موضوع بحث

درست کردن ماهی تو فر ؟؟؟؟؟؟

| 1389/12/08 | 18:40 11 بازدید
موضوع بحث: درست کردن ماهی تو فر ؟؟؟؟؟؟
سلام کسی میدونه ماهی و چه جوری میتونم تو فر گاز درست کنم . ممنون میشم راهنمایی کنید
1389/12/08
|
14:01
سلام
ماهی ها را از کمر باز کنید شسته تمیز کنید نمک بزنید منتظر بمانید نمک به خورد ماهی برود
کمی گشنیز و شنبلیله خشک (گشیز دو برابر شنبلیله) پیاز کمی سیر و ادویه جات را با آب تمر هندی مخلوط کرده ماهی را با آن بپوشانید.
ماهی را در فر قرار داد شعله زیر را روشن کنید بعد که ماهی تقریبا پخته شد کمی شعله بالا را روشن می کنیم که سبزیها بپزد
نوش جان
1389/12/08
|
14:08
خوب تو سینی فر بهنش میکنی بعد میزارش تو فر درست میشه خیلی اسونه
1389/12/08
|
14:09
خداوندا طول عمری با عزت به پدر مادر خوبم. عطا کن
می تونی کف ظرف مورد نظر را چرب کنی کفش پیاز خورد کنی بریزی و ماهی رو که به نمک فلفل و ابلیموو زعفرون اغشته کنی و روی پیاز ها بزاری و داخل فر بزاری
1389/12/08
|
14:12
Lilypie Maternity tickers
ولی من شنیدم باید دورش فویل پیچید !!!
1389/12/08
|
14:15
سلام بچه ها یه سوال میشه بگین چطور موضوع تبادل نظر را میذارین لطفا یادم بدین
1389/12/08
|
14:38
خدای مهربون خودت این خانواده خوب رو بهم هدیه دادی خودت هم مواظبشون باش .
بستگی به ماهیت داره اگه ماهی جنوب باشه انواع تو فر گذاشتن داره ولی ماهی شمال معمولا دو سه روشه
1 ماهی سفید یا کفال بهترین ماهی های خوش خوراک شماله یه کم سبزی معطر مثل گشنیز و نعناع شوید رو ریز خورد کن با یه پیاز رنده شده سرخش کن.100 گرم گردو رو پودر کن با سبزی و پیاز تفتش بده همون موقع زردچوبه و نمک و فللفل با تخم گشنیز آسیاب شده اضافه کن به ترکیب بعد اگه داری رب آلو اگه نداری رب انار یا آب انار یکی دو قاشق بزن تو مواد.ماهی رو هم با دقت از شکم بازش کن بعد اگه می تونی یواش و با دقت تیغ و اسکلتش و بکش بیرون فقط مواظب باش ماهی متلاشی نشه بعد روی ماهی و داخل شکمشو به نمک و تخم گشنیز آسیاب شده آغشته کن مواد و بریز تو وسط ماهی بعد با یه روبان یا نخ کلفت یا بدوز شکممشو یا دور تا دورش بپیچ تو سینی روغن زیتون یا مایع بریز بذار درجه متوسط فر یه 1 ساعتی بمونه
1389/12/08
|
15:04
ماهی جنوب هم که شوریده و سنگسر و کفشک و.....اینهاست که مدل ساده داخل فریش اینه تخم رازیانه هل وتخم گشنیز و باهم آسابش کن این ترکیب اوله .بعد نمک درشت و200 گرم زیتون آسیاب درشت شده (منظورم اینه که زیتونارو از هسته جدا کن بعد ساتوریش کن )سنگ نمک خورد شده هم که تو بازار هست اینارو با یکی دو قاشق اگه می خوری مشروب قرمز نمی خوری سرکه یا آبلیمو قاطی کن بریز رو دو طرف ماهی قبلش یادم رفت بگم اون ادویه اولی که بهت گفتم و با نمک و پودر لیمو عمانی کم قاطی کن و بمال توی ماهی اگه بتونی کل تیغا رو در بیاری حسابی میشه .ترکیب نمک و زیتونو همش رو بریز رو و زیر ماهیت بزار تو فر
1389/12/08
|
15:14
در ضمن سعی کن در درست کردن ماهی از زعفران استفاده نکنی چون ماهی طبعش بسیار سرده وزعفرون هم همین طور اگه فشار خونت پایین باشه درد سر می شه واست در کل ماهی با ماست وزعفرون جور در نمیاد عزیزم نوش جونت باشه ماهی و جای من و جوجوی ماهی ومیگو خور منو خالی کن
1389/12/08
|
15:21
هلن جان برو تو قسمت تبادل نظر سمت راست توی صفحه اصلی بعد روی اطلاعیه ها کلیک کن از اون جا تو هر قسمتی که دوس داشتی مثلا عمومی کلیک کن بعد روی موضوع جدید که بالای صفحه با رنگ قرمز نوشته کلیک و بعد موضوع خودت را مینویسی
1389/12/08
|
16:07
نگار
زعفرون که گرمه
1389/12/08
|
16:12
هیچ وقت امید را از کسی نگیریم. شاید اون تنها چیزی هست که داشته باشه.
خیلی ممنون نگار جون
1389/12/08
|
18:40
خدای مهربون خودت این خانواده خوب رو بهم هدیه دادی خودت هم مواظبشون باش .
ارسال پاسخ و نظر شما