موضوع بحث

**آشپزی با سولاردام ال جی**

| 1396/01/22 | 17:51 1466 بازدید
موضوع بحث: **آشپزی با سولاردام ال جی**
آموزش آشپزی با ماکروفر سولاردام ال جی
قدم به قدم

لازم به تذکر است که صفحه اول تایپیک هر روز به روز میشود
در شروع کار مرحله به مرحله آموزش دکمه های دستگاه رو داریم
وسپس دستور آشپزی با ماکروفر نوری ال جی رو براتون میزارم.
فقط عجله نکنید وبه نکاتی که گفته میشه خوب دقت کنید که دقت شما به نکاتی که گفته خواهد شد
باعث طول عمر دستگاه شما وآشپزی آسان تر شما با ماکروفر نوریتون خواهد شد

فهرست مطالب:
__________________________________________________

*صفحه ی اول تایپیک: آموزش کامل دکمه های دستگاه سولاردام ال جی.......فندق
*صفحه ی اول تایپیک: آموزش پیاز داغ........فندق
*صفحه ی اول تایپیک: آموزش ماکارانی با گوشت.....پرنیان
*صفحه ی اول تایپیک: آموزش سالاد الویه.....پرنیان
*صفحه ی اول تایپیک: آموزش کمپوت سیب.....پرنیان
*صفحه ی اول تایپیک: آموزش ته چین مرغ ....پرنیان
*صفحه ی اول تایپیک: آموزش کباب تابه ای.....پرنیان
*صفحه ی اول تایپیک:آموزش پیاز داغ......فندق
*صفحه ی اول تایپیک: آموزش خوراک مرغ هندی....فندق
___________________________________________________________

*صفحه ی دوم تایپیک: آموزش املت ایتالیایی....فندق
*صفحه ی دوم تایپیک: آموزش برنج دمی....فندق
*صفحه ی دوم تایپیک: آموزش کیک یزدی....فندق
*صفحه ی دوم تایپیک:آموزش ذرت...samira
*صفحه ی دوم تایپیک: آموزش شیرینی اسکار.... فندق
*صفحه ی دوم تایپیک: آموزش خشک کردن انواع میوه.... فندق
_________________________________________________

*صفحه ی سوم تایپیک: آموزش چهار نوع خمیر پیتزا.... فندق
*صفحه ی سوم تایپیک: آموزش نکات مواد چهار نوع پیتزا.... فندق
*صفحه ی سوم تایپیک: آموزش پیتزا سبزیجات.... فندق
_________________________________________________

*صفحه ی پنجم تایپیک: آموزش کیک دورنگ .... فندق
*صفحه ی پنجم تایپیک: آموزش پیتزا مخلوط .... فندق
*صفحه ی پنجم تایپیک: آموزش رولت مرغ رنگارنگ... نگار
*صفحه ی پنجم تایپیک:آموزش خورش کاری با مرغ ...نگار
*صفحه ی پنجم تایپیک: آموزش شیرینی نارگیلی... نگار
_________________________________________________________

*صفحه ی6 تایپیک: آموزش اسلایس شکلاتی... نگار
*صفحه ی 6 تایپیک: آموزش رول استیک مرغ... نگار
*صفحه ی 6 تایپیک: آموزش حلوا ... فندق
*صفحه ی 6 تایپیک: آموزش دلمه فرنگی....نگار
*صفحه ی 6 تایپیک: آموزش سیب زمینی ...نگار
*صفحه ی 6 تایپیک: آموزش ناگت مرغ...نگار
_________________________________________________________
*صفحه ی هفتم تایپیک: آموزش پسته بریان ...فندق
*صفحه ی هفتم تایپیک: آموزش موس گیلاس ...نگار
*صفحه ی هفتم تایپیک: آموزش پاستا و کلم بروکلی با سس خامه ای گردو.....نگار
*صفحه ی هفتم تایپیک: آموزش کوکوی شیرین ...فندق
____________________________________________________________

*صفحه ی هشتم تایپیک: آموزش میلتف........فندق
______________________________________________________________

*صفحه ی نهم تایپیک: آموزش کتلت........bamzi
*صفحه ی نهم ایپیک : آموزش مسقطی....bamzi
_______________________________________________________________

*صفحه ی دهم تایپیک : آموزش سیب زمینی سرخ کرده.....bamzi
*صفحه ی دهم تایپیک : آموزش اسکرامبل گوشت ....bamzi
______________________________________________________________

*صفحه ی 11 تایپیک :آموزش ماهی .....بیتا
*صفحه ی 11 تایپیک :آموزش کیک اسفنجی ....bamzi
*صفحه ی 11 تایپیک :آموزش کیک لیمو ....bamzi
_______________________________________________________________

*صفحه ی 12 تایپیک:آموزش پفک هندی....فندق
*صفحه ی 12 تایپیک:آموزش مرغ ساده....فندق
*صفحه ی 12 تایپیک:آموزش پاچین مرغ....ghoo
________________________________________________________________

*صفحه ی13 تایپیک :آموزش کوکوی اسفناج...نگار
*صفحه ی13 تایپیک :آموزش پاند کیک کاکایویی ...نگار
__________________________________________________________________

*صفحه ی 15 تایپیک:آموزش چـُـ ـس فیل....فندق
__________________________________________________________________

* صفحه ی 17 تایپیک:آموزش کیک.....**فریبا**
* صفحه ی 17 تایپیک:آموزش کیک فوری سه دقیقه ای......فندق
_________________________________________________________________

* صفحه ی 18 تایپیک:آموزش پوره سیب زمینی......نسرین
*صفحه ی 18 تایپیک:آموزش چیکن استروگانف .....نسرین
_________________________________________________________________

