2777
2789
عنوان

قرمزی بعد از ریموو تاتو ابرو

| مشاهده متن کامل بحث + 103424 بازدید | 169 پست
بخشید پوستتون کاملا سالمه؟

جلسه آخر رو که انجام دادم بعد ریختن زخمش جای زخم قرمز پررنگ مونده بود چون تتو بالای ابروی خودم بود خیلی افتضاح شده بود ولی بعد تقریبا ۳ ماه کامل پاک شد از کرم ضد قرمزی درمالیفت و ترمیم کننده رژووی استفاده کردم واسه قرمزی پوستم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
ن جدا جدا

من اااابروم رو ریمو کردم جلسه اول،خانمه یه اسیدی زده ک شرشر از آبروم رنگ قهوه ای میریخت،اما قبلا ریمو دیده بودم فوقش اندازه دوتا نخود رنگ دربیارن،میگم نکنه این روش بد بوده،پوستم براق و قرمز شده نگرانم 

من اااابروم رو ریمو کردم جلسه اول،خانمه یه اسیدی زده ک شرشر از آبروم رنگ قهوه ای میریخت،اما قبلا ریم ...

ن منم همینطور انجام داد خیلی رنگ درومد 

لطفاهرکی تونست واسه شادی روح بابام یه صلوات یا فاتحه بفرسته😭🖤
2809