من معمولا واسه دو روز برنج آبکش می کنم همون موقع که می خوام شام درست کنم ، ناهار فردا رو هم آماده می کنم واسه غذاهایی که اضافه میاد هم یه روز غذاهای تکراریو می خوریم
واااااااااااای مامان لیلا همیشه دلم بحال این کارمندای تهرانی می سوزه ، خیلی سخته تازه اون ساعت می رسی خونه و با اون همه خستگی باید کار خونه هم انجام بدی
من برای آشپزی برنامه ای ندارم ولی برای کارای خونه برنامه ریزی کردم که مثلا هر روز باید یه بخشی از کارا رو انجام بدم البته بعضی وقتا بهش عمل نمیکنما ....
چارش اینه که مواد اولیه ای که برای غذای امروزت میپزی فردا رو هم در نظر بگیری مثلا برای عدسی وقتی عدس میپزی عدس رو زیاد بپزی که برای فردا بتونی عدس پلو بپزی یا مثلا آّبگوشت میپزی سیب زمینیش رو زیاد بپزی فرداش کتلت یا کوکو سیب زمینی بپزی
یا مواد کتلت یا کوکو درست کنی ظهر بیای فقط سرخش کنی برای شام هم من همیشه توی فریزر لوبیای نیمه پز و نخود نیمه پز دارم یک ساعته مخصوصا زمستون آش می ذارم یا مثلا برای سوپ درست کردن عصر که میام خونه جو رو میذارم بپزه توی فریزر هم هویج خرد شده - فلفل دلمه ای سرخ شده - آب گوشت یا آب مرغ فریز شده دارم مرغ مخصوص سوپ هم دارم