* صفحه ی 19 تایپیک:آموزش سینه مرغ پر شده......فندق
* صفحه ی 19 تایپیک:آموزش خشک کردن سبزی......فندق
________________________________________________________________
*صفحه ی 20 تایپیک:آموزش حلوا....فندق
*صفحه ی 20 تایپیک: آموزش پسته بریان...فندق
*صفحه ی 20 تایپیک :آموزش فسنجون....فندق
*صفحه ی 20 تایپیک :آموزش میلاس برای دو نوبت....mamamery
_________________________________________________________________
*صفحه ی 21 تایپیک:آموزش کیک هویج......mamamery
*صفحه ی 21 تایپیک:آموزش مجدد کلیدها ،ظروف ،مدل ونکات ماکروفر....سهیلا
*صفحه ی 21 تایپیک:آموزش مرغ....سهیلا
*صفحه ی 21 تایپیک:آموزش پف فیل...سهیلا
*صفحه ی 21 تایپیک:آموزش خشک کردن سبزی...سهیلا
*صفحه ی 21 تایپیک:آموزش تست کردن نان...سهیلا
____________________________________________

*صفحه ی 22 تایپیک:آموزش پیاز داغ.....سهیلا
*صفحه ی 22 تایپیک:آموزش حلوا.........سهیلا
*صفحه ی 22 تایپیک:آموزش اسکرم بل...سهیلا
*صفحه ی 22 تایپیک:آموزش کیک با سه روش پخت...سهیلا
*صفحه ی 22 تایپیک:آموزش کباب یا جوجه کباب...سهیلا
*صفحه ی 22 تایپیک:آموزش مرغ درسته...سهیلا
*صفحه ی 22 تایپیک:آموزش کتلت...سهیلا
*صفحه ی 22 تایپیک:آموزش بال مرغ کبابی...سهیلا
*صفحه ی 22 تایپیک:آموزش کیک کاکایویی...سهیلا
*صفحه ی 22 تایپیک:آموزش برنج...سهیلا
*صفحه ی 22 تایپیک:آموزش سیب زمینی کباب...سهیلا
_________________________________________________________________

*صفحه ی 24 تایپیک:آموزش کیک هویج...AAzAdeh
*صفحه ی 24 تایپیک:اطلاع رسانی سایت ال جی...نادیا
*صفحه ی 24 تایپیک: آموزش لازانیا....مسی
*صفحه ی 24 تایپیک:آموزش کیک سیب ....AAzAdeh
*صفحه ی 24 تایپیک:آموزش کیک ارده....MAMANI
*صفحه ی 24 تایپیک:آموزش نان گردویی با ماکروفر.....AAzAA
*صفحه ی 24 تایپیک:آموزش شیرینی نارگیلی با ماکروفر.....AAzAA
*صفحه ی 24 تایپیک:آموزش کیک شکلاتی با ماکروفر.....AAzAA
_______________________________________________________________

*صفحه ی 25 تایپیک:آموزش شیرینی کشمشی در ماکروفر.....AAzAA
*صفحه ی 25 تایپیک:آموزش شیرینی نسکافه ای در ماکروفر.....AAzAA
*صفحه ی 25 تایپیک:آموزش اشکالات رایج در پخت کیک...فندق
*صفحه ی 25 تایپیک:آموزش پیراشکی....سیمینا
*صفحه ی 25 تایپیک:آموزش سیب زمینی توپر...سیمینا
*صفحه ی 25 تایپیک:آموزش انواع شیرینی با فر ماکروفر ال جی....mamane pouria
*صفحه ی 25 تایپیک:آموزش واحد های اندازه گیری....فندق
______________________________________________

*صفحه ی 26 تایپیک:آموزش نکات اندازه گیری مواد....فندق
*صفحه ی 26 تایپیک:آموزش نکات قاشق های اندازه گیری....فندق
*صفحه ی 26 تایپیک:آموزش پیمانه های اندازه گیری...فندق
*صفحه ی 26 تایپیک:آموزش شیرینی اسکار....فندق
______________________________________________

*صفحه ی 28 تایپیک:فایل اموزشی سولاردام ال جی....khosro2013
*صفحه ی 28 تایپیک:آموزش کیک هویج ودارچین...مامان مونو
______________________________________________

*صفحه ی 29 تایپیک:پاسخ به سوالات ..سهیلا
*صفحه ی 29 تایپیک:آموزش حلیم بادمجان...سهیلا
*صفحه ی 29 تایپیک:آموزش دسر موس قهوه...سهیلا
*صفحه ی 29 تایپیک:آموزش کاستارد...سهیلا
*صفحه ی 29 تایپیک:آموزش خورشت قیمه...سهیلا
*صفحه ی 29 تایپیک:آموزش سرخ کردن سیب زمینی...سهیلا
*صفحه ی 29 تایپیک:آموزش خورشت الو اسفناج...سهیلا
*صفحه ی 29 تایپیک:آموزش خورشت قرمه سبزی...سهیلا
*صفحه ی 29 تایپیک:آموزش چیبس ورقه ای وخلالی...سهیلا
*صفحه ی 29 تایپیک:آموزش گالانتینه مرغ ..سهیلا
*صفحه ی 29 تایپیک:آموزش خورشت کرفس...سهیلا
______________________________________

*صفحه ی 30 تایپیک:آموزش تمیز کردن ماکرو فر...سهیلا
*صفحه ی 30 تایپیک:پاسخ به سوالات...سهیلا
_______________________________________

*صفحه ی 31 تایپیک:آموزش زبرا کیک .......مامان مونو
*صفحه ی 31 تایپیک:آموزش کیک شکلاتی خیس...مامان مونو
_____________________________________________

