2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به اسم "باربد"

| مشاهده متن کامل بحث + 3795 بازدید | 51 پست

من سال93همین اسمو همینجا برا پسرم نطر سنجی کردم

رای نیاورد بیستریا گفتن زشته

منم نذاشتم الان انقدر پشیمونم که نگو

برا همین دیکه اصلا اینجا نطر سنجی نمیکنم

چون تاپیکها رو دیدم ته تهش رادین.ادرین سامیار پرهام و کیان واینها رو دوست دارن

باربد همون نوازند دربار شاهان ساسانی بوده؟

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه هاا لدفا بیاین بگین اعصاب مصابم پوکید سر اسم😧

این اسم عاااالیه....هم مردونه...هم خوش اوا....هم برابچه هاخیلی خوشگله...هم به بزرگی

بیخوداعصابت خوردنباشه انتخابت خوبه

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
2803
این اسم عاااالیه....هم مردونه...هم خوش اوا....هم برابچه هاخیلی خوشگله...هم به بزرگی بیخوداعصابت خور ...

😍😍😍😍😍😍

زن باید مغرور و خودخواه و بی درک و فهم باشه تا مرد زندگیش عاشقش باشه..😏
2804
2805
من سال93همین اسمو همینجا برا پسرم نطر سنجی کردم رای نیاورد بیستریا گفتن زشته منم نذاشتمالان انقدر ...

درسته ...کلاهیچ جانبایدنظرسنجی کرد

یکی اسم یکی ازهمسایه های خلافشونه خوشش نمیاد

یکی اسم دوستشه که خلاف بوده خوشش نمیاد

یکی حس خوب نداره

بکی توسلیقه ش نیس

و الی اخر.....

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
2801