2777
2789
آنی عزیز
دخترم بالاخره دستهایش را ول کرد و ده قدمی با خواندن شعر تاتی تاتی از من دور شد و رفت و برگشت اما خیلی آرام و با ترس . من خیلی خوشحال شدم .حالا راهنمایی شما چیست .
مبارکههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
مرد که تـــــــــــو باشی زن بـودن خـوب است .. از مـیان تمام مذکرهای دنیـا ... فقط کـافیـست پــای تــــــــــو در میان باشـد .. نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانوم بودن چه کیــــفی دارد ..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
2804
مبارک باشهههههههههههههههههه.خدا رو شکرررررررررررررررررررر
تو آمدی و خدا خواست پسرم باشی،
وبهترین غزلِ توی دفترم باشی،
تو آمدی وخدا خواست از همان اول،
تمامِ دلخوشی روزِ آخرم باشی،

تمامِ زندگی من و همنفسم 7 آبان 92 چشممون و روشن کرد، خدایا شکرتتتتت
عزیزان
دختر من تقریبا 17 ماهش بود مستقل راه نمی رفت . از لطف و مهربانی قلب پرمحبت تان متشکرم .
دل شاد باشید و برایم دعا کنید . دخترم کامل راه بیفتد نذر بسیار سنگینی بر دوش دارم . باید چندین خانواده را حمایت کنم و باز هم مثل قبل به کوچولوهای بی سرپرست رسیدگی کنم . پروردگار به همه شما سلامتی و برکت عطاکند .
2805
آنی عزیز
متشکرم از قلب مهربونت که به تاپیک من توجه کردی . خیلی خوشحالم بعضی اوقات خیلی راه می رود مثلا دیروز 15 دقیقه هم ننشست همه اش راه رفت و رفت و رفت و تمام خانه را بررسی کرد خیلی خوشحال بود و مرتب شعر می خواند . تاتی تاتی تاتی و من هم با او می خواندم . من میگفتم تا او می گفت تی . بعضی اوقات هم دوباره می خواهد دست من را بگیرد . با او تمرین می کنم .
آنی عزیز متشکرم . متشکرم . پروردگار گلهایت را برایت نگه دارد و دلت شاد باشد . من باز هم با شما تماس می گیرم خانم مهربان
مامان فرنام جون پسر من 14 ماهشه و هیچ اشتیاقی برای راه رفتن نداره به مبلا دست میگیره و بلند میشه و گاهی در امتدادش حرکت میکنه ولی یه لحظه هم به تنهایی نمی ایسته و به نظر میاد که خیلی میترسه چون فوری گریه میکنه و یقمو میگیره که منو بزار بشینم
لطفا با فالو کردن پیج اینستام منو حمایت کنید 🙏 adam.kocholoha
2801