دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
یه مامای خونگی هم بروربادکش انجام بده ااست منم باردار نمیشدم رفتم دستشو گزاشت گفت ضامنت پیچ خورده وقتی بادکش کرد اومدم و باردار شدم این چیزارو دکترا نمیفهمن
خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد
کاش پری لعنتی من همیشه مرتب بیاد کابوس من بارداریه😦
ان شا..استارترماه بعدباردارمیشی،غصه نخور
اذان صبح های حیات بخش .... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .
اذان صبح های حیات بخش .... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .
سلام من شش ماه اقدامم دوماه پیش ی هفته تاخیر داشتم ماه پیشم دو هفته تاخیر افتاد .. امروز موعد پریودیمه ولی یکم کمرم درد میکنه نمیدونم چرا بیحالم حس میکنم داغم از چیه من پریودیام فقط دل و کمرم شدید درد میکرد کسی هس تجربه داشته باشه حس میکنم تب دارم حرارت بدنم بالاس روزای قبل خوب بودم امروز اینجوری شدم