2777
2789
عنوان

چجوری دخترمووابسته خودم کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 30 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دختر منم ۱۰ماه و نیمشه.یه وقت میبینی میره بغل جاریم بغل من نمیاد😂😂😂😂کلا بچه ها تو این سن دوس دار ...

خیالم راحت شد یخورده ممنون

مراازچشم هاانداخت خوبی های بی حدم که دل رامیزند چیزی که بی اندازه شیرین است.........
سعی کن بی خیال بشی چون تازه اول کارت هست تازه بزرگتر بشه دوست داره جات رو برا باباش بگیره تو خونه ،

اره خخخخ یه لحظه تصورکردم منوهیچ وقت نشناسه چه فکراحمقانه ای خخخ

مراازچشم هاانداخت خوبی های بی حدم که دل رامیزند چیزی که بی اندازه شیرین است.........
2803

هوبه که دهترمن پنج ماهس از الآن باباییه کلا میره بغل باباش بااون باشه گریه نمیکنه شوهرم کلا قلقشو داره زودم میخوابونه من اتفاقا خوشخالم که بعدا جایی هم رفتم یا کار داشتم اذیت نشم

قدر لحظه هامون  بیشتر بدونیم شاید همین الان که توش هستیم بهترین لحظه ی عمرمون باشه☺
نه اصلا من مامانمم میگه بزار پیشم بمونه نمیذارم حتی مادرشوهرم که طبقه بالامونه

اخه چندباربه خودش گفته مطمینم یروزعملی میکنه  اونوقت من چی بگم

یسوال دیگه خانوماشمااگه عمه بچه بیادبگه بچه روبدین امشب ببرم خونم پیشم بخوابه میدین ببره

نه من نمیدم به هیچ وجه

قدر لحظه هامون  بیشتر بدونیم شاید همین الان که توش هستیم بهترین لحظه ی عمرمون باشه☺
2804
هوبه که دهترمن پنج ماهس از الآن باباییه کلا میره بغل باباش بااون باشه گریه نمیکنه شوهرم کلا قلقشو دا ...

اره خوبه هینجوری منتهامن ازیادش نرم😅😅😅😅

اره خوبه هینجوری منتهامن ازیادش نرم😅😅😅😅

نه هیچ وقت بچه ها کسیو از مادر بیشتر دوست ندارن ولی اصلا نذار بچه ات پیش کس دیگه بخ وبا یا خیلی صمیمی بشه جز خودتون تحربه اش رو دارم که پیگم دوتربیته میشه و شاید یوقت پرش کنن

نه هیچ وقت بچه ها کسیو از مادر بیشتر دوست ندارن ولی اصلا نذار بچه ات پیش کس دیگه بخ وبا یا خیلی صمیم ...

خودمم دوس ندارم بره اونجا

2805
من چی به اون خانوم بگم

راحت بی رودر بایسی بگو من بدوندخترم خوابم نمیبره بگو دخترم خیلی کوچیکه تنها باشه بیمن میترسه شبا باید بغلش کنم بخوابه

راحت بی رودر بایسی بگو من بدوندخترم خوابم نمیبره بگو دخترم خیلی کوچیکه تنها باشه بیمن میترسه شبا بای ...

اینجوری میکم بهش دستت دردنکنه عزیزم

2801