2737
2734
عنوان

طرز درست کردن کباب جیگر

86272 بازدید | 18 پست
سلام دوستان من چند وقته که میخوام کباب جگر درست کنم ولی بلد نیستم چند بار خواستم تاپیک درست کنم ولی خجالت کشیدم هههه توی گوگل هم خیلی سرچ کردم ولی چیز بدرد بخوری پیدا نکردم حالا اگر کسی تجربه اش رو داره خواهشا به من هم یاد بده
ستاره جون سخت نیست که. جگر گوسفند رو که گرفتی خوب بشورش و رگه های خونیشو پاک کن. بعد به قطعات کوچیک خردش کن، هر چقدر کوچیکتر باشه بهتر توشون پخته می شه ولی زیادم ریز نباشه که خشک بشه و بسوزه. نمک و آبلیمو به جگرها بزن و خوب با دست همشون بزن تا به خوردشون بره. یه مقدار بذار بمونن. بعد هم که بزنشون به سیخ مخصوص جگر که نازکه و روی منقل کبابشون کن. خوشمزه می شه.
هر روز با دستورات آشپزی و شیرینی پزی سرآشپزباشی همراه باشید. http://sarashpazbashi.com

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2728
برای جیگر گوسفند فقط نمک می زنن

ما خیلی تو منطقه مون گوسفند کشته می شه و جیگر خورده می شه ندیدم کسی یا مغازه داری ابلیمو به جیگر بزنه اولین باره می خونم

ببین جیگر رو خیلی نشور اخه مزه اش می ره یه زیر اب بچرخون روشو خوبه اخه اب می گیره به خودش و بی مزه می شه بعد برش های طولی بزن ولی نه نازک چون می سوزه ,یه کم جون داشته باشه بپزه

بعد به سیخ جیگر بکش با احتیاط و اگر مخلوط هم بخوای یکی در میون جیگر رو با دمبه به سیخ بکش

و حالا کباب کن و اگر اب دار بخوای روش یه پخت بردار و اگر برشته دوست داری بزار تا ابش کمتر بشه نه خشک خشک
سلام
من یه روش جگر کباب کردن بلدم که الانم که دارم مینویسم دهنم اب افتاده .
این روش اولا برا موقعی خوبه که رو منقل کباب کنی ثانیا خودت گوسفند سر بریده باشی .
موقعی که گوسفند سر میبرید یه چربی توی شکم گوسفند هست که بهش میگن پرچم جگر . جگر رو تکه تکه میکنی بعد یه ذره نمک میپاشی و سیخ میگیری و پرچم جگر رو میپیچونی دورش و با حرارت ملایم میذاری میپزه . مزه اش عالللللللللی میشه
2738
خوش به حالتون میتونید جگر بخورید من از بوش حالم بد میشه.اتفاقا امشب برای همسرم خوراک جگر درست کردم اون به به میکرد و من اه اه( البته نعمت خدا رو نمیخوام بهش بی احترامی کنما)
دل تنها عضویست که با نگـــــــــــــــاه لمس میشود....!
من امشب برای همسرم اینجوری جگر رو درست کردم: جگرها رو به تکه ها یی اندازه بند انگشت بریدم.سیب زمینی و قارچ و فلفل دلمه ای رنگی رو سرخ کردم.مقدار زیادی پیاز داغ رو با ادویه کاری و زردچوبه و زعفران تفت دادم و با موادی که سرخ کرده بودم مخلوط کردم و در اخر هم جگرها رو ریختم.
دل تنها عضویست که با نگـــــــــــــــاه لمس میشود....!
به این تاپیک هم سر بزنید و نظر بدین کلی چیزهای خوشمزه داره

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=53539&PageNumber=1
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
سلام به همه دوستان گل که زحمت کشیدند و برام دستور تهیه کباب رو گذاشتند مهرشین جون دستت درد نکنه حتما امتحان میکنم

هانوش جون ممنون که زحمت کشیدی و طرز تهیه اش رو برام گذاشتی باشه بدون لیمو هدرست میکنم ببینم چه جوری در می یاد

مهسا جون اره خودمون گوسفند رو سر بریدیم اما تو قصابی همه پیه هاش رو جدا میکنند و هه اضافه هاش رو می ندازند دور تا حالا پیه هاش رو من ندیدم بیاره خونه البته خودم همیشه اینجوری خواستم ممنون از شما که اومدی و گفتی دفعه بعد انشالا اینجوریش رو هم امتحان میکنم


ماه پیشونی جون من هم جیگر دوست ندارم و بیشتر برای شوهرم درست میکنم از بس شنیدم برای کم خونی خوبه دوست دار یه روش دیگه درست کنم شاید دوست داشته باشم توی قابلمه بلد بودم همیشه درست میکردم البته ممننون که اومدی و نظر دادی

فینگلی جون ببخشید که باعث ناراحتی شما شدم ههههههه

ریحانه جون ممنون از لینکی که گذاشتی البته برای من قبلا دعوت کلوب فرستاده بودی

ببخشید که دیر جواب دادم چون تازه اومدم نی نی سایت
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز