موضوع بحث

.........................آشپزباشی......................

1391/09/27 12:37 4
موضوع بحث: .........................آشپزباشی......................
روش پخت مرغ مجلسی رو میخوام..............................و یا هر نکته برای طبخ مرغ واسه 25 نفر ......................اونم از نوع رودربایستی دار................................راهنمایی کنید لطفا
خدایا.شکرت...منم مامان شدم.
من مرغ رو با نمک و زعفران و فلفل خوب ماساژ میدم بعد تکه های مرغ رو حسابی سرخ میکنم،بعد با پیاز داغ و رب یه سس نسبتا غلیظ درست میکنم و میریزم روی مرغ ها و با اب کم اجازه میدم یکی دو ساعتی بخار پز بشه
توی یه ظرف روغن بریز (تقریبا حساب!!!) مرغ ها رو که با نمک طعم دار کردی بزار حسابی سرخ بشه. بعد روش زعفرون بریز و فلفل دلمه ای و پیاز و کمی زردچوبه و فلفل تفت داد هشده بزار با اب بپزه نیم پز که شد با رب و زعفرون سس درست کن بریز روش و درش رو ببند


خیلی ها از برگ بو و کمی پوست پرتقال هم استفاده میکنن تو مرغشون من دوست دارم
مرغ رو خرد کن بعد بریز تو ظرف پیرکس روی مرغ نمک فلفل زردچوبه و ربگوجه و سبزی خرد شدو کمی روغن بریز و بزار تو فر به مدت تقریبا یک ساعت بسنگی به درجه فرت داره بعد از آماده شدن با همون ظرف سرو میشه
http://www.cheftayebeh.ir/2012/07/blog-post_22.html


عزیزم این دستور مرغ مجلسی به روش شف طیبه است


فکر کنم خوشمزه باشه
*یه جورایی من و تو عین هم هستیم. تــوام تنها، منــم تنها، آدم بــرفی* *من عاشق بودم و خواستم پناهم شی. توام عاشق بودی اما، آدم بــرفی* *تو خندیدی و گفتی، قلبت از یخ نیست تو عاشق بودی عین ما، آدم بــرفی* *تو گفتی که براش می میری و مردی آره مردی همون فردا، آدم بــرفی* *ببخشید که واسه بازی تو را ساختم قـرار مــا شب یلــدا، آدم بـــرفی*
ارسال پاسخ و نظر شما