موضوع بحث

طرز تهیه خامه فرم گرفته

1389/09/18 15:36 57
موضوع بحث: طرز تهیه خامه فرم گرفته
سلام دوستان دستوری میخوام که خودتون آماده کرده باشین و خیلی خوب شده باشه ممنون میشم بهم کمک کنید ......
خداوندا ! نادانی دیروزم شادی امروزم را گرفت .. پس نادانی امروزم را از من بگیر تا شادی فردایم را از دست ندهم ... آمیــــــن
رفتیم قنادی خریدیم خیلی هم خوب بود .ببخشید هنر من همین قدره
www.ninijan.com
من فقط از خامه پگاه نتیجه گرفتم
به ازای هر 100 گرم خامه 25 گرم پودر قند یا شکر می ریزی و هم می زنی
حدود 15 دقیقه ای باید با همزن هم بزنی
اولش زود می بنده ولی گول نخور
ادامه بده
دوباره شل میشه و دوباره می بنده
شایدم با کمتر از این نتیجه داد
اگه خامه با نشاسته درست شده باشه 1 ساعتم که هم بزنی سفت نمیشه
زهرای من
Lilypie First Birthday tickers
هههههه ناسی جون مرسی گلم ....یه وقت خندیدم ناراحت نشیا خانومی .........مریم جون نیازی نیست بزاری تو فریزر تا یخ بزنه ؟؟؟
خداوندا ! نادانی دیروزم شادی امروزم را گرفت .. پس نادانی امروزم را از من بگیر تا شادی فردایم را از دست ندهم ... آمیــــــن
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/07/30.html
یک جمله زیبا از طرف خدا:
قبل از خواب دیگران را ببخش ،و من قبل از اینکه بیدار شوید (شما را بخشیده ام)
من هم دوقاشق غذاخوری پودر قند میزنم توی یه بسته پگاه صورتی، همش میزنم میذارم فریزر تا یخ بزنه
مثلا 10 دقیقه کافیه
بعد میاری بیرون با همزن انقدر میزنی که فرم بگیره بازم الان که هوا سرده یه ربع کافیه برا فرم گرفتنش
مطمئن باش که درست میشه؛ نترس
البته یه نکته اگه سر خامه ت که باز میکنی آب داشت حتما بریزش دور.
برو اینجا خیلی خوب طرز تهیه خامه فرم گرفته با خامه صبحانه رو توضیح داده.
یک جمله زیبا از طرف خدا:
قبل از خواب دیگران را ببخش ،و من قبل از اینکه بیدار شوید (شما را بخشیده ام)
فقط عکسها فیلتر شده باید فیلتر شکن داشته باشی
یک جمله زیبا از طرف خدا:
قبل از خواب دیگران را ببخش ،و من قبل از اینکه بیدار شوید (شما را بخشیده ام)
می بهار جون مرسی ... خدا کنه برام خوب شه ........ از شما هم ممنونم مامان سیمین جان اتفاقا الان تو همین سایت هستم بازم مرسی
خداوندا ! نادانی دیروزم شادی امروزم را گرفت .. پس نادانی امروزم را از من بگیر تا شادی فردایم را از دست ندهم ... آمیــــــن
فری جان من که نذاشتم فریزر
البته تو دستور ها نوشتن بذاری
بذار ضرر نمی کنی
البته من نصف بسته از این خامه صورتی ها رو درست کردم
کلی آب داشت همرو خالی کردم
فکر کنم چون آبش زیاد رفته بود خوب فرم گرفت
زهرای من
Lilypie First Birthday tickers
خامه رو با شکر قاطی کن بذار تو فریزر که یخ بزنه. بعد بیار بیرون 20 دقیقه با همزن هم بزن. مهمترین نکته اینه که خامه حتما باید به شکل یخ زده باشه وگرنه سفت نمیشه
راستی خامه رو حتما باید با همزن برقی هم بزنی. اگه همزن برقی نداری بی خیالش شو!
آها پس باید کاملا آبش رو خالی کنیم .....ندا جون ممنون از دستورت فقط شکر با پودر قند فرقی نمیکنه ؟؟؟ میشه یه دستور کیک اسفنجی هم بهم بدین آخه تو نت هر چی گشتم دستوراش همه مثل همن ولی تخم مرغاش کم و بیش داره .....شما با جه دستوری درست کردین اگه لطف کنید برام بزارید ممنون میشم....
خداوندا ! نادانی دیروزم شادی امروزم را گرفت .. پس نادانی امروزم را از من بگیر تا شادی فردایم را از دست ندهم ... آمیــــــن
یه کرم خوشمزه هم برا کیک اگه بلدید بزارید .....ببخشیدا دیگه خیلی پرو شدم آخه الان اینا یادم اومد .......
خداوندا ! نادانی دیروزم شادی امروزم را گرفت .. پس نادانی امروزم را از من بگیر تا شادی فردایم را از دست ندهم ... آمیــــــن
نه همزن دارم
خداوندا ! نادانی دیروزم شادی امروزم را گرفت .. پس نادانی امروزم را از من بگیر تا شادی فردایم را از دست ندهم ... آمیــــــن
عزیزم بهتره پودر قند بریزی. یکم وانیل هم تو خامه ات بریزی خوش طعمتر میشه


کیک اسفنجی ساده:


تخم مرغ 6 عدد

آرد سفید 6 قاشق سوپ خوری

شکر 6 قاشق سوپ خوری

وانیل نصف قاشق چای خوری


طرز تهیه:

اول زرده و سفیده رو از هم جدا میکنیم. زرده رو با شکر و وانیل انقدر هم میزنیم که کاملا سفت و سفید بشه. سفیده رو جداگانه انقدر هم میزنیم که از ظرف نریزه. بعد زرده و سفیده رو مخلوط میکنیم و آرد رو به سرعت میریزیم و هم میزنیم. ته قالب رو چرب میکنیم و مواد کیک رو میریزیم تو قالب و میذاریم تو فر
نکته مهم اینکه همین مقداری که نوشتم باید آرد بریزی وگرنه کیکت اسفنجی نمیشه
چه تاپیک خوبی. استفاده کردم
پشت هر آدم موفقی اینترنت قطع شده وجود داره...
با چه درجه ای تو فر بزارم همون 180 ....زمانش چقدر باید باشه؟؟
خداوندا ! نادانی دیروزم شادی امروزم را گرفت .. پس نادانی امروزم را از من بگیر تا شادی فردایم را از دست ندهم ... آمیــــــن
چه اطلاعات خوبی.مرسی دوستان. میشه واسه رویه کیک یاد بدین چجوری یه لایه