من اول حدود یک ساعت توی پیاز می زارمش تا طعم دارشه ( برای دو تا قزل )
دو تا پیاز بزرگ را بارنده ریز رنده من تا حسابی آب بندازه بعد توش یک قاشق نمک نصف فنجان آب لیمو و زعفران هم به مقدار لازم بریز ماهی رو بخوابون توی این مواد طوری که مواد تمام قسمت های ماهی رو بگیره و بعد از یک ساعت طعم دار می شه البته هر چی بمونه بهتره هم ماهی ترد می شه و موقع سرخ کرده خیلی کم بو میده
روی ماهی رو هم چند تا برش با چاقو بده که این محتوایات حسابی به خورد ماهی بره
بهد روغنو بزار تا داغ بشه
ماهی رو از توی مواد درش بیار و حواست باشه که پیاز بهش نچسبیده باشه و خوب تمیزش کن چون طمع دار شده احتیاجی به ارد سوخاری نداره و اگر سرخش کنی حسابی عالی می شه
ولی اگر هم دوست داری می تونی بهش ارد سوخاری بزنی بعد سرخش کنی
نوش جان