2777
2789
عنوان

مسائل مربوط به ثبت نام

5468 بازدید | 120 پست
این مطلب توسط یکی از بازدیدکنندگان در قسمت نظر برای مقالات نوشته شده بود که می تواند مشکل برخی دیگر از استفادهه کنندگان محترم سایت باشد.
"ببخشید شاید مطلبی رو که می خوام عرض کنم ربطی نداشته باشه به این بخش (نارسایی گردن رحم) ولی خوب جای دیکه ای بیدا نکردم می خواستم بگم اول تو قسمت برسش و باسخ که همه بدون ثبت نام میتونستن سوال هاشون رو با شما در میان بکذارند خیلی بهتر بود الان من خیلی وقته ثبت نام کردم ولی هرجی اسمم رو با بسوردم میدم قبول نمی کنه لطفا رسیدکی شود."

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان اصلا اینطور نیست که کسی جواب نداده باشه... سال 88 سایت تغییراتی کرد که تاپیکهایی که بیشتر از 3 ماه ازشون گذشته بود و فعال نبودن تمامی و یا بخش زیادی از پستهاشون پاک شدن. این تاپیک هم سوال جواب زیادی داشته.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد