استرس نداشته باش خیلی راحته .بعدش خودت میای میگی.برای بچه های مریض هم دعاکن
دلم برای زنان سرزمینم میسوزدچراکه حتی زنانه ترین احکامش رامردان مینویسند..زن درکشورمن ازخودش هیچ موجودیتی نداردیابایدخواهرمردی باشدیاهمسرکسی ویامادرکودکی ..........ظهوربایددرجمجمه هاباشدنه جمعه ها.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عزیزم برو بخواب اگه نی نی بیاد دیگه نمیتونی خوب بخوابی منم سزارین شدم خیلی راحت بود واسه من دردای بعدعمل رو با شیاف کنترل میکردم بعد عمل سرت رو تکون نده بالشم زیرسرت قرار نده من بی حسی شدم همون لحظه دخترمو دیدم وای خدایا قشنگترین لحظه دنیاست وقتی صورتشو به صورتم چسپوندن
وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
دلم برای زنان سرزمینم میسوزدچراکه حتی زنانه ترین احکامش رامردان مینویسند..زن درکشورمن ازخودش هیچ موجودیتی نداردیابایدخواهرمردی باشدیاهمسرکسی ویامادرکودکی ..........ظهوربایددرجمجمه هاباشدنه جمعه ها.
عزیزم بسلامتی باشه سزارین چیزی نیست... برا منکه بیمارستان خیلی خوب بود نه دردی ن سختی خونه هم ک باید مراقبت کنی... انشالله فردا نی نی گلت و بغل میگیری:)