برای جیگر گوسفند فقط نمک می زنن
ما خیلی تو منطقه مون گوسفند کشته می شه و جیگر خورده می شه ندیدم کسی یا مغازه داری ابلیمو به جیگر بزنه اولین باره می خونم
ببین جیگر رو خیلی نشور اخه مزه اش می ره یه زیر اب بچرخون روشو خوبه اخه اب می گیره به خودش و بی مزه می شه بعد برش های طولی بزن ولی نه نازک چون می سوزه ,یه کم جون داشته باشه بپزه
بعد به سیخ جیگر بکش با احتیاط و اگر مخلوط هم بخوای یکی در میون جیگر رو با دمبه به سیخ بکش
و حالا کباب کن و اگر اب دار بخوای روش یه پخت بردار و اگر برشته دوست داری بزار تا ابش کمتر بشه نه خشک خشک