2777
2789
عنوان

چیکار کنم باز لعنتی پری اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 36 پست
قرص لتروزول و کلومفین خوردی؟چون دوتا تخمک سایز بالا داری میپرسم

اره بابا دوسال پشت سرهم خوردم

خدای من "از بابت لطف بی کرانت که در حقم کردین بی نهایت سپاسگزارم "
نا امید نباش دوستم خدا بزرگه ایشالله بحق این ماه عزیز سال دیگه بچه ات بغلت باشه😍😍😍😍

چرا ناراحت نباشم داعونم داعون😭😭😭😭😭😭😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه مامای خونگی هم بروربادکش انجام بده ااست منم باردار نمیشدم رفتم دستشو گزاشت گفت ضامنت پیچ خورده وقتی بادکش کرد اومدم و باردار شدم این چیزارو دکترا نمیفهمن 

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
چرا ناراحت نباشم داعونم داعون😭😭😭😭😭😭😭

ع نگو اینجوری عزیزم خدا بزرگه

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
2803

تو داغون باشی من پس چی بگم عزیزم دسته گلام پر پر شدن . مگه جز خدا به کی میتونیم امید داشته باشیم

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
یه مامای خونگی هم بروربادکش انجام بده ااست منم باردار نمیشدم رفتم دستشو گزاشت گفت ضامنت پیچ خورده وق ...

برم بگم کجا رو بادکش کنه ؟

برم بگم کجا رو بادکش کنه ؟

خودت بری مشکلتو بگی میفهمه . تخمدانارو . یه کار بلد . خیلی خیلی موثره 

2804

کاش پری لعنتی من همیشه مرتب بیاد کابوس من بارداریه😦 

ان شا..استارترماه بعدباردارمیشی،غصه نخور

اذان صبح های حیات بخش .... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .
کاش پری لعنتی من همیشه مرتب بیاد کابوس من بارداریه😦  ان شا..استارترماه بعدباردارمیشی،غصه نخور

برای اینکه مرتب باشه فقط رازیانه بخور

برای اینکه مرتب باشه فقط رازیانه بخور

من ۳تادارم دیگه نمیخوام😧

اذان صبح های حیات بخش .... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .
2805

سلام من شش ماه اقدامم دوماه پیش ی هفته تاخیر داشتم ماه پیشم دو هفته تاخیر افتاد .. امروز موعد پریودیمه ولی یکم کمرم درد میکنه نمیدونم چرا بیحالم حس میکنم داغم از چیه من پریودیام فقط دل و کمرم شدید درد میکرد کسی هس تجربه داشته باشه حس میکنم تب دارم حرارت بدنم بالاس روزای قبل خوب بودم امروز اینجوری شدم

تیکر تولد یه سالگی الینام
سلام من شش ماه اقدامم دوماه پیش ی هفته تاخیر داشتم ماه پیشم دو هفته تاخیر افتاد .. امروز موعد پریودی ...

نمیدونم ولی ان شا...خیره

2801