Mary563 مدیر استارتر عضویت: 1387/10/03 تعداد پست: 67 عنوان طرز تهیه سس مایونز خانگی 9376 بازدید | 7 پست سلام دوستای خوبمکسی طرز تهیه سس مایونز خانگی رو بله؟سس های بیرون همشون مواد افزودنی دارن.دخترم هم عاشق سس هست.ممنون میشم جواب بدید 1389/11/25 | 08:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_نی_نی275 عضویت: 1388/02/16 تعداد پست: 1115 یه سرچ تو اینترنت بزن همه سایتها مدلهای مختلف اماده سازی اشو دارند اما چون تخم مرغ خام میزنی باید سعی کنی 2 یا 3 روز نهایتا بیشتر مصرف نکنی چون ضررهای تخم مرغ خام بیشتر از مواد افزودنیه
مامان_نی_نی275 عضویت: 1388/02/16 تعداد پست: 1115 خواهش میکنم عزیزم سرعت نتم پائین بود وگرنه خودم براتون سرچ میکردم
اقاقیا13 عضویت: 1388/05/24 تعداد پست: 16408 من بلد هستم...براتون مینویسم...خب خانومی اول باید دوتاتخم مرغ رو بکشونی توی یه مخلوط کن..ویه قاشق مرباخوری شکر..پودرخردل(اگرهم نداشتی نداشتی)..فلفل هم به میزانی که دوس داریاضافه کن...وبعد مخلوط کن رو روشن کن..بزارحسابی تخم مرغ ها هم بخوره..حداقل دو سه دقیقهبعد برای ادامه ی سس درست کردن..باید مخلوط کنی که داری ازهمین ها باشه که روی درشون یه درکوچولو داره به اندازه یه سکه...اون دری که اندازه سکه است رو بازکن...وبعد مخلوط کن رو روی دور آروم روشن کن....باید یه روغن یک لیتری مایع داشته باشی..روغن رو آروم آروم از اون دربالایی بریزی توی مخلوط کنکه روشنه...یواش یواش اضافه کن...حداقل پنج دقیقه طول بکشه...اینقدر روغن بریز کهعین سس سفید بشه..اصلا مشخصه..حد واندازه روغن رو نمیشه دقیق نوشت..ولی اگه دیدی عین سس سفید غلیظ شد...طعمش روبچش.اگه خوب بود که دیگه آماده ستواسه محکم کاری آخر سر با دور تند مخلوط کن رو روشن کن وبزارحسابی هم بخوره..موفق باشی فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40
لیدا_(مامان_نیلیا)1 عضویت: 1389/03/24 تعداد پست: 234 مامان هانیه جونم سلامفقط سفیده ی تخم مرغ رو بزنیم یا سفیده و زرده رو باهم؟
اقاقیا13 عضویت: 1388/05/24 تعداد پست: 16408 سفیده وزرده باهم فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40