2777
2789
عنوان

حس میکنم علاقم به شوهرم ازبین رفته

509 بازدید | 40 پست

سلام

ما همیشه باهم دعوا داشتیم تو دعوام هرچی دهنش اومده بهم گفته .تو تاپیکام ازاول مشکلاتمون هست...بهش اعتماد ندارم.دیشب رفت خونه دوستش که غرب تهرانه.صبح مسیج اومده از پلیس که توشرق جریمه شده.بعد کلی دعوا فهمیدم رفته خونه دوستاش تریاک کشی.واقعا باورم نمیشه.ادم فرهنگی تحصیلکرده.استاد دانشگاه...فقط میخواستم سکته کنم.جالبه که بعد اینکه اعتراف کرد زد زیرش.دیگه حس میکنم ذره ای علاقه برام نمونده

رهایی را اگر راهی ست
جز از راهی که روید زان گلی ، خاری ، گیاهی نیست
نه ، خواهر جان ! چه جای شوخی و شنگی ست؟
غریبی، بی نصیبی ، مانده در راهی
پناه آورده سوی سایه ی سدری
ببینیش ، پای تا سر درد و دلتنگی ست 

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه چی رو بگم قابل توجه شما و همه دوستان 

انسان های تحصیل کرده و اجتماعی هم میتونن معتاد خیانتکار بد دهن دروغگو بی فرهنگ و اهل کتک کاری باشن

هیچ وقت صرفا از روی مدرک تحصیلی کسی رو بالا نبینید

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم   
2803

طلاق بگیر، به حرف بقیه هم گوش نکن که میگن بسوز و بساز، برو راحت با کسی که لیاقتتو داره، این زندگی دیگه بدتر و بدتر میشه، ارزش نداره وقتی ادم یه بار زندگی میکنه واسه یه ادم دیگه بسوزه 

طلاق بگیر، به حرف بقیه هم گوش نکن که میگن بسوز و بساز، برو راحت با کسی که لیاقتتو داره، این زندگی دی ...

اتفاقا هیچکس نمیگه بساز! اما از اینده میترسم.نمیدونم چمه.همش من دارم تلاش میکنم.اونم یجا همرو نقش براب میکنه

الهی حق داری ناراحت شی مردا عضوی هستن به تحصیلات ربطی نداره شوهر من با  یک اسم ذهن پر کن بی ادب دست بزن داره بهم خیانت کرده بخشیدم وتکرارعوضی حق میدم واقعا  سخت

بزرگترین سرمایه زندگی مشترک اعتماد است
یه چی رو بگم قابل توجه شما و همه دوستان  انسان های تحصیل کرده و اجتماعی هم میتونن معتاد خیانتک ...

میدونم.ولی من ۵ساله میشناسمش اصلا باورم نمیشه همچین کار چیپی اونم بخاطرش دروغ بگه اینهمه

2804
الهی حق داری ناراحت شی مردا عضوی هستن به تحصیلات ربطی نداره شوهر من با  یک اسم ذهن پر کن بی ادب ...

باور کن هرلحظه منتظرم با یه زن تو خونه ببینمش.اینم بددهن و کتک بزنه.خیلی دلیل دارم جداشم نمیدونم چراانقدر ترسناکه

اتفاقا هیچکس نمیگه بساز! اما از اینده میترسم.نمیدونم چمه.همش من دارم تلاش میکنم.اونم یجا همرو نقش بر ...

سر ودر سامون بده زندگیت رو یه کاری کن ترک کنه یه کاری کن رفیق بازی! ترک کنه یه کاری کن بهت علاقه من بشه تو هم علاقه مندبشه شو 

2805
سر ودر سامون بده زندگیت رو یه کاری کن ترک کنه یه کاری کن رفیق بازی! ترک کنه یه کاری کن بهت علاقه من ...

هرچی تلاش میکنم بدترمیشه.اوایل کتک و دعوا بود.خواستم اونو درست کنم دختربازی اضافه شد خواستم اعتمادمو ازاول بسازم تریاک کشی اضافه شد.دیگه نمیکشم.دست من نیست.عاشقمه ولی روحش بیماره

اومدم خونه مامانم.بهش گفتم فقط یبار دیگه منو میبینی اونم موقع طلاقه.من میپرستیدمش ولی الان اصلا برام ...

خوش بحالت زود کار درست کردی من که عمرم از ترس ناراحتی دیگران  گذاشتم پای زندگی الان ۲ تا بچه دارم خودم از ۲  ماه قبل زدم به خریت

بزرگترین سرمایه زندگی مشترک اعتماد است
2801