2777
2789
مامان نی نی من چند تا سوال دارم . آیا آزمایش پزشکی خاصی هم انجام دادید .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
مامان امیر محمد جان
دختر من 16 ماهش هست و هنوز خودش مستقل راه نمی رود . دیوانه شده ام . دکتر می روم دکتر می گوید چیزی نیست اما دکتر دیگری می گوید نیاز به آمایش دارد . شما تجربه ایی دارید .
2804
مامان امیر محمد جان
دختر من 16 ماهش هست و هنوز خودش مستقل راه نمی رود . دیوانه شده ام . دکتر می روم دکتر می گوید چیزی نیست اما دکتر دیگری می گوید نیاز به آمایش دارد . شما تجربه ایی دارید .
پسر من 18 ماهگی راه افتاد منم خیلی نگران بودم ولی خدارو شکر مشکلی نداشت و وقتی شروع به راه رفتن کرد سریع راه افتاد و حالا هم که دو سالو پنج ماهشه برای حرف زدن مشکل داره یعنی فقط کلمه می گه و لیجمله نمی تونه بگه البته هر چی بهش بگیم متوجه می شه پنج ماه پیش یه دکتر گفت که ببرمش گفتار درمانی ولی بعد از چند جلسه که بردمش گفتار درمانگر گفت که احتیاج نداره و با گذشت زمان خوب می شه

از دیگران شکایت نمی کنم بلکه خودم را تغییر می دهم ، چرا که کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن دنیاست 

حالا به نظر من برای راحتی خیال خودت آزمایشو انجام بده تا اگه خدایی نکرده مشکلی باشه زود اقدام کنی و اگر هم انشاالله مشکلی نبود که منتظر می مونی که یه روز ببینی دختر گلت خودش بلند شده و داره راه می ره

از دیگران شکایت نمی کنم بلکه خودم را تغییر می دهم ، چرا که کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن دنیاست