392/02/06
|
17:33
فندق:خانمهایی که حامله اند رویزی ۵ دانه فندق میل کنند.

لیمو ترش:برای خانمهای بارداری که استفراغ می کنند می توانند از شربت لیمو با عسل استفاده کنند.در دوران آبستنی اگر میل به ترشی داشتید سعی کنید بیشتر از لیمو استفاده کنید.

موز:از سقط جنین جلوگیری می کند.خانمهایی که بچه سقط می کنند موز بخورند.

نارنج:برای زایمان آسان در چاشنی غذای خود نارنج را قرار دهید.
1392/02/06
|
17:34
۲-در خوردن پسته افراط نشود،مخصوصا خانمهای حامله چون باعث زردی کودک می شود.


من توبارداریم خیلیییییییییییییی پسته خوردم مخصوصا ماه آخر بچم هم زردی گرفت
1392/02/06
|
17:35
بسی پادشاهی کنم در گدایی چو باشم گدای گدایان زهــــــرا
هندوانه:
خوردن هندوانه باعث پاک شدن پوست جنین میشود و خوردن آن در ماه های آخر از زردی گرفتن نوزاد جلوگیری میکند
1392/02/06
|
17:42
انجیر:
شیر را زیاد میکند و از قولنج جلوگیری مینمایدو سرشار از آهن است
1392/02/06
|
17:46
کیوی:
کیوی از بهترین میوه‌هایی است که مصرف آن را می‌توان به خانم‌های باردار توصیه کرد. در صورتی که در گروه افرادی که به این میوه خوش آب و رنگ حساسیت‌ دارند، نیستید می‌توانید مصرف آن را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. کیوی سرشار از ویتامین‌ c، فیبر، آهن و کلسیم است و می‌تواند منبع خوبی برای تامین نیازهای غذایی زنان باردار و جنین آن‌ها باشد. بنابراین مصرف این میوه در دوران بارداری می‌تواند به بهبود روند خون‌سازی در زنان باردار کمک کند و میزان کم‌خونی را در این دوران کاهش دهد. از سوی دیگر وجود منیزیم موجود در کیوی باعث می‌شود جذب کلسیم در بدن مادر افزایش یابد چرا که میزان جذب کلسیم در بدن انسان با وجود منیزیم بیشتر و بیشتر می‌شود و این مسئله می‌تواند تاثیر زیادی در اسکلت‌بندی و افزایش مقاومت استخوان‌ها، دندان‌ها و بدن کودک داشته باشد.

1392/02/06
|
17:49
مرسی دوستم
1392/02/06
|
18:45
إلهی و ربی من لی غیرک
1392/02/06
|
18:49
دو بار میکرو ناموفق.....4 تا ای یو ......پنجمیش باردار شدم ولی........تا یکسال بدونه اقدام...............
ارسال پاسخ و نظر شما