عزیزم بهتره پودر قند بریزی. یکم وانیل هم تو خامه ات بریزی خوش طعمتر میشه
کیک اسفنجی ساده:
تخم مرغ 6 عدد
آرد سفید 6 قاشق سوپ خوری
شکر 6 قاشق سوپ خوری
وانیل نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه:
اول زرده و سفیده رو از هم جدا میکنیم. زرده رو با شکر و وانیل انقدر هم میزنیم که کاملا سفت و سفید بشه. سفیده رو جداگانه انقدر هم میزنیم که از ظرف نریزه. بعد زرده و سفیده رو مخلوط میکنیم و آرد رو به سرعت میریزیم و هم میزنیم. ته قالب رو چرب میکنیم و مواد کیک رو میریزیم تو قالب و میذاریم تو فر
نکته مهم اینکه همین مقداری که نوشتم باید آرد بریزی وگرنه کیکت اسفنجی نمیشه