2777
2789

خواب ديدم ي بچه اوتيسم هستش ك باباش و ميشناسم و ميدونم كيه تو خاب

بعد اين بچه رو نميدونم سر چي شدش ك من ازش چندين روز مراقبت كردم 

غذا ميدادم بعش ميبردمش بيرون 

از لحاظ حركتي مشكل داشت و حرف زدن 

ولي ميفهميد قشنگ كارا رو و محبت هايي ك بهش ميكردم

بچه خوبيم بود

مدرسه ميبردمش،اروم بود و خجالتي بهش ميگفتم موفق ميشي فلان بايد چ كني 

😓😓😓😥😥😥يعني چي سرم درد اومده خيلي

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭

ايول😐😐😐هيشكي نيمد مرسي

😓😓😓

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا منم دیشب خواب دیدم با اینکه شوهر و بچه دارم با خانواده ام رفتیم پیش یکی ک دوستش داشتم ولی مثل ا ...

😂😂😂😂عزيزم

چ عجيب 😓😓😓😓

2803
منم زياد خواب بچه اوتيسمي مي بينم، فكر ميكنم دليلش اضطرابيه كه دارم، همش نگرانم خدايي نكرده بچم اوتي ...

خدانكنه عزيز دلم انشالله بلا از جفتتون دور بشه عزيزم ❤️❤️❤️❤️😍جوجه نازتون شاد و سالم بغلتون مياد و ثمرش و ميبينيد❤️😻