*صفحه ی 32 تایپیک:آموزش مرغ شکم پر......فرشته(مامان امین)جولیا
*صفحه ی 32 تایپیک:آموزش دلمه سیب زمینی....فرشته (مامان امین)جولیا
*صفحه ی 32 تایپیک:آموزش خوراک سیب زمینی تنوری...فرشته (مامان امین)..
_______________________________________________________

*صفحه ی 33 تایپیک: آموزش مرغ بریون.....شرمین شیر زن کردستان
*صفحه ی 33 تایپیک: آموزش کیک فوری...شرمین شیر زن کردستان
_____________________________________________

*صفحه ی 34 تایپیک:آموزش پودینگ شکلاتی...سهیلا
*صفحه ی 34 تایپیک:آموزش دسر میوه ای...سهیلا
*صفحه ی 34 تایپیک:آموزش لازانیا....سهیلا
*صفحه ی 34 تایپیک:آموزش کیک خرما.... mamamery

________________________________________
*صفحه ی 35 تایپیک:آموزش کالزوله ......سهیلا
*صفحه ی 35 تایپیک:آموزش رولت مرغ......سهیلا
*صفحه ی 35 تایپیک:آموزش لازانیا......سهیلا
*صفحه ی 35 تایپیک:آموزش ماهی شکم پر......سهیلا
*صفحه ی 35 تایپیک:ادرس سایت سولاردام من....انجل
________________________________________

*صفحه ی 36 تایپیک: ادرس اشپزی با ماکروفر....جولیا
________________________________________

*صفحه ی 37 تایپیک:آموزش مرغ ............ mahsaaa_53
*صفحه ی 37 تایپیک:آموزش خشک کردن خمیر نان باگت.....دریا
________________________________________

*صفحه ی 38 تایپیک:آموزش پختن فوری سیب زمینی... kitty
*صفحه ی 38 تایپیک:آموزش کباب تابه ای... یاسپینا(مامان اوریا)
_____________________________________________
* صفحه ی 39 تایپیک :آموزش خشک کردن سبزی... mahsaaa_53
* صفحه ی 39 تایپیک :آموزش کیک وانیلی.... yalda2013
* صفحه ی 39 تایپیک :آموزش کیک سیب ودارچین....yalda2013
________________________________________________

* صفحه ی 40 تایپیک :آموزش مرغ 20 دقیقه ای... yalda2013
* صفحه ی 40 تایپیک :آموزش کیک....سهیلا
__________________________________________
*صفحه ی 41 تایپیک:آموزش سیب زمینی ابپز.....ادرینا
*صفحه ی 41 تایپیک:آموزش کیک تنبلونه ... yalda2013



ادامه دارد
1389/10/04
|
21:00
*دامن کشان با ناز زین جا می رود...*
فرنوری سولاردام
دکمه های این دستگاه بصورت دستی واتوماتیک ودیجیتال واتومایک میباشد.
در ابتدا از دکمه های دستی یا منوال (با سلیقه فرد) شروع میکنیم:
وسپس می پردازیم به دکمه های دیجیتال ویا اتوماتیک دستگاه فرنوری ال جی:
********************************************************
دکمه ماکرو یا میکرو micro : که با w نمایش داده میشود فقط پخته میکند وبرشته نمیکند .این دکمه برای پخت ساده به جای شعله های روی گاز ، برای پخت وگرم کردن غذا استفاده می شود
پاورpowerقدرت=شعله گاز .
به معنی تنظیم حرارت وقدرت پخت میشود که سه نوع شعله در گاز وجود دارد زیاد.متوسط وکم

*شعله زیاد حداکثر 900 وات :که همان شعله زیاد گازه برای پخت های سریع استفاده میشود فرقی که این قدرت با شعله دارد در زمان است که 1/3 میشود. مثلا پختی که روی گاز 45 دقیقه می باشد در داخل ماکروفر 15 دقیقه میشود.(برای جوش آوردن. فلفل دلمه ای. مایع ماکارانی. سیب زمینی زیاد.پیاز داغ. املت) هر کاری که بتوان با شعله زیاد روی گاز انجام داد با هر شرایطی می توان آنرا در ماکروفر انجام داد(گوشت چرخ کرده.سرخ کردن سیب زمینی. سرخ کردن سبزی مرغ .گرم کردن غذا)

+ نکته: برای جوش آوردن یک لیوان آب وچای وشیر یک دقیقه و نیم زمان کافیست.

*شعله متوسط: حداکثر 600 وات: در ماکروفر برای پخت های طولانی استفاده میشود متوسط زیاد ومتوسط کم در گاز همان 600 وات در ماکروفر می باشد.مثل دم کردن برنج. انواع خورشت ها. دم ماکارانی.

*شعله خیلی کم حداکثر 360 وات: برای پخت های خیلی طولانی استفاده میشود مثل (حلیم .شله. آبگوشت.کله پاچه)

*قدرت 180 وات و 90 وات: کار در پایین فر در گاز را انجام میدهد وجهت گرم نگه داشتن غذا اسفاده میشود که 90 وات بهتر است تا 180 وات (چون خیلی داغ نگه میدارد)
90 وات معمولی داغ نگه میدارد به این علت از 180 وات بهتر است چون اگر یادمان برود وحواسمان پرت شود روی پخت غذا تاثیر میگذارد.

