سلام پسر خواهر شوهرم دیر راه افتاد دکتر آزمایش کم خونی براش نوشت.خیلی کم خون بود از وقتی آهن و ویتامین با دوز دو برابر بهش دادن راه افتاد.البته مشخص بود که بچه خیلی ضعیفه.بچه شما کم خون نیست؟آهنش رو مرتب بهش میدی؟
پسرم 19 ماهست.تازه به زور پا می شه وچندشب پیش یه کم راه رفت.قبلش دکتر براش عکس لگن نوشت که مشکل نداشت .اما گفت مولتی ویتامینش را حتما سر موقع بدم یه وقت کم بود ویتامین نداشته باشه
هیچ وقت امید را از کسی نگیریم. شاید اون تنها چیزی هست که داشته باشه.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
متشکرم دوستان از اینکه به تاپیک من توجه کردید . دخترم پس از یک بیماری بسیار ضعیف شد بسیار کم غذاست من که به دیگران درس تغذیه می دادم مانده ام با این دختر چکار کنم . دکتر می گوید هیچ مشکلی نیست اما من از استرس داغون شده ام
دکتری به من گفت نیاز به آزمایش هورمونی و آنزیمی است اما دکتر معتقد به این چیزها نیست و بار آخر گفت ممکن است خواهش کنم دست از سر این دختر برداری . وای نمی دانم چه چیزی درست است.