موضوع بحث

خوشمزه ترین روش پخت ماهی قزل آلا

| 1395/07/16 | 20:39 21 بازدید
موضوع بحث: خوشمزه ترین روش پخت ماهی قزل آلا
سلام خانومهایه گل
من برای اولین بار میخوام ماهی بپزم . نوع ماهی هم قزل الا هست
ازتون میخوام راهنماییم کنید چطور بپزم که خوشمزه بشه
ممنون
1389/12/16
|
17:03
ماهی رو بازش کن و تموم استخوناشو در بیار

بعد بخوابونش تو سینی همون طوری که بازه و روش رو "پودر سیر + زعفرون +آرد سوخاری + نمک " بریز و کاملا با آرد سوخاری بپوشون روشو

بعد هم سرخش کن توی روغن داغ .. من که خیلی دوست دارم // نوش جونت

10 دقیقه ای میپزه
1389/12/16
|
17:07
من اول حدود یک ساعت توی پیاز می زارمش تا طعم دارشه ( برای دو تا قزل )

دو تا پیاز بزرگ را بارنده ریز رنده من تا حسابی آب بندازه بعد توش یک قاشق نمک نصف فنجان آب لیمو و زعفران هم به مقدار لازم بریز ماهی رو بخوابون توی این مواد طوری که مواد تمام قسمت های ماهی رو بگیره و بعد از یک ساعت طعم دار می شه البته هر چی بمونه بهتره هم ماهی ترد می شه و موقع سرخ کرده خیلی کم بو میده

روی ماهی رو هم چند تا برش با چاقو بده که این محتوایات حسابی به خورد ماهی بره

بهد روغنو بزار تا داغ بشه

ماهی رو از توی مواد درش بیار و حواست باشه که پیاز بهش نچسبیده باشه و خوب تمیزش کن چون طمع دار شده احتیاجی به ارد سوخاری نداره و اگر سرخش کنی حسابی عالی می شه

ولی اگر هم دوست داری می تونی بهش ارد سوخاری بزنی بعد سرخش کنی

نوش جان
1389/12/16
|
17:15
خاطره ها هیچوقت پاک نمی شوند شاید کم رنگ بشوند اما پاک نمیشوند گوشه ای گم میشوند گوشه ای از ذهنت را می گیرند و ناگهان یک روز یک جا وسط خنده های مستانه تو را به فکر فرو می برند آری خاطره ها هیچوقت پاک نمی شوند
راستی یک نکته موقع سرخ کردن ماهی اول یک طرف ماهی رو بزار سرخ شه بعد برش گردون طرف دیگه تا ماهی تیکه تیکه نشه فقط روغن باید داغ باشه حسابی
1389/12/16
|
17:17
خاطره ها هیچوقت پاک نمی شوند شاید کم رنگ بشوند اما پاک نمیشوند گوشه ای گم میشوند گوشه ای از ذهنت را می گیرند و ناگهان یک روز یک جا وسط خنده های مستانه تو را به فکر فرو می برند آری خاطره ها هیچوقت پاک نمی شوند
ماهی رو اگر درسته سرخ کنی قشنگ تر می شه
1389/12/16
|
17:18
خاطره ها هیچوقت پاک نمی شوند شاید کم رنگ بشوند اما پاک نمیشوند گوشه ای گم میشوند گوشه ای از ذهنت را می گیرند و ناگهان یک روز یک جا وسط خنده های مستانه تو را به فکر فرو می برند آری خاطره ها هیچوقت پاک نمی شوند
میتونی از شب قبل بخوابونیش تو پیاز و سرکه و آب لیمو و ادویجات!!!!! منم سیر دوست دارم.
1389/12/16
|
17:19
اینا همش روشهای سرخ کردنیش هستن و خوشمزه هم هستن . اما شدیدا روغن میکشه .
من یک روش کبابی دارم که فوق العاده خوشمزه است .

