2733
2739
سلام. من چون می رم سر کار نمی تونم هر روز برای نی نیم که 7.5 ماهشه سوپ درست کنم. هفته ای دو بار درست می کنم طبق نظر دکترش به اندازه هر روزش بسته بندی می کنم می ذارم تو فریزر شب هم تا صبح می ذارم تو یخچال تا باز شه و فرداش بهش می دم. ولی بعضی ها (خانواده شوشو) همش بهم می گن خوب نیست تو فریزر می ذاری بهتره تو یخچال بذاری تو فریزر چقر می شه(!!!!) ، شما اگه شاغلین چه جوری و چه وقتهایی برای نی نی های نازتون آشپزی می کنین؟ البته من حریره بادوم یا فرنی رو هر روز بهش تازه می دم و فقط سوپ رو این کار رو می کنم...
حالا به نظر شما چه جوری بهتره؟
ژوانم عشقم

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2731
دکترش که می گه حتی اگر امروز درست کردی و فردا می خوای بهش بدی باید همین یک روز هم تو فریزر بذاری، ولی وقتی هر کس یه چیز بهم می گه عذلب وجدان می گیرم، دلم نمی خواد برای بچم کم بذارم، آخه سوپ نیم ساعته آماده نمی شه که صبح زود بیدار شم براش بپزم گوشتش حد اقل 2-3 ساعت باید بپزه....
ژوانم عشقم

2740
سلام عزىم خوفى؟
ژوان موشى خوبه؟

والا ساحل جون اصلا اصلا عذاب وجدان نگیر
هیچى نمىشه
اینا همش حساسىت هاى الکى که میگنه
مثلا مىگن تو غزاى بچه نمک نرىزىن....خب از یکسالگى که باىد سر سفره غزا بخوره چى بالاخره مىخوره دىگه
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   niهانیتاha  |  21 ساعت پیش
توسط   mahsa_ch_82  |  22 ساعت پیش
توسط   حسین__بیرو۵  |  2 ساعت پیش