2737
2734
دوستان مامان و مادر بزرگهای قدیم 10 تا زایمان طبیعی داشتن و همه سالم ولی حالایی ها علی رغم پیشرفت پزشکی یکی یا حدکثر 2 تا بچه میارن و به صد تا مشکل دچار میشن... این پست روگذاشتم تا اگه کسی تجربه ای از مامان و مادربزرگ و بزرگای فامیل داره و یا خودش انجام داده و نتیجه اش رو دیده بیاد بگه که مثلا باید و نبایدهای 10 روز اول یا 40 روز اول بعد از زایمان چی بوده ؟ چیا میخوردن ، چیا نمی خوردن؟ داروهای سنتی که استفاده میکردن چیا بوده؟ من خودم به شخصه در به در دنبال داروی سر و کمرم که میگن روز دهم باید گذاشت کسی میدونه اینا چیه؟
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1075588 باکدوم آهنگها بیشتر خاطره دارید؟
آب یخ و کلا چیزای سرد میگن نخوری.من یادمه مامانم هر موقع زایمان میکرد تا 10 روز یک لیوان شیر+تخم مرغ خام+عسل رو مخلوط میکرد و میخورد واسه قوت گرفتن.منم یه ذره میخوردم مزه بستنی میداد ولی خودم بعد زایمان نخوردم.
پهلوهاتو تا چند وقت گرم نگه داری.
داروی خاصی نمیدونم تا حالا نشنیده بودم.کاچی هم خیلی خوبه به شرطی که توش مغز مثل فندق و گردو و پسته داشته باشه و با روغن حیوانی باشه.
من خودم اینها رو شنیدم:
1- زائو نباید خیلی حرف بزنه
2- دور وبرش باید آروم و ساکت باشه و کسی با صدای بلند صحبت نکنه
3- تا 10 روز اصلا از جاش تکون نخوره
4- تا 10 روز حموم نره ولی لباسهاش رو تند تند عوض کنه و بعد حمام روز دهم که شرایط خاص داره
5- چای چهار زیره دم کنه و بخوره
6 - بیشتر از گوشت مرغ مصرف کنه
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1075588 باکدوم آهنگها بیشتر خاطره دارید؟

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

البته باید مرغش محلی باشه
7- با روغم کحلی(روغن گوسفندی ) و تخم مرغ محلی نیمرو درست کنه و روی اون روهم پودر نبات بریزه بخوره
8- بعد از حمام به تمام بدنش زنجفیل بماله و زیر پتو بره و گرم بشه تا چند ساعت بعد از روی پوستش بشوره
9- روز دهم کمرش رو محکم ببنده و دونفر از دو طرف دوسر شال کمر رو به شدت بکشن تا رحم جمع شه
10 - شب قبل از روز دهم داروی سر و کمر بزاره و بعد در روز دهم بره حموم بشوره

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1075588 باکدوم آهنگها بیشتر خاطره دارید؟
2731
من تمام اطلاعاتم همین هاست ولی حالا چند تا سوال دارم اگه میدونید تو رو خدا جواب بدید :

1- طرز تهیه کاچی چطوریه؟
2- زیرتوی خوشمزه رو چطوری درست می کنند؟ (دستور تهیه خوب میخام)
3 - داروی سر و کمر که میگن روز دهم ببندین چیه؟

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1075588 باکدوم آهنگها بیشتر خاطره دارید؟
یه چیز دیگه راجع بع نوزاد :

به ناف نوزاد اصلا الکل نزنه چون خشک میکنه با همون روغن زرد حیوانی ناف رو چرب کنه تا بیفته

این رو چند تا از فامیلهامون انجام دادن و نتیجه گرفتن حتی یکیشون خودش متخصص اطفال بود ولی از این روش استفاده کرد

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1075588 باکدوم آهنگها بیشتر خاطره دارید؟
مادر شوهر من کاچی رو اینطوری درست میکنه
اول ارد رو سرخ میکنه با حرارت کم که ارد کاملا پخته بشه و مزه خامی از بین بره
بعد بهش روغن حیوانی اضافه میکنه و کمی هم با اون تفت میده
به مخلوط ارد و روغن اب سرد اضافه میکنه و اونقدر میزنه تا گلوله گوله نشه
بعدش میاره روی گاز و شکر اضافه میکنه
میزاره بجوشه و خودشو بگیره
Lilypie First Birthday tickers
2738
این یه طرز تهیه است که من از اینترنت گرفتم فکر کنم کاملتر باشه:
طرز تهیه:
شکر را با 4 لیوان آب می گذاریم بجوشد. سپس آن را صاف کرده، زعفران حل شده و گلاب را به آن اضافه می کنیم و آن را کنار می گذاریم. کره را در یک قابلمه ریخته، پس از آب شدن کره آرد را کم کم اضافه می کنیم. بعد با قاشق چوبی آن را مرتب به هم می زنیم. شعله را ملایم کرده و به هم زدن آن ادامه می دهیم تا رنگ آرد طلایی شود ( برای تهیه کاچی نیاز به سرخ کردن آرد نمی باشد). در این مرحله نصف قاشق چایخوری نمک اضافه کرده و قابلمه را از روی حرارت برمی داریم و شربت را کم کم به آن اضافه می کنیم و مرتب به هم می زنیم تا مایع صاف و یک دست شود. خلال بادام را هم اضافه می کنیم و ظرف را مجدداً روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کاچی جا بیفتد . در صورتی که کاچی کمی سفت شد، می توانیم یک لیوان آب به آن اضافه کنیم و می گذاریم کاچی به روغن بیفتد.

در بعضی از نقاط ایران به کاچی چند عدد تخم مرغ اضافه می کنند و در آن را می گذارند تا تخم مرغ ها خودش را بگیرد. معمولاً این نوع کاچی را برای خانم های تازه زایمان کرده، می پزند.

برای تزئین روی کاچی می توانیم از پودر دارچین و پودر پسته استفاده کنیم.


نکات تغذیه ای :
کاچی یک دسر ایرانی می باشد، ولی می توان آن را در شام به عنوان غذا به همراه نان میل کرد. کاچی به علت دارا بودن آرد و کره دارای انرژی زیادی می باشد و با افزودن تخم مرغ این انرژی بیشتر می شود. به عنوان مثال، انرژی حاصل از کره و آرد، به تنهایی، با مقادیر داده شده در تهیه این کاچی ، 3115 کالری می باشد که انرژی قابل توجهی است. به همین دلیل برای افراد لاغر و کسانی که دچار ضعف می شوند، دسر مناسبی می باشد

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1075588 باکدوم آهنگها بیشتر خاطره دارید؟
من دنبال یه روش تهیه سنتی اصیل هستم اون دستورایی که لم خاص داره و مخصوص مامان بزرگهاست

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1075588 باکدوم آهنگها بیشتر خاطره دارید؟
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687