پیتزا:
سوسیس-خمیر پیتزا - پنیر پیتزا-قارچ-سس قرمز-فلفل دلمه ای-فلفل و آویشن
اول روی خمیرو سس زدم بعد پنیر بعد سوسیسو قارچو فلفل و دوباره پنیر و آخر هم سس
سوسیسو بدون روغن روی سینی توری هواپز 15 دقیقه با درجه 175 گذاشتم بعد قارچو ریختم 5 دقیقه با 200درجه
خیلی خوشمزه شده بود کلیشو خالی خوردم!!
بعد پیتزا رو یکیشو پایین یکیشم بالا گذاشتم
15 دقیقه با درجه 175 2 دقیقه آخر درجه شو 200 گذاشتم حسابی پنیر و نون طلایی شد
پیتزای بالایی رو در اووردم پایینی رو 5 دقیقه با 200 درجه گذاشتم بالا تا اونم طلایی بشه
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ...
ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... !
ﻭﺍﻻ!!
☝️
خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1