2737
2734
پیمانه آرد سفید   ۱پیمانه آب  ۱پیمانه سر خالی شکر ۲عدد تخم مرغ نصف پیمانه روغن مایع یک قاشق چایخوری وانیل یک قاشق مرباخوری بکینک پودر مقداری گردو خرد شده یک قاشق غذاخوری کاکاؤو بجای آب از شیر هم میشه استفاده کرد که البته شیر بهتره اشپزیmehr💜 تخم مرغ رو با چنگال خیلی میزنیم بعد شکرو روغن و آب یا شیر ,وانیل رواضافه کرده بعد آرد رو اضافه وآروم باچنگال هم میزنیم, در آخر گردو,کاکاؤو, بکینگ پودر رو اضافه میکنیم, ماهیتابه رو کمی روغن ریخته با در بسته اجازه بدین چند ثانیه گرم شه بعد مایه کیکو بریزین و یک سطح کنین ودرش بسته با حرارت کم بپزه, وقتی با چنگال تست کردین که خوب پخته شده میتونین چند دقیقه ایم ماهیتابه رو بر گردونین ولی اگه خوب پخته شده باشه ضرورتی ام نداره.   تو تابه های رژیمی دوطرفه یا دوبل اگه درست کنین که عالی میشه.
کیک صبحانه تابه ای، بدون نیاز به فر درست کنید برای درست کردن یک کیک ساده صبحانه، احتیاجی به فر ندارید. کافی است مواد لازم برای تهیه کیک را آماده کنید سپس آن را داخل یک تابه یا یک قابلمه مناسب بپزید.به همین راحتی! بدون نیاز به فر، یک کیک صبحانه تابه ای درست کنید مواد لازم برای تهیه کیک صبحانه تابه ای بدون نیاز به فر : آرد : 150 گرم شکر : 5 قاشق سوپخوری روغن مایع : 2 قاشق سوپخوری تخم مرغ : 1 عدد شیر : 2 /1 پیمانه بیکینگ پودر : 2 قاشق چایخوری وانیل : 4 /1 قاشق چایخوری طرز تهیه کیک صبحانه تابه ای بدون نیاز به فر : ابتدا آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و سپس آنها را دو با الک کنید. در یک ظرف مناسب شکر، روغن مایع و وانیل را با همزن خوب هم بزنید سپس به آنها تخم مرغ را اضافه کرده، دوباره مواد را هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند. حالا شیر را به آرامی به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. بعد از اینکه مواد کاملاً با هم ترکیب شدند، مخلوط آرد را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید تا مایه نرم و یکدستی حاصل شود. در این زمان یک تابه کوچک و نچسب را کمی چرب کنید، آن را روی حرارت ملایم قرار داده، در آن را بگذارید تا تابه کمی گرم شود. حالا مواد را داخل تابه بریزید و صبر کنید تا کیک کمی پخته شود و خودش را بگیرد. دقت کنید حرارت نباید زیاد باشد چون کیک می سوزد. بعد از اینکه یک طرف کیک پخت و خودش را گرفت، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم به پخت کامل برسد. بعد از اینکه کیک آماده شد، تابه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا کمی خنک شود سپس آن را از داخل تابه درآورید و سرو کنید. نکته : به جای روغن مایع از کره هم می توانید استفاده کنید. کیک را داخل یک قابلمه نچسب و یا داخل پلوپز هم می توانید درست کنید.

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢

خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍

بیا اینم لینکش

ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2731
#رولت خامه ایی بدون فر مواد لازم ، تخم مرغ دو عدد ، ارد ۵۰گرم ، شکر ۵۰گرم ، وانیل یک چهارم ق چ ، ب پ یک دومق چ تخم مرغ ،شکر،وانیل باهم انقدر هم بزنید تا حجم مواد دو برار شود سپس ارد ،ب پ سه بار الک کنید به مواد اضافه کنید وبا لیستک هم بزنید ، سپس تابه دو طرف را کمی چرب کنید بگذارید داغ شود بعد مواد رولت را ریخته صاف میکنیم حرارت باید کم روبه بالا باشد ده دقیقه یک طرف و پنج دقیقه طرف دیگه ، لازم به حرارت دارد بعد روی حوله ی نمناک کاغذ روغنی قرار دهیم بعد به ارامی رول میکنیم ، میگذاریم کنار تا سرد شود ، بعد باز میکنیم خامه کشی میکنیم دوست داشتین انواع مغز ،موز ، شکلات میزاریم ورول میکنیم درون کاغذ روغنی میگذاریم داخل یخچال ، بعد برش میزین میل میکنیم نوش جان 🌜🌜🌜🌜🌜
کیک بدون احتیاج به فر مواد لازم- آرد: یک لیوان، شکر: بیشتر از نصف لیوان، تخم مرغ: ۳ عدد، شیر: دو سوم لیوان، روغن: یک قاشق غذا خوری سر صاف، بکینگ پودر: نصف قاشق مرباخوری. طرز تهیه: آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و آنها را 2 بار الک کنید. شکر و تخم‌مرغ‌ها و روغن را در ظرفی بریزید و آن‌قدر هم بزنید که کرم رنگ‌شده و بعد شیر را اضافه کنید. آرد و بکینگ پودر را افزوده و به آرامی مخلوط کنید. درصورتی که بخواهید می‌توانید هر نوع اسانسی یا رنده پوست لیمو به آن اضافه کنید. ماهیتابه یا یک ظرف نسوز را چرب کنید و روی حرارت گذاشته و بعد از داغ شدن، مواد کیک را در آن بریزید و حرارت را کم کنید. زیر ظرف را هم شعله پخش‌کن بگذارید و در آن را با یک پارچه تمیز به صورت دم کن ببندید. بعد از 15 دقیقه مواد خودش را کاملا گرفته و شما به آرامی کیک را در ظرف نسوزی به همان اندازه، که قبلا چرب شده باشد برگردانید. 15 دقیقه دیگر به آن زمان دهید و دقت کنید قطر مواد کیک بیش از پنج سانتی‌متر نباشد، چون بعد از پخت دو برابر می‌شود.با پلو پز هم می‌توانید به همین روش کیک تهیه کنید.👇
2738
از لوازم قنادی فروشی یک بسته پودر خامه میخرید که قیمت مناسبی هم داره بعد با این خامه های صورتی با کمی وانیل و پودر قند با همزن ٥ دیقه میزنید آمادس با خامه های قنادی فرقی نداره
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز