2777
2789
دوست هاى خوبم ،امروز دقیقاً 4 ماه و 24 روز هستش که از زایمانم میگذره و از بعد از زایمانم دو بار پ ر ی و د شدم ولى الان 6 روز از موعد پرى ام میگذره و هیچ خبرى نیست و حتى علائم اش هم ندارم و اینکه با جلوگیرى و استفاده از ک ا ن د و م نز د یکى داشتم ولى نمیدونم چرا این ماه به این مشکل برخوردم یعنى دارم از استرس و نگرانى میمیرم ترو خدا کمکم کنین یعنى امکان داره که به خاطر هرمون هام باشه ...!!!
یادمان باشد ازدواج میکنیم که یک زندگی زیبا بسازیم! نه اینکه دو زندگی معمولی را خراب کنیم.!!!
فکر نمیکنم جای نگرانی باشه .بیخود استرس به خودت نده چون معمولا بعد از زایمان و در دوران شیر دهی این مساله طبیعی است . حالا برای اطمینان خودت یک بیبی چک استفاده کن که از نگرانی در بیایی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
سلامکمکم کنید تازه عضو شدم بلد نیستم با دوستان چطور ارتباط برقرار کنم
کمک ماه پیش پری نشدم ازمایش دادم هفته اول منفی بود این ماه هم نشدم چند روز بیش هم بی بی چک گذاشتم نبود میترسم گفتن شاید ازمایش رو زود دادی ؟ درسته؟
کمک از استرس دارم میمیرم تازه ازدواج کردم
2804