******

+++ نکات:
1.زمان: 1/3 گاز ( در ماکروفر هر چه زمان بیشت از 1/3 شود غذا سفتر وخشک تر میشود.
2. آب: 1/3 گاز .همان مقدار آبی را در ظرف بریزید که با همان مقدار آب سر میزمیخواهید بیاورید یک بند انگشت بیشتر برای تبخیر در نظر بگیرید واضافه کنید.در ماکروفر هر چه آب غذا بیشتر از 1/3 شود زمان پخت آن ماده غذایی طولانی تر میشود.
3. ترکیب: مواد از دیر پز به زود پز .ته قالب مثلا اول ران مرغ که دیر پز تره را گذاشته بعد سینه مرغ بعد هویج وروی کار قارچ ویا فلفل دلمه ای را میریزیم در مواردی که نمیخواهیم از قبل نیم پز کنیم موادمان را اینکار انجام میدهیم.
4. درب :ظرف بستگی به نوع غذا دارد غذایی که روی گاز در می گذاریم در ماکروفر هم اینگونه عمل میکنیم
5. پایه :به هیچ وجه در دکمه ماکرو از پایه استفاده نمیشود پایه لازم نیست
6 .ظروف فلزی :ممنوع (به جز ظروف مخصوص خود دستگاه)(سینی خود دستگاه )
از ظروفی مثل پیرکس. آکروپال. سرامیک. آکروزین و(چینی به شرطی که فقط ساده باشه وحاشیه نداشته باشه.چرا که گل ونوار کنار چینی ها جنسا از جیوه ست وجیوه خود یک نوع فلز است که ممنوع است )ظروف پلاستیکی که مقاوم به حرارتند نیز میتوان استفاده کرد .فویل به هیچ عنوان نباید استفاده کرد.

تنظیم ماکرو:

+چشمک یعنی فرمان رو تنظیم کن: همیشه بعد از زمان دکمه استارت باید زده شود
+دکمه اینتر به معنی ثبت است
+برای کنسل کردن یک فرمان اشتباه باید دو بار دکمه استوپ را فشار داد

***فرمان ماکرو***:

کلید ماکرو....قدرت با پیچ چرخان...اینتر...با پیچ چرخان انتخاب زمان...استارت


******************************************************************************
گریل .سرخ کن:grill
از این دکمه می توانید برای برشته کردن سطح غذای پخته شده استفاده کنید در این حالت غذا بدون در پوش وروی پایه قرار میگیرد.
گریل (1): حرارت زیاد وزمان کوتاه (فقط روی غذا برشته میشود وسریعتر عمل میکند) ماهی مرغ کیک پیتزا وهمیرگر
گریل (2): حرارت کم .زمان زیاد وفقط روی غذا را برشته میکند مثل مثالهای بالا با زمان طولانی تر تا حضور مهمان ...زمانی که ما فرصت به اندازه کافی داریم.
گریل (3): حرارت وزمان در حد هم .فقط زیر غذا را برشته میکند برای ته دیگ ..ته چین...زیر کیک ...زیر خمیرها..

******

*نکات گریل نوع یک:

1. زمان (سلیقه ای) 3 تا 4 دقیقه متوسط بر اساس سلیقه کم یا زیاد طلایی شود.
2. پایه گریل بلند لازم است.
3. ظروف فلزی ممنوع
4 .درب ظرف باز است.

* نکات گریل نوع دو:

1. زمان (سلیقه ای) بین 7 تا 9 دقیقه (سلیقه ای) باید طولانی تر باشد تا غذا سفت نشود.وخشک نیز هم نشود.
2. پایه بلند لازم است چون گریل بالا ست و در سقف ماکرو فر قرار دارد.
3. ظروف فلزی ممنوع است
4. درب ظرف باز است.

*نکات گریل نوع سه:

1. زمان سلیقه ای ولی بین 11 تا 13 دقیقه
2. پایه کوتاه لازم است
3. ظروف فلزی ممنوع است.
4.درب ظرف بسته یا باز بی ربط است به زیر غذا

تنظیم گریل:

+روی دستگاه ماکروفر مشخص می باشد
+نکته: روغن زیاد باعث میشود مایع بشتراز اندازه شل شود وبچسبد ومقداری در برشته کردن غذا استفاده شود بهتر وکافیست.
+نکته: ظرف مانع رسیدن حرارت به غذاست واین باعث طولانی شدن زمان گریل 3 میشود.

***فرمان گریل***:

دکمه گریل ...شماره گریل با پیچ چرخان ....اینتر...زمان با پیچ چرخان...استارت

********************************************************************************
فر گاز + فر برقی +فر معمولی =convetion
کلید کان وکشن: فر برقی میشود .اگر از این دکمه استفاده شود.
به شما کمک میکند کلیه غذاهای خمیری را در دمایی مانند فر وبا زمان طولانی در ظروف فلزی طبخ نمایید.برای استفاده از این دکمه می بایست زمان را مطابق فر گاز معمولی یا آون برقی کنید.
وپیتزا وکیک با همان تایم در فر دستگاه ماکرو فر پخت میشود.چون زمان طولانی تر است مصرف برق بیشتر است.
مثلا اگر کیکی در فر گاز 45 دقیقه زمان پخت لازم دارد در این کلید دستگاه نیز 45 دقیقه زمان پخت لازم است
در این مورد امواجی وجود ندارد وفقط هوای داغ است ودرجه به سانتی گراد می باشد. (با علامتc)
+در خشک کردن میوه هم میتوان از از این دکمه استفاده کرد 1 ساعت با پایه بلند انجام می شود

+++ نکات:

1.زمان مث فر معمولی
2. درجه به سانتی گراد مث فر معمولی
3. ظروف فلزی آزاد است
4. پایه کوتاه حتما لازم است اگر فراموش شود زیر غذا خام می ماند.
5. درب ظرف باز است.

