2777
2789
سلام به همه تاریخ زایمان منو سونو اول بهمن زده اما امروز ماما میگفت چون انقباضی نداری برو دکتر معاینه بشی واسه 28 ام بستری بشی بیمارستان .به نظرتون تا اول بهمن منتظر باشم یا نه؟اگه به هفته ی 41 برسه چطور میشه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
واسه شروع دردا باید گل گاوزبون وروغن کرچک بخوری ..پله بالا پایین بری وپیاده روی کنی..قر بدی..تا 41 هم گاهی طول میکشه بارداری نگران نباش همین روزا میاد بسلامتی
یه پسر دارم شاه نداره صورتی داره ماه نداره:-))
امپول فشار
یا اگر سزارینی هستی سزارین بشی نی نی رو در بیارن
خطرناکه زیاد موندنش به ریسکش نمیارزه نه ماه زحمت کشیدی حتما هر چه زودتر زایمان کن
همچین حرف زدم انار دکترم !!! هههه دکترت چی گفته؟
راه درمان خونگی همونیه که بچه ها گفتن. روغن کرچک بخور و با باسنت قر بده. قرهای بزرگ. انگار داری با باسنت یه دایره بزرگ می کشی. هورمون های جنسی هم می تونن محرک زایمان باشن.البته اثبات نشده ولی بی ضرره. فه شوشو جان بگو دست به کار شه. البته منظورم قطعا س..ک..س کامل نیست. و از همه مهم تر اینکه نگران نباش و بهش فکر نکن. اگه مشکلی برای پیاده روی نداری برو توی یه پاساژ و دو ساعت بچرخ.چون بیرون سرده میگم پاساز.
از من به تو نصیحت از این آخرین روزهای بارداریت لذت کامل رو ببر چون دیگه تکرار نمیشن و بزودی دلت براشون تنگ میشه.
تروخدا زیاد نگهش ندار .خیلی ها رو دیدم با همین 1 هفته پشیمونی به بار آوردن .یه وقت خدایی نکرده نی نیت پی پی میکنه .تحت نظر باش و اگه اصراری برای طبیعی نداری سریعا سزارین شو .
مجبورم تو خونه سینه خیز حرکت کنم .چون به محض اینکه پا میشم میگن ( قربونت سرپایی یه چایی بریز )
2804
سلام از راهنمایی هگی ممنون.مهدیس جون من از همین الان دلم واسه این روزا تنگیده!!!!!!!!!!!!!گل گاوزبون الان دم کردم بخورم.اما روغن کرچک ندارم و خیلی بدم میاد بخورم.
2805

خانما چرا ندونسته به هم دمنوش و چیزای گیاهی پیشنهاد میدید،دمنوش ها تو بارداری و شیردهی ممنوع هستن مگر با نظر پزشک...همین گل گاو زبون یه نوع ماده داره به اسم آلکالوئید های پیرولیزیدینی (PSA)که مصرفش تو بارداری باعث ناقص به دنیا اومدن جنین میشه و بعد تولد تو شیردهی هم ممنوعه چون ممکنه این ماده شیمیایی خطرناک از شیر به نوزاد انتقال داده بشه،حتی مصرف گل گاوزبون برا کودکانم مضره،به نظرم ندونسته هر چیزیو به هر کسی پیشنهاد ندید  از دکتر مشورت بخواید بهتره