2733
2739
الان بعید میدونم بشه کاری کرد- یا سبزیو زیاد تفت دادی یا لیمو عمانیت تلخ کرده :(
هر تصمیمی میگیری ، بگیر . ولی یا با تمام وجود پاش بمون ، یا کاملا بیخیال شو! دودل بودن ، آدمو نابود میکنه.

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

جوابشو تو نت پیدا کزدم نوشته:

بانوی آشپزخانه: معمولا برای کم کردن شوری و تلخی خورش یک سیب زمینی پخته را له می کنند و در خورش می اندازند .
هر تصمیمی میگیری ، بگیر . ولی یا با تمام وجود پاش بمون ، یا کاملا بیخیال شو! دودل بودن ، آدمو نابود میکنه.
2731
عزیزم چاره داره خیلی خوب!برای خودم هم همین دفعه قبلی پیش اومده بود!
اگر از تلخی لیمو نباشه؛از زیادی شنبلیله س
تا زمین در گردش است و آسمان در چرخش است
نام مولایم حسین بر قلب من آرامش است. خدای مهربون خودت مراقب نی نی من باش.به تو سپردمش بهترین نگهدار...
و اما چاره شما:من حجم کلی سبزیت رو نمی دونم چقدره ولی باید بهش گشنیز و اسفناج اضافه کنی.پاک و خرد کن و یک تفت کوچولو بده و اضاف کن.میزانش به اندازه بسته سبزی و میزان تلخی ش بستگی داره...
تا زمین در گردش است و آسمان در چرخش است
نام مولایم حسین بر قلب من آرامش است. خدای مهربون خودت مراقب نی نی من باش.به تو سپردمش بهترین نگهدار...
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

مرا

barf1401 | 32 ثانیه پیش
2687