ماهیو که میدم شکمشو باز و تمیز میکنن . از صبح نمک و فلفل و ابلیمو میزنم ( 2-3 ساعت هم خوبه . گاهی هم اصلا نمیخوابونمش) . ظهر کف یک ماهیتابه که دسته نداره و بشه بره تو فر رو فقط کمی چرب میکنم
ماهیو از قسمت پوستش میذارم توش . و حرارتو زیاد میکنم .درشو میذارم . بعد از 5 دقیقه نرم میشه و من تا جاییکه بتونم استخوناشو میکشم بیرون تو این مرحله که هنوز سفت نشده . بعد روش کمی کره و زعفرون میمالم و میذارم تو فری که بالاش روشنه . 15 دقیقه هم تو فر تا برشته بشه
1389/12/16
|
17:40
هلنا ، سانیا و مینا جون ممنونم از راهنمایی هاتون

سعی می کنم یه بار به روش سرخ کردن و یه بار هم کبابی درست کنم
1389/12/16
|
17:49
من تو ابلیمو و ادویه و زردچوبه و فلفل و دارچین میخابونم بعد میزارم تو فر 10 دقیقه. بعد پوستشو راحت میکنم، بعد هر دو طرف ماهیو زعفران میزنم میزارم 10 دقیقه بمونه، بعد تو ارد سوخاری میزنم و سرخ میکنم، فوق العاده میشه. راستی دارچین بوی ماهیو میگیره و اصلا تو مزه تاثیر نمیزاره، راستی میتونید سماغ هم اول تو موادتون بزنید ولی ابلیمو کمتر بریزید
1389/12/16
|
18:00
مینا جون من یه دفعه ماهی رو تو فر گذاشتم خیلی بد شد فکر کنم همون سرخ کنیم خوشمزه شه
1389/12/16
|
18:01
نکته مهم اینه که موقع سرخ کردن ماهی باید تو روغن غوطه ور باشه تا سوخاری و ترد بشه
1389/12/16
|
18:05
بچه ها ما پوست ماهی رو هم میخوریم وقتی که سرخ میشه خیلی خوشمزس !!
1389/12/16
|
18:06
بیشتر امگا 3 موجوددر ماهی توی پوستشه
1389/12/17
|
09:16
سلام منم اینطوری درست میکنم تعریف نمیکنم ولی هر کسی خورده خوشش اومده
ماهی رو تمیز میکنم و استخوانهای وسطشو در میارم میشورم بعد بهش زردچوبه نمک و ابلیمو میزنم میزارم دو سه ساعت بمونه بعد زمانی که میخوام سرخش کنم بهش ارد میزنم کمی هم شوید به دو طرفش میزنم و در روغن داغ سرخ میکنم شاید بگین این که خیلی معمولیه ولی شوید طعمشو عوض میکنه نوش جانت منکه عاشق ماهیم اگه هر روز هم بخورم سیر نمیشم
1389/12/17
|
11:28
من چند وقته نمیتونم ماهی بخورم ولی این نوعی که الان میگم رو میخورم. مقداری گشنیز رو تفت میدم ، چند حبه سیر خرد شده بهش اضافه می کنم و در اخر کمی شنبلیله خشک . بعد ماهی رو که قبلا سرخ کردم (قبل از سرخ کردن به ماهی سیر و پیاز و زرد چوبه و ... هر چی دوست دارید بزنید که طعم دار شه) خدود ده دقیقه توی این مواد میذارم . با پلوی سفید کته ای خیلی خوشمزه میشه. بهتون توصیه می کنم حتما امتحان کنید.
1389/12/17
|
11:35
راستی بچه ها من شنیدم که پوست ماهی رو به علت تجمع فلزات سنگین مثل جیوه نباید خورد. البته فکر میکنم این به ماهی های دریا مربوط میشه.
1389/12/17
|
11:39
سلام خانم های محترم و دوستان خوب

ممنون از نظرات ارزشمند و خوب همتون

1389/12/17
|
13:36
ba estefade az nazarhaye khubeton tonestam mahiye khoshmazei dorost konam

to hameye mavadi ke gofte bodid khabondam be modate chand saat bad ham sorkhesh kardam

vaghean khoshmaze shode bod

dasteton dard nakone
1389/12/18
|
00:42
سلام دوستای گلم
من واسه ماهی قزل اول عرق برگ گردو می زنم و یا نار نج و نمک می زنم دو ساعت بمونه بعد کمی زردچوبه و فلفل می زنم و سرخ می کنم حتما امتحان کنید معرکست.
1392/12/17
|
14:09
ارسال پاسخ و نظر شما