سلام. من چون می رم سر کار نمی تونم هر روز برای نی نیم که 7.5 ماهشه سوپ درست کنم. هفته ای دو بار درست می کنم طبق نظر دکترش به اندازه هر روزش بسته بندی می کنم می ذارم تو فریزر شب هم تا صبح می ذارم تو یخچال تا باز شه و فرداش بهش می دم. ولی بعضی ها (خانواده شوشو) همش بهم می گن خوب نیست تو فریزر می ذاری بهتره تو یخچال بذاری تو فریزر چقر می شه(!!!!) ، شما اگه شاغلین چه جوری و چه وقتهایی برای نی نی های نازتون آشپزی می کنین؟ البته من حریره بادوم یا فرنی رو هر روز بهش تازه می دم و فقط سوپ رو این کار رو می کنم...
حالا به نظر شما چه جوری بهتره؟