***فرمان کان وکشن***:

دکمهconv......دما.....اینتر....زمان...استارت(دما به سانتی گراد است)

*********************************************************************************
فرترکیبی combi: کامبی تشن:
*کامبی 1
*کامبی2
*کامبی 3
micro+gril=هم زمان هم پخته میکند وهم برشته

*کامبی 4
*کامبی 5
micro+conv=فر مایکروفر1/3 زمان ...برای غذاهای خمیری

** کامبی نوع (1)
گریل زیاد وماکروکم....بیشتر برشته میکند وکمتر پخته میکند (فقط روی غذا را برشته میکند) منظور غذاهایی است که احتیاج به برشته شدن بیشتر وپخته شدن کمتر دارد مث: ماهی .سینه مرغ. جیگر.کوکوها.سوسیس
کامبی نوع (2)
گریل کم وماکرو زیاد....بیشتر پخته میکند وکمتر برشته میکند .مث:ران مرغ. گوشت. کباب تابه ای. کباب کوبیده. همبرگر.(فقط روی غذا را برشته میکند.روغن زیاد نمی خواهد در حدی که چرب باشد) برای برشته شدن غذا باید چرب باشد.
کامبی نوع (3)
گریل وماکرو مساوی در حد هم ، پخته شدن وبرشته شدن مساوی هم میباشد وزیر غذا فقط برشته میشود(مث کوکو .ته چین . ته دیگ. سیب زمینی)

+++ نکات:

*کامبی نوع یک ونوع دو مانند هم می باشند:

1. زمان 1/3
2. پایه بلند
3. ظرف فلزی ممنوع
4. درب ظرف باز

* کامبی نوع سه:

1.زمان1/3 گاز
. پایه کوتاه
3. ظرف فلزی ممنوع
4. درب ظرف فرقی نمیکند

+نکته خیلی مهم: در کامبی 1 .2. 3. همیشه برای هر غذایی که میخواهد باشد قدرت 600 وات است.
(باید در زمان دادن توجه داشت که همیشه زمان را کمتر از حد واقعی داد تا چاره داشته باشیم وغذایمان سفت نشود با دادن زمان طولانی.
*کامبی نوع چهار:

ماکرو+ کان وکشن برای غذاهای خمیری سفت استفاده میشه. مث پیراشکی پیتزا.شیرینی. لازانیا. پیروک ها. نان. باقلوا. البته در خمیر پیتزا منظور خمیری است که خودمان درست میکنیم.
*کامبی نوع پنج:

برای غذاهای خمیری شل : کیک. کیک سوسیس. کیک سیب زمینی.پودینگ ها.

+++ نکات کامبی نوع 4 و5 :

1. زمان 1/3 گاز
2. ظروف فلزی ممنوع
3. پایه کوتاه لازم
4. درب ظرف باز
+نکته: در کامبی 4 و5 همیشه برای هر غذایی قدرت 600 وات ودرجه 180 سانتی گراد می باشد

***فرمان کامبی 1و2و3***:

دکمه کامبی....عدد 1-3 با پیچ چرخان...قدرت 600 وات...اینتر...زمان...استارت

***فرمان کامبی نوع 4 و5 ***:

دکمه کامبی...عدد 4 یا 5...اینتر...دما 180 درجه سانتی گراد..اینتر...600 وات قدرت...اینتر...زمان...استارت
********************************************************************************
در اینجا به پایان اموزش دکمه های دستی یا منوال دستگاه نوری ال جی رسیدیم

********************************************************************************
آموزش دکمه های پخت اتوماتیک یا دیجیتال AUTO COOK
در این برنامه کلیه پختهای مورد نیاز شما از قبل برای دستگاه توضیح داده شده است. وباید توجه کرد که فقط همین 12 غذا را میتوان درست کرد نه بیشتر.
وبر اساس شماره غذا فرمان می دهدوبر اساس وزن، زمان می دهد.بصورت اتوماتیک .
اگر 0/20 را فرض کنیم 0کیلوگرم و20 گرم می باشد که میشود 200 گرم

+نکته : در زمان وزن کردن وزن ظرف را نباید در نظر گرفت ...فقط وزن مواد مهم است به تنهایی

1.برنج
2. کباب (4سیخ)
3. مرغ درسته(2سیخ)
4. کباب تابه ای
5. کوکو سبزی
6. شله زرد
7. پیتزای ساده
8. همبرگر
9.سیب زمینی سرخ شده
10. املت گوجه فرنگی
11. کیک
12. پاپ کرون

***فرمان***:
دکمه اتو کوک...شماره غذا (1تا 12) ...اینتر....وزن....استارت

*****************************************************************************
یخ زداییAUTO DEFROST
برای رفع انجماد سریع مواد غذایی پخته وخام به ما کمک میکند.(بدون پایه) شماره 4تایی داره
1. گوشت
2. مرغ
3.ماهی
4. نان وسبزیجات که نان منظور نانهای فانتزی است.

+ نکته:وقتی دستگاه در حالت کار است بعد از چند بوق یعنی دردستگاه را باز کنید وغذا را برگردانید.با زدن یک بار دکمه استوپ .حتی زمانی که خودمان هم میخواهیم قابل اجراست.

+نکته: اگر هرچه وزن بیشتری بدهیم مواد غذایی به جای یخ زدایی پخته میشوند

***فرمان***:

دکمه DEFROST..........شماره غذا از یک تا 4 ........اینتر.............وزن...............استارت

********************************************************************
توضیحات متفرقه:

+فرمان یخ زدایی در دکمه های دستی همان ماکرو 360 وات است وزمان به سلیقه است

+تنظیمات اتوماتیک کلا مثل هم هستند.

+برای گرم نگه داشتن غذا باید در گذاشته شود.

