موضوع بحث

طرز تهیه سس مایونز خانگی

| 1389/11/25 | 15:03 7 بازدید
موضوع بحث: طرز تهیه سس مایونز خانگی
سلام دوستای خوبم
کسی طرز تهیه سس مایونز خانگی رو بله؟سس های بیرون همشون مواد افزودنی دارن.دخترم هم عاشق سس هست.
ممنون میشم جواب بدید
1389/11/25
|
08:35
یه سرچ تو اینترنت بزن همه سایتها مدلهای مختلف اماده سازی اشو دارند
اما چون تخم مرغ خام میزنی باید سعی کنی 2 یا 3 روز نهایتا بیشتر مصرف نکنی چون ضررهای تخم مرغ خام بیشتر از مواد افزودنیه
1389/11/25
|
08:44
مرسی مامان نیکا
1389/11/25
|
08:55
خواهش میکنم عزیزم سرعت نتم پائین بود وگرنه خودم براتون سرچ میکردم
1389/11/25
|
10:18
من بلد هستم...براتون مینویسم...

خب خانومی اول باید دوتاتخم مرغ رو بکشونی توی یه مخلوط کن..

ویه قاشق مرباخوری شکر..پودرخردل(اگرهم نداشتی نداشتی)..فلفل هم به میزانی که دوس داری

اضافه کن...وبعد مخلوط کن رو روشن کن..بزارحسابی تخم مرغ ها هم بخوره..حداقل دو سه دقیقه

بعد برای ادامه ی سس درست کردن..باید مخلوط کنی که داری ازهمین ها باشه که روی درشون

یه درکوچولو داره به اندازه یه سکه...اون دری که اندازه سکه است رو بازکن...وبعد مخلوط کن رو

روی دور آروم روشن کن....

باید یه روغن یک لیتری مایع داشته باشی..روغن رو آروم آروم از اون دربالایی بریزی توی مخلوط کن

که روشنه...یواش یواش اضافه کن...حداقل پنج دقیقه طول بکشه...اینقدر روغن بریز که

عین سس سفید بشه..اصلا مشخصه..حد واندازه روغن رو نمیشه دقیق نوشت..

ولی اگه دیدی عین سس سفید غلیظ شد...طعمش روبچش.اگه خوب بود که دیگه آماده ست

واسه محکم کاری آخر سر با دور تند مخلوط کن رو روشن کن وبزارحسابی هم بخوره..

موفق باشی
1389/11/25
|
12:37
‎پایتان گر طرف "کرب و بلا" باز شود ‎آخرین جنگ جهانی حق آغاز شود
مامان هانیه جونم سلام
فقط سفیده ی تخم مرغ رو بزنیم یا سفیده و زرده رو باهم؟
1389/11/25
|
12:43
سفیده وزرده باهم
1389/11/25
|
14:22
‎پایتان گر طرف "کرب و بلا" باز شود ‎آخرین جنگ جهانی حق آغاز شود
ارسال پاسخ و نظر شما

جدیدترین موضوعات دو روز گذشته

سرماخوردگی

5 دقیقه پیش
پربازدیدترین موضوعات امروز
1 روز پیش  |  امروز  29461  بازدید
22 ساعت پیش  |  امروز  10372  بازدید