موضوع بحث

هنر آشپزی...

| 1392/07/12 | 22:02 226 بازدید
نرگس جان من مطلب را عینا از همون تاپیک مامانا هنرمند برایت میگذارم

کیک شیر:
آرد 2 پیمانه.شیر یک سوم پیمانه.تخم مرغ 4 عدد.روغن مایع 1 پیمانه.شکر 1 پیمانه.bp (بیکینگ پودر) 1 ق مربا خوری سر خالی. وانیل کمی
تخم مرغها را همراه شکرو وانیل با هم زن خوب می زنیم.بعد به ترتیب مواد را اضافه کرده با قاشق به هم می زنیم.اول روغن بعد شیر بعد مخلوط آرد و bp که با هم 2-3 بار الک کردیم.وقتی مواد مخلوط شد در قالبی که چرب کرده و آرد پاشی کردیم ریخته در طبقه وسط فری که از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد به مدت 35-45 دقیقه می پزیم .من توی این مواد مقداری کشمش که در آرد غلطاندم می ریزم و کیک کشمشی درست می کنم
1388/09/28
|
12:12
دوستان گلم ...سلام این کرم ژله انار تقدیم به شب یلدای شما
http://liliangol.blogfa.com/post-92.aspx

1388/09/28
|
23:53
اشکانی عزیز ...می شه بپرسم چطوری عکس می گذارید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1388/10/05
|
13:59
دوستان من یه مشکلی که دارم اینه که ژله هام خوب از ظرف جدا نمیشه تا حالا هم از سشوار استفاده کردم و هم توی آب گرم گذاشتم اما وقتی که جدا میشه شکل خودش رو تا حدودی از دست میده و گاهی اوقات هم دیر می بنده مثلا 10 ساعت طول میکشه مشکل کارم کجاست؟؟؟
1388/10/05
|
14:05
سلام ..پارمیس خانوم ...برای برگرداندن دسر ابتدا با چاقو اطراف دسر را آزاد می کنیم وسپس آنرا در آب نسبتا گرم فرو می بریم به مدت ده الی پانزده ثانیه وبعد بر می گردانیم ...اگه برنگشت حدود پنج ..ضشش ثانیه دیگز در اب گرم فرو مبریم .

علت نبستن ژله اینه که آبش زیاد هست ..لطفا هر بسته ژله را با سه چهارم لیوان آب جوش وسه چهارم لیوان آب سرد مخلوط کنید .مطمئن باشید که به راحتی می بنده .

یک نکته دیگه هم بگم ..وقتی پودر ژله را با آب جوش مخلوط می کنیم ..بهتره آن را روی بخار کتری بگذارید تا شفاف بشه .
1388/10/05
|
20:02
دوستان سلام ببخشید کتاب میوه ارایی و سفره آرایی ساناز و سانیا را از کجا بخرم ساکن تهرانم ولی مدتی نیست اگر شما دییدید لطفا راهنمایی کنید ممنون
1388/10/05
|
21:22
ممنون رویا جون البته منم دورش رو با چاقو می برم و توی آب گرم گذاشتم اما بازم وقتی جدا شد یه تکه اش توی ظرف موند بازم امتحان می کنم فقط یه سوال اگه ظرف رو چرب کنم ژله خراب میشه؟؟؟
1388/10/06
|
00:15
سلام
امیدوارم خوشتون بیادhttp://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=22171&postID=1470903#1470903
1388/10/07
|
11:31
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=5844&postID=1484084#1484084
اینم واسه مامانای خوش سلیقه
1388/10/08
|
14:14
سلام اول ناراحتی ام رو از تعطیلی تاپیک مامانای هنرمند و هنر دوست ابراز کنم بعد از نجما جان ممنون و بهار گل و خیلی های دیگه که الان یادم نیست چون خیلی چیزی ازشون یاد گرفتمو همیشه مدیونشون هستم. اما اینجا .......... خیلی خوشحالم که دوباره خانومای هنرمند دور هم جمعند. امیدوارم حسابی رونق بگیره و همه دور هم خوش باشیم. روی منم حساب کنین.
1388/10/08
|
21:28
پارمیس خانوم ..من تا حالا چرب نکردم ولی خیلی خوبه قالب را خیس کنید وحدود ده دقیقه در فریزر بگذارید ...
راستی کسی می دونه چطوری اینجا عکس بگذاریم .
1388/10/08
|
22:41
پارمیس خانوم ..من تا حالا چرب نکردم ولی خیلی خوبه قالب را خیس کنید وحدود ده دقیقه در فریزر بگذارید ...
راستی کسی می دونه چطوری اینجا عکس بگذاریم .
1388/10/08
|
22:41
رویا جون میشه لطف کنی طرز تهیه چلو گوشت رو بنویسی چند روز پیش چلو گوشت نذری خوردم خیلی خوشمزه بود و طعمش با چلو گوشتی که من می پزم خیلی فرق داشت
1388/10/09
|
01:20
رویا جون برو توی سایت http://www.img98.com بعد عکس رو دانلود کن آدرسش رو بذار اینجا
1388/10/09
|
11:17
fpl3bcgbn0wdetpt4ucv.jpg
دوستان خوبم این آش تمر را امتحان کنید ....اونهایی که اش ترش دوست دارند طرفدارش می شوند .
http://liliangol.blogfa.com/post-88.aspx
1388/10/09
|
22:34
الی جون بی نهایت سپاسگذارم .
http://liliangol.blogfa.com/post-88.aspx
1388/10/09
|
22:44
اگه شیرینی خشک بلدین میشه بذارید دستورشو؟؟واقعا ممنون میشم از مطبخ رویا مرسی.
1388/10/12
|
16:32
شکرت خداجون
بیتا خانوم امیدوارم وقت کنید واین شیرینی مربایی را امتحان کنید .http://liliangol.blogfa.com/post-22.aspx

راستی این شیرینی نسکافه ای هم خیلی راحته .http://liliangol.blogfa.com/post-81.aspx
1388/10/15
|
20:32
خیلی ممنونم از مطبخ رویا مرسی
1388/10/16
|
16:30
شکرت خداجون
مطبخ رویا واقعا وبلاگ جالبی بود و من خیلی از دستورهای شیرینی که دنبالش بودم اونجا بالاخره پیداشون کردم. البته من یه نوع شیرینی خشک که با شیر خشک درست بشه رو هم دنبال دستورش میگردم اگه باز هم راهنمییم کنید یه دنیا ممنون میشم.باز هم ممنون به شما مامان خوش سلیقه...
1388/10/17
|
17:37
شکرت خداجون
ارسال پاسخ و نظر شما