+++دکمه استارتSTART:
+راه میان بر ماکرو 900 وات ...با هر باز زدن دکمه استارت زمان 30 ثانیه ...30 ثانیه زیاد میشود.
+جهت گرم کردن ها می توان استفاده نمود.با پیچ هم میتوان زمان را زیاد وکم کرد QICK START
+دکمه استارت یعنی: استارت سریع
استارت...میکرو...900 وات...30 ثانیه

**فرمان پیش گرمایش:

فررا میخواهیم قبل از انجام پخت گرم کنیم باید حتما خالی باشد.حتی بدون پایه...بجز سینی گردان خود فر وقتی داغ شد 2 بار استوپ را زده تا پس از گرم شدن کنسل شود.

حالا فرمان پخت کیک را به دستگاه میدهیم

***فرمان پیش گرمایش:***
کان وی ...100 سانتی گراد....استارت...بعد میآید...PR-HIT

************************************************************************************
جوجه گردان:

2 تا میله فقط مال مرغ کامل است وبه هیچ وجه چیز دیگری را نمی ذاریم. دور تا دور مرغ را با چرتکه چرب کرده ..از طرف سینه داخل واز طرف گردن وکتف در می آوریم.
قسمت پیچ گوشتی مانند صورتی
قسمت 4 سو مانند در قسمت سفید دستگاه جا انداخته شود.
روی سینه وران مرغ را چاقو چاقو کرده تا بهتر بپزد.

***فرمان مرغ کامل***:

اتو کوک....شماره 3...اینتر...وزن جوجه...استارت

چهار سیخ ، مرغ تکه ای و...
گوشت سوسیس جوجه کباب مرغ ناکامل..گوجه فرنگی ...ماهی فقط داخل چهار سیخ

***فرمان***:

اتو کوک ...شماره 2...اینتر...وزن...استارت

**********************************************************************************
بخار پز: steamchef
این ساختار شما را قادر می سازد که با سیستم بخار آشپزی کنید امابا سولاردام ال جی ساده هم می توان مواد را بخار پز کرد بجز فقط تخم مرغ.
*طرز استفاده:
در قسمت ظرف بخار پز 1/5 تا2 لیوان آب بریزید .درش را می بندیم(درون سینی) وتخم مرغ جایگاه مخصوص دارد وبقیه مواد را روی سوراخ ها میگذاریم.

***فرمان***:

بخار پزsteamchef....شماره غذا...اینتر....وزن(برای تخم مرغ تعداد تخم مرغ)....استارت

1.سبزیجات خرد شده (هویج های کوچک بروکلی گل کلم کدوی سبز اسفناج)st1
2.سبزیجات تکه های بزرگ (کلم سیب زمینی)st2
3.گوجه فرنگیst3
4. پای مرغst4
5. حلزونst5
6. ماهی درستهst6
7 فیله ماهیst7
8. سینه مرغ(پس از به جوش آمدن آب یک تا دو دقیقه باید صبر کرد)st8
9. تخم مرغ( پس از به جوش آمدن آب 1دقیقه باید صبر کرد)st9
10. گوشت آسیاب شده( 1دقیقه صبر کنیم.)st10
11.سوسیس(یک دقیقه صبر کنیمst11
12.گوشت نمک سود شده(یک دقیقه صبر کنیم.)st12

+++ نکته:

کاسه بخارپز را در مرکز سه پایه وبه روی سینی فلزی قرار دهید.
*******************************************************************************
تمیز کردن دستگاه:
+ بعد از یک ماه:
یک کاسه آب داخل دستگاه گذاشته بعلاوه یک قاشق چایخوری وانیل بعلاوه یک قاشق مربا خوری جوش شیرینبعلاوه 4 تا 5 قاشق غذاخوری سرکه سفید

***فرمان***:

استارت....6 دقیقه زمان....بیرون می آوریم.

از برق می کشیم وبا یک دستمال نرم خشک میکنیم اگر پاک نشد دوباره با همین فرمان تکرار میکنیم.
+ روزانه:
روی اسکاج نرم مایع های ظفشویی یا دستشویی ریخته وپاک وخشک میکنیم

*********************************************************************************
در این جا طرز کار با خود دستگاه به اتمام رسید از دوستان عزیزم خواهش میکنم اگه سوالی یا ابهامی در توضیحات این بنده حقیر دیده میشه ازم بپرسید که بعدا در کار کردن به مشکلی برخورد نکنید .
1389/10/04
|
21:04
*دامن کشان با ناز زین جا می رود...*
درجات مختلف مایکروویو-البته این درصدها شامل اکثر مارکها میشه-

طرز کار با مایکروویو Lg این دستگاه دارای پنج نوع درجه حرارتی (قدرت) میباشد که عبارتند از :
100%
پخت سبزیجات، پخت سوپ ،به جوش آمدن آب،پختن ماهی ،گرم کردن غذاهای مختلف

80%
پخت نیمرو ،داغ کردن شیر، آب کردن شکلات، پخت مرغ

60%
یخ زدایی مواد پخته شده‌ی منجمد، پخت کیک، جا افتادن غذا، پخت پودینگ

40%
یخ زدایی مواد خام، گرم کردن نان، خشک کردن مواد غذایی، دم کشیدن غذا

20%
نرم کردن کره، نرم کردن بستنی، گرم نگهداشتن غذا

اگر غذایی را طبق روش سنتی در هنگام پخت می پوشانید در اینجا هم همان کار را بکنید. مثلاً پودینگ‌ها و سبزیجات بخارپز را بپوشانید. ترجیحاً بهتر است غذاهایی دارای ترکیبات و شکل مشابه با یکدیگر پخته شوند.
گاهی ممکن است، یکبار یا دوبار غذا را در طول پخت هم بزنید تا گرما همه جا یکنواخت پخش شود.
در پخت با مایکروویو به نمک کمتری نسبت به پخت عادی نیاز دارید زیرا چاشنی ها در آن با جوشیدن از بین نمی روند. همیشه نمک را خوب با غذا مخلوط کنید و آن را صرفا روی غذا نپاشید این کار رطوبت غذا را گرفته و باعث میشود سفت و غیرلذیذ شوند و برای پخت بهتر سبزیجات بهتر است از اول به آنها نمک اضافه نشود.
هر چه میزان غذای داخل مایکروویو بیشتر باشد زمان پخت بسیار طولانی تر میشود. اگر دستور غذا را دو برابر کنید، نصف زمان پخت لازم را دوباره به آن بیافزایید. اگر دستور را نصف کردید، تقریبا یک سوم زمان پخت را از آن کم کنید. هیچگاه در مایکروویو روغن را به تنهایی داغ نکنید دمای زیاد روغن باعث آتش گرفتن می شود.
از گذاشتن تخم مرغ با پوست در داخل مایکروویو خودداری نمایید. برای پخت مواد غذایی دارای پوشش طبیعی یا مصنوعی و یکنواخت مثل سیب زمینی و سوسیس قبل از طبخ باید برشهایی در ماده غذایی ایجاد نمود. اگر خواستید غذا را هم بزنید در دستگاه را باز کنید در این حالت مایکروویو خاموش میشود ولی زمان باقی می ماند برای ادامه پخت، در را ببندید و دکمه Start را فشار دهید.
1389/10/05
|
10:13
*دامن کشان با ناز زین جا می رود...*
ممنون فندق جان.................کارت عالیه....................من دوساله دارم.................ولی بیشترین استفادش برا گرم کردن ویخ زدایی..........خیلی وارد نیستم...............
1389/10/05
|
11:59
ممنون فندق جون منم خیلی دوست داشتم چیزایه دیگه سولاردم و یاد بگیرم بوسسسسسسسسسسسسس
1389/10/05
|
12:29
سلام خسته نباشی فندق جونم خوبی ؟
من مدت هاست دنبال اینم که بدونم مایکروفر بهتره یا فلیور ویو ( هواپز نوری ) و اینکه فرق سولاردوم با مایکرو فر چیه و ککدوم بهتره ؟
ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارین کمکم کنید مرسی از زحماتتون
1389/10/05
|
16:17
سلام ممنون فندق جون.منم خیلی دنبال یادگیری کار با سولاردم بودم.
لطفا اگه کسی قیمت هر سه نوع سولاردم رو داره اگه زحمتی نیست بنویسه.چون من می خوام از کیش بخرم. می خوام ببینم چه قدر تفاوت قیمت داره؟
1389/10/06
|
14:51
زیتون جان از نمایندگی های ال جی بخری تو هر شهری هم قیمتاش یکیه هم مطمئن تره
1389/10/06
|
23:05
سلام فندق جون من هر روز اینجا سر می زنم و منتظر بقیه آموزشهات هستم گلم.
1389/10/12
|
14:06
من با سولاردم جوجه کباب درست می کنم. خوشمزه میشه
1389/10/12
|
15:28
طرز تهیه ماکارونی با گوشت: ماکارونی 250 گرم. گوشت چرخ کرده 200 گرم. فلفل دلمه ای یک عدد کوچک. پیاز سرخ شده 2 قاشق غذاخوری. رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری. آب 6 لیوان (حدود 5/1 لیتر) روغن 3 قاشق غذاخوری. نمک و فلفل به میزان لازم. گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز سرخ شده و فلفل دلمه ای در ظرف مسطحی با هم مخلوط میکنیم. ظرف را بدون درپوش به مدت 3 دقیقه با قدرت 100درصدزمان میدهیم. سپس رب، نمک و فلفل را به آن اضافه میکنیم. و همه مواد را با هم مخلوط کرده و ظرف را با درپوش به مدت 3 تا 5 دقیقه با قدرت 100درصددر مایکروویو بگذارید تا مواد پخته شود. آب را در ظرف کاملا گودی ریخته و 2 ق غ روغن و نمک به آن اضافه کنید. در ظرف را گذاشته به مدت 8 تا 10 دقیقه قدرت 100درصد زمان میدهیم تا آب جوش بیاید. ماکارونی را از وسط دو نیم کرده داخل آب میریزیم و ظرف را بدون درپوش به مدت 6 تا 8 دقیقه قدرت 100درصدزمان میدهیم تا ماکارونی مغز پخت شود. سپس آن را آبکش کرده مایه ماکارونی را به آن اضافه میکنیم. در صورتی که بخواهیم ماکارونی دم بکشد ظرف ر ا با درپوش به مدت 8 تا 10 دقیقه قدرت 60درصددر مایکرو میگذاریم.
1389/10/13
|
12:25
قدرت های مایکروویو 100 درصد، 60 درصد، 40 درصد، 20 درصد و 10 درصد هست. 100 درصد همون 900 واته ( البته برا بعضی مدلا 700 وات میشه) دیگه به ترتیب بیاین پایین
1389/10/13
|
12:25
طرز تهیه سالاد الویه: سینه مرغ 500 گرم. سیب زمینی متوسط 600 گرم. نخود سبز یک دوم پیمانه. خیار شور 100 گرم. تم مرغ پخته شده 3 عدد. پیاز 1 عدد. سس مایونز 1 پیمانه. نمک و فلفل به میزان لازم مرغ را خرد میکنیم. سیب زمینی را شسته و پوست میکنیم و با چنگال در قسمتهای مختلف سیب زمینی سوراخ ایجاد میکنیم. مرغ را آغشته به نمک کرده و به همراه سیب زمینی درسته و نخود فرنگی و پیاز خرد شده در ظرف گودی قرار میدهیم. ظرف را با درپوش به مدت 10 دقیقه قدرت 100 درصد در مایکروویو میگذاریم. سپس مواد را زیر و رو میکنیم مجددا ظرف را با درپوش به مدت 8 تا 10 دقیقه قدرت 60 درصد در مایکروویو میگذاریم تا مواد پخته شوند. بعد از سرد شدن مواد سیب زمینی را له میکنیم . مرغ را از استخوان جدا کرده و کاملا خرد میکنیم تخم مرغ سفت و خیار شور را از رنده درشت رد میکنیم سس همه مواد را به همراه نمک و فلفل و سس مایونز و ابلیمو مخلوط میکنیم.
1389/10/13
|
12:26
طرز تهیه کمپوت سیب: سیب 500 گرم. شکر نصف لیوان (100 گرم). آب 5/1 تا 2 لیوان سیب ها را پوست میکنیم و به صورت ورقه یا چهار قارچ میبریم. تخمه های آن را میگیریم و داخل یک ظرف گود میریزیم. آب و شکر را به آن اضافه کرده و در ظرف را گذاشته و به مدت 8 تا 10 دقیقه قدرت 100 درصد داخل مایکروویو قرار میدهیم تا میوه پخته شود. (در این فاصله یک بار ان را به هم میزنیم.)
1389/10/13
|
12:27
دستور پخت ته چین مرغ: برنج300 گرم. مرغ 800 گرم. ماست 1 پیمانه. تخم مرغ 2 عدد. زعفران 1ق چ. نمک به میزان لازم. برنج را طبق دستور آبکش کنید. مرغ را خرد میکنیم و با چاقو قسمتهای مختلف آن را سوراخ میکنیم و آغشته به 2 ق غ روغن و نمک میکنیم و به مدت 17 تا 20 دقیقه قدرت 80درصد در مایکرو میگذاریم. در این فاصله یکبار مرغ را پشت و رو میکنیم سپس استخوانهای مرغ را میگیریم. زعفران را در کمی آب جوش حل میکنیم و با تخم مرغ و ماست مخلوط میکنیم و برنج آبکش شده را به این مایه اضافه میکنیم. سپس ظرف مسطحی را انتخاب کرده کف ظرف را چرب میکنیم و نصف از مخلوط برنج را در ظرف میریزیم و با پشت قاشق صاف میکنیم و روی آن را با مرغ خرد شده میپوشانیم و مجددا مابقی مخلوط برنج را روی مرغ میریزیم. ظرف را با درپوش به مدت 15 دقیقه قدرت 60درصد در مایکرو میگذاریم. سپس در ظرف را برداشته و روی برنج را آغشته به روغن و زعفران حل شده در آب جوش میکنیم و ظرف را بدون در روی سه پایه به مدت 15 تا 20 دقیقه با مایکرو 60 درصد و گریل (کلید ترکیبی) قرار میدهیم تا سطح برنج طلایی شود.
1389/10/13
|
12:28
دستور پخت کباب تابه ای: گوشت چرخ کرده 300 گرم. پیاز متوسط 2 عدد. گوجه فرنگی 3 عدد. نمک به میزان لازم. روغن 4 ق غ. گوشت را با پیاز رنده شده و نمک مخلوط میکنیم و گوشت را ورز میدهیم.ظرف مسطحی را انتخاب کرده و کف آن را چرب میکنیم. سپس گوشت را به قطر نازک در آن پهن میکنیم و گوجه فرنگی را نیز حلقه کرده و در اطراف آن میچینیم. 5 دقیقه قدرت 100 درصد بدون درپوش در مایکرو میگذاریم. سپس کباب را پشت و رو کرده و ظرف را روی سه پایه (بلند) فلزی قرار میدهیم و 8 الی 10 دقیقه ترکیب گریل با مایکرو 40 درصد زمان میدهیم.
1389/10/13
|
12:28
*پیاز داغ*:

پیاز را کاملا خرد کرده وبعد از خرد کردن توی ظرف ریخته وروغن را در حد چرب شدن می ریزیم بعلاوه کمی نمک.

+++ نکته:
اگر نمک بیشتر باشد موندگاری پیاز داغ در یخچال بیشتر میشود..فوقش نمک غذا را کمتر می زنیم.

*** فرمان***:

میکرو...900 وات...اینتر...8تا10 دقیقه زمان...استارت
1389/10/15
|
10:52
*دامن کشان با ناز زین جا می رود...*
*خوراک مرغ هندی*:

سینه مرغ را مکعبی درون ظرف ریخته ویک قاشق رب .یک مقدار زعفران با آب حل شده .پودر کاری مقداری. فلفل ونمک وپودر سیر وروغن در حد 2 تا 3 قاشق بعلاوه آبلیمو وآب که با رب هم میزنیم وقاطی می کنیم بعلاوه پیاز داغ .
درب ظرف را بسته ودر دستگاه می گذاریم

***فرمان***:

میکرو..900 وات...اینتر...10 قیقه زمان...استارت

سپس فلفل دلمه ای وقارچ را اضافه کرده وفرمان زیر را اجرا میکنیم

*میکرو...900 وات...اینتر...زمان 5 دقیقه...استارت

می توانیم همه مواد را با هم مخلوط کنیم وزمان را در همان اول 15 دقیقه بدهیم ویک فرمان را اجرا کنیم.

+ نکته: میدانیم که پخت سینه مرغ روی گاز 45 دقیقه است پس در ماکرو فر میشود1/3 که همان 15 دقیقه است
1389/10/15
|
11:03
*دامن کشان با ناز زین جا می رود...*
ممنون فندق جان واقعا زحمت می کشی
1389/10/15
|
11:13
ارسال پاسخ و نظر شما