2777
2789
عنوان

احتمال بارداری بعد ازسقط

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باقرص سقط کردم اولاش لخته اومد بعدش یه کیسه سفید گوشتی اومد به اندازه انگشت شست دست بهدش تو این کیسه آب وجنین بود کیسش تقریبا کوچکتر اندازه تخم مرغ وجنین سفید به اندازه بندانگشتم تا ده روز خونریزی داشتم قطع شد رفتم سونو گفت همه چی تمیزه 

خدایا شکرت 
2803
تجربه تون بگید بهم

من چون خودم با قرص سقط کردم و نذاشتم کورتاژ کنن، بعد سه تا پریود مجدد باردار شدم، طول این مدت چون به شدت عفونت داشتم دارو مصرف میکردم

دل را قرار نیست مگر در کنار تو💖
2804
شما خودش سقط شد؟

آره خونریزی شدید گرفتم رفتم سونو گفت سقط شده بقایای پنج سانتی داری که در حال دفعه بعد چند روز قرص خوردم که دکتر نوشته بود برام یه تیکه گوشتی اندازه بند انگشت افتاد.بعد اون خونریزیم قطع شد.

الان من اگر بی بی چک بزارم مثبت میشه بخاطر سقطم یانه ؟میگن تاچندمدت بعدازسقط بی بی مثبته درسته؟

تو که سونو دادی گفته پاکی  باردار نیستی

سونو اگه باردار باشی میگه.

پریودم نشدی احتمال بارداری نیست اصلا 

منم شنیدم بعد سقط تا یه مدت هورمون بارداری تو بدن هست کم کم از بین میره.تو نت سرچ کنی دقیقا توضیحاتش میاد

آره خونریزی شدید گرفتم رفتم سونو گفت سقط شده بقایای پنج سانتی داری که در حال دفعه بعد چند روز قرص خو ...

چه قرصی دکتر بهتون داد؟ ۵هفته و ۴روزه باردارم و به دلیل لکه بینی بتارو تکرار کردم بتا یه روز قبل موعد ۱۹۰ و دو روز بعد ۴۴۵ شد امروز سونو واژینال رفتم گفت تو رحم چیزی نیست شک کرد به خارج رحمی که چیز کوچیکی تو تخمدان دید فرستاد دوباره بتارو تکرار کنم که بتا شد ۴۳ حالا دکتر گفت امپول متوتروکسات بزنم اما یه دکتر دیگه گفت خودش دفع میشه لازم نیست هنوزم خونریزیم شروع نشده ب نظرتون برای منم خودش دفع میشه؟برای شما چند روز کشید تا کامل دفع بشه؟

2805
چه قرصی دکتر بهتون داد؟  ۵هفته و ۴روزه باردارم و به دلیل لکه بینی بتارو تکرار کردم بتا یه روز ق ...

من خونریزی داشتم.بعد دکتر قرص متیل ارگونوین برام نوشت روزی 3تا بخورم تا 3روز

قرص فولیک اسیدپنج درصد .روزی یه دونه

مترونیدازول روزی 3تا

سفالکسین روزی4تا 

این دوتای اخری برا اینکه عفونت نگیرم

روز پنجم استفاده صبحش که از خواب پا شدم دیدم افتاده

البته در کنارش آویشن با نبات و زعفران و دارچین و هل هم دم میکردم میخوردم.اینا سقط کنندست و گرمی

حتما بخور

تو که سونو دادی گفته پاکی  باردار نیستی سونو اگه باردار باشی میگه. پریودم نشدی احتمال بارداری ...

سونو من یه روز بعداز پاک شدنم از خونریزی دادم 10روز بهدازسونو لک دیدم سه تا لک بود تقریبا وتموم شد الان هم حدود 40روزه ازسقط پس احتمالش صفره 

خدایا شکرت 
2801