گوشت گردن باید حدود 4 ساعت کاملا بپزد به صورتی که 1 لیوان ابش باقی بماند استخوانهای گردن را جدا کرده و کامل و زیاد این گوشتها رو می کوبیم و کم کم همان یه لیوان اب گوشت رو هم بهش اضافه می کنیم و گوشت ررا کنار می گذارید
تخم مرغهارا با شکر با قاشق مخلوط کرده و روی حرارت خیلی ملایم هم میزنیم خوب که مخلوط شد و شکرها حل شد ماستهارو کم کم طوری که گلوله نشود اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم با حرارت خیلی کم
بعد گوشت کوبیده رو اضافه کرده و همین طور که حرارت کم است مرتب هم میزنیم خوب که مخلوط شد زعفران اب زده را به ان اضافه کرده و هم میزنیم
بعد داخل یخچال بگزارید تا کاملا سرد شود
این دستور به اندازه ی 8 خورشت خوری است
نوش جان
من برم ناهار بخورم سوالی داشتین بنویسین میام جوابشو میزارم
من خورش ماست را مثل فسنجون می پزم.البته این دستور از مادر شوهرم یاد گرفتم و هیچ جای دیگه هم ندیدم.واسه کسایی که از شیرینی خورش فسنجون خوششون نمیاد خوبه.شبیه به همین دستور اما گرم سرو می شه و گردو داره