2726

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

2728
شنیا معلومه 1 پاا اشپزیاا همیشه تو تاپیک های اشپزی دستور های تو بهترینهههههههههه من چند تاشو امتحان کردمممم یادته باقالی پلو و سوپ جوووووووووو
ای جان ای جان ای جان دارم میام به ایران😉
من همیشه این طوری می پزم طعمش عااااااااااااااااااااالی می شه.
تخم مرغ 3 عدد
شکر 1لیوان
شیر 1لیوان
روغن جامد نصف لیوان
گلاب 1 ششم لیوان
آرد سه صفر 3 لیوان
وانیل نوک قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 1قاشق چای خوری

اول از همه بیکینگ پودرت رو با 3لیوان آردت مخلوط کن و سه بار الک کن.و بگذار کنار
تو یک ظرف در ابتدا 1لیوان شکر رو با نصف لیوان روغن حسابی بهم بزن(همزن داشتی که چه بهتر) تا رنگ روغن روشن بشه.بعد تخم مرغ ها رو دونه دونه اضاف کن و هم بزن!بعد وانیل و بعد هم 1لیوان شیر و آروم بهم بزن تا خوب مخلوط بشن!گلاب رو هم اضافه کن.در این مرحله نوبت به آرد می رسه.یک کم آرد بریز و هم بزن و دوباره یک کم دیگه تا آرد تموم بشه.حالا مواد کیک رو توو قابلمه تفلونی که چرب کردی بریز و دم کنی بگذار و با حرارت کم رو شعله پلوپز,(یک شعله پخش کن هم بذار روش) به مدت 50 دقیقه تا 1ساعت بگذار بپزه.خیلی عطر و طعم خوبی داره

نکته:برای پیمانه کردن شیر و آرد و بقیه مواد از یک لیوان استفاده کن که میزانش درست از آب در بیاد.
آرد رو با بیکینک پورد حتما 3بار الک کن.
می تونی نیمی از مواد کیک رو ساده و نیمی دیگر رو کاکائویی کنی با پودر کاکائو در ظرف جدا و توو قابلمه روو هم یا کنار هم بریزی.
می تونی از کشمش یا مغز گردوی خیس خورده هم استفاده کنی
آرد رو خوب هم بزن که مایع کیکت یک دست باشه و آرد گولوله نشه.
قابلمه ت باید سایز متوسط باشه.تقریبا قطر35سانت

اگر هم خواستی کیکت زیاد تر باشه مقادیر رو در 2 ضرب کن
تا زمین در گردش است و آسمان در چرخش است
نام مولایم حسین بر قلب من آرامش است. خدای مهربون خودت مراقب نی نی من باش.به تو سپردمش بهترین نگهدار...
2706
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730