ما همیشه باهم دعوا داشتیم تو دعوام هرچی دهنش اومده بهم گفته .تو تاپیکام ازاول مشکلاتمون هست...بهش اعتماد ندارم.دیشب رفت خونه دوستش که غرب تهرانه.صبح مسیج اومده از پلیس که توشرق جریمه شده.بعد کلی دعوا فهمیدم رفته خونه دوستاش تریاک کشی.واقعا باورم نمیشه.ادم فرهنگی تحصیلکرده.استاد دانشگاه...فقط میخواستم سکته کنم.جالبه که بعد اینکه اعتراف کرد زد زیرش.دیگه حس میکنم ذره ای علاقه برام نمونده
رهایی را اگر راهی ست جز از راهی که روید زان گلی ، خاری ، گیاهی نیست نه ، خواهر جان ! چه جای شوخی و شنگی ست؟ غریبی، بی نصیبی ، مانده در راهی پناه آورده سوی سایه ی سدری ببینیش ، پای تا سر درد و دلتنگی ست
رنگ در رنگ و به هر رنگ هزارانش طیف نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
طلاق بگیر، به حرف بقیه هم گوش نکن که میگن بسوز و بساز، برو راحت با کسی که لیاقتتو داره، این زندگی دیگه بدتر و بدتر میشه، ارزش نداره وقتی ادم یه بار زندگی میکنه واسه یه ادم دیگه بسوزه
الهی حق داری ناراحت شی مردا عضوی هستن به تحصیلات ربطی نداره شوهر من با یک اسم ذهن پر کن بی ادب دست بزن داره بهم خیانت کرده بخشیدم وتکرارعوضی حق میدم واقعا سخت