2410
2553
من فقط از خامه پگاه نتیجه گرفتم
به ازای هر 100 گرم خامه 25 گرم پودر قند یا شکر می ریزی و هم می زنی
حدود 15 دقیقه ای باید با همزن هم بزنی
اولش زود می بنده ولی گول نخور
ادامه بده
دوباره شل میشه و دوباره می بنده
شایدم با کمتر از این نتیجه داد
اگه خامه با نشاسته درست شده باشه 1 ساعتم که هم بزنی سفت نمیشه
زهرای من
Lilypie First Birthday tickers

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 

من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود و حتی توی تعطیلی های عید هم هستن. 

بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

2720
من هم دوقاشق غذاخوری پودر قند میزنم توی یه بسته پگاه صورتی، همش میزنم میذارم فریزر تا یخ بزنه
مثلا 10 دقیقه کافیه
بعد میاری بیرون با همزن انقدر میزنی که فرم بگیره بازم الان که هوا سرده یه ربع کافیه برا فرم گرفتنش
مطمئن باش که درست میشه؛ نترس
البته یه نکته اگه سر خامه ت که باز میکنی آب داشت حتما بریزش دور.
2714
فری جان من که نذاشتم فریزر
البته تو دستور ها نوشتن بذاری
بذار ضرر نمی کنی
البته من نصف بسته از این خامه صورتی ها رو درست کردم
کلی آب داشت همرو خالی کردم
فکر کنم چون آبش زیاد رفته بود خوب فرم گرفت
زهرای من
Lilypie First Birthday tickers
آها پس باید کاملا آبش رو خالی کنیم .....ندا جون ممنون از دستورت فقط شکر با پودر قند فرقی نمیکنه ؟؟؟ میشه یه دستور کیک اسفنجی هم بهم بدین آخه تو نت هر چی گشتم دستوراش همه مثل همن ولی تخم مرغاش کم و بیش داره .....شما با جه دستوری درست کردین اگه لطف کنید برام بزارید ممنون میشم....
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2712
2687