2777
2789
عنوان

بی بازدیدترین تاپیک‌های سایت😄😄😄😄

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 26 پست

تاپیک اخریه من😄 امشب خلوت و بی اعصابه سایت

👈به بچه ها یاد بدید که به غریبه ها👥👤 بگویند خانم  یا آقا عمو یا خاله گفتن موجب حس اعتماد در کودکان می شود و می تواند به راحتی کودک را فریب دهد

اقا اقلا اومدین به شما بگم باز رایتل به بیمه شده های تامین اجتماعی سیم کارت رایگان هدیه میده یک سال مکالمه رایگان و اینترنت ۲۴ گیگ رایگان

خوشبختی یعنی داشتن بهترین همسر دنیا و زیباترین ثمره عشقمون.همسر عزیزم و پسر عزیزتر از جانم دوستتون دارم😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😄😄😁😁

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
2803
اقا اقلا اومدین به شما بگم باز رایتل به بیمه شده های تامین اجتماعی سیم کارت رایگان هدیه میده یک سال ...

نه رایتل دارم نه بیمه تامین اجتماعیم

تامین اشتباهی😆

یکی به «چایی» بگه بابا دلبریتو یکم کمترش کن، آخه نوشیدنی انقد خوب! انقد خستگی در کن! انقد همه کاره؟ تو ختم، عروسی، سفر، تفریح همه جا پایست، آخه انقد بامرام داریم اصن؟؟
استارتر بیا بریم گریه کنیم تاپیک منم ته تهش ۳صفحه اس

دنیا جون جاتون‌خالی من همین الان پیتزا خوددم حیفه از روش گریه کنم باید حداقل تا یک هفته از خوشحالی بمیرم اخه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خوشبختی یعنی داشتن بهترین همسر دنیا و زیباترین ثمره عشقمون.همسر عزیزم و پسر عزیزتر از جانم دوستتون دارم😍😍

نه رایتل دارم نه بیمه تامین اجتماعیم تامین اشتباهی😆

وای منم😁😁😁😁😂😂😂😂😂😂😂

👈به بچه ها یاد بدید که به غریبه ها👥👤 بگویند خانم  یا آقا عمو یا خاله گفتن موجب حس اعتماد در کودکان می شود و می تواند به راحتی کودک را فریب دهد
2804

بچه هااااا منو این‌همه خوشبختی محااااله یک نفر رفته تاپیکممم😎😎😎😎😎😎😎😎😍😍😍😍

دنیا جون جاتون‌خالی من همین الان پیتزا خوددم حیفه از روش گریه کنم باید حداقل تا یک هفته از خوشحالی ب ...

منم الان نون خامه ایی خوردم بیخیال بخندین😂😂😂

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  
منم الان نون خامه ایی خوردم بیخیال بخندین😂😂😂

نووووش جونتون😋😋

2805