2733
2734
منظورت نرگسی پلو شیرازیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:
این غذا بیشتر در فصل زمستان پخته میشه چون که اصولا فصل سیر تازه و نرگسی شیرازی زمستانه و کلا دمپخت زمستون بیشتر میچسبه .نرگسی گیاهی کاملا شبیه هویجه .اگر خواستید در زمان های دیگه اونو درست کنید میتونید از هویج وبجای سیر تازه هم از سیر معمولی استفاده کنید .البته من این دستور را با اجازه همه آشپزهای ماهر شهر عزیزم بویژه مادر بزرگ ها و مامان های گل می ذارم.درضمن میزان مواد را به دلخواه خودتون میذارم .
مواد لازم :برنج -نرگسی یا هویج -عدس -سبزی دمپخت که در زمستان شامل تره -جعفری -شوید -گشنیزوشاهی است ودر تابستان بجای شاهی ریحون وترخون میگذارند -پیاز -روغن وادویه .
ابتدا پیاز داغ میگیرم وسیر را نیز اضافه کرده وتفت میدهیم کمی زرد چوبه و فلفل اضافه میکنیم .نرگسی را رنده درشت کرده تا احتیاج به پخت جداگانه نداشته باشد و با آب خود برنج نرم شود .سبزی خورد شده را هم با نرگسی اضافه میکنیم کمی تفت میدهیم و سپس برنج را اضافه میکنیم .اگر عدس ما زود پخته میشود احتیاج نیست آن را جدا بپزیم میتوان آن را با برنج اضافه کنیم در غیر این صورت باید آن را جدا پخت سپس اضافه کرد .
به مقدار لازم تقریبا به اندازه ای که اندازه یک انگشت روی مواد را بپوشاند آب را اضافه کرده نمک راافزوده ومی گذاریم آب برنج کشیده شده سپس دم کن میگذاریم تا برنج آماده شود .
در آخر میتوان با پیاز داغ و ترشی نوش جان کرد.البته من همین طور که در عکس میبینید کوفته قلقلی هم اضافه کردم که گوشت چرخی و پیاز رنده شده و نمک و زرد چوبه و آرد نخود چی را ورز داده و قلقلی کردم و سرخ کردم .این کار به دلخواه است و دپخت حتما احتیاج به گوشت ندارد اما شما میتوانبد بجای آب از آب گوشت یا آب عصاره گوشت یا مرغ هم استفاده کنید که بسیار هم مزه برنج را خوشمزه میکند .امیدوارم این دستور مورد استفاده قرار بگیرد .
مـرد که تـــــــــــو باشی زن بــودن خوب است ..

از میان تمـام مذکرهای دنیا ...


فقط کـافیــــــست پــای تــــــــــو در میان باشـد ..

نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانـوم بودن چه کیـفی دارد ...
http://chefartist.ir/

بچه ها باورتون میشه!!!

دیروز جاریمو بعد مدت ها دیدم انقدر لاغر شده بود از خواهر شوهرم پرسیدم چطور انقدر لاغر شده، بهم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم گرفته، من که از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم لینکشو میزارم شمام شروع کنید تا الان که راضی بودم.

2728
نرگسی اسفناج
این غذا خیلی ساده است و همه بلدن....

مواد لازم:

اسفناج نیم کیلو

پیاز ۱ عدد

سیر ۱ حبه

تخم مرغ ۲ تا ۳ عدد

نمک و فلفل

طرز تهیه:

اسفناج ها رو کمی خرد کرده در ظرفی ریخته بگذارید با آب خودش بپزه و نرم بشه.( من اصولا اسفناج رو نه زیاد می پزم نه زیاد سرخ می کنم) پیاز و سیر رو خرد کرده در ماهیتابه بریزین و با روغن طلاییش کنین. الان دیگه وقتشه که اسفناج های پخته رو هم بهش اضافه کنین( اگه ظاهر غذا بیشتر از خواصش براتون مهمه می تونین اسفناج پخته رو در غذاساز بریزین که کاملا له بشه..من اینجوری دوست ندارم. اسفناج هرچه کمتر خرد بشه خواصش بیشتر حفظ میشه) و نمک و فلفل بزنین و مخلوطتون رو هم بزنین تا کمی اسفناج سرخ بشه. بعد هم تخم مرغها رو درسته توشون بشکنید

روی اونها هم کمی نمک و فلفل بریزین و بذارین سفیده ببنده. من زرده رو چون عسلی دوس دارم( به به) نمیذارم زیاد سفت بشه.
AxGiG,عکس گیگ پایگاه آپلود عکس ویژه وبلاگنویسان
مـرد که تـــــــــــو باشی زن بــودن خوب است ..

از میان تمـام مذکرهای دنیا ...


فقط کـافیــــــست پــای تــــــــــو در میان باشـد ..

نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانـوم بودن چه کیـفی دارد ...
http://chefartist.ir/
این که شما میگی مرصع پلو هستش
مـرد که تـــــــــــو باشی زن بــودن خوب است ..

از میان تمـام مذکرهای دنیا ...


فقط کـافیــــــست پــای تــــــــــو در میان باشـد ..

نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانـوم بودن چه کیـفی دارد ...
http://chefartist.ir/
2738
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

دلم گرفته

ژئوسمین | 4 ثانیه پیش
2687
2730
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز