موضوع بحث

.........................آشپزباشی......................

| 1391/09/27 | 12:37 4 بازدید
موضوع بحث: .........................آشپزباشی......................
روش پخت مرغ مجلسی رو میخوام..............................و یا هر نکته برای طبخ مرغ واسه 25 نفر ......................اونم از نوع رودربایستی دار................................راهنمایی کنید لطفا
1391/09/27
|
11:52
خدایا.شکرت...منم مامان شدم.
من مرغ رو با نمک و زعفران و فلفل خوب ماساژ میدم بعد تکه های مرغ رو حسابی سرخ میکنم،بعد با پیاز داغ و رب یه سس نسبتا غلیظ درست میکنم و میریزم روی مرغ ها و با اب کم اجازه میدم یکی دو ساعتی بخار پز بشه
1391/09/27
|
12:09
توی یه ظرف روغن بریز (تقریبا حساب!!!) مرغ ها رو که با نمک طعم دار کردی بزار حسابی سرخ بشه. بعد روش زعفرون بریز و فلفل دلمه ای و پیاز و کمی زردچوبه و فلفل تفت داد هشده بزار با اب بپزه نیم پز که شد با رب و زعفرون سس درست کن بریز روش و درش رو ببند


خیلی ها از برگ بو و کمی پوست پرتقال هم استفاده میکنن تو مرغشون من دوست دارم
1391/09/27
|
12:17
مرغ رو خرد کن بعد بریز تو ظرف پیرکس روی مرغ نمک فلفل زردچوبه و ربگوجه و سبزی خرد شدو کمی روغن بریز و بزار تو فر به مدت تقریبا یک ساعت بسنگی به درجه فرت داره بعد از آماده شدن با همون ظرف سرو میشه
1391/09/27
|
12:18
http://www.cheftayebeh.ir/2012/07/blog-post_22.html


عزیزم این دستور مرغ مجلسی به روش شف طیبه است


فکر کنم خوشمزه باشه
1391/09/27
|
12:37

*یه جورایی من و تو عین هم هستیم. تــوام تنها، منــم تنها، آدم بــرفی* 

ارسال پاسخ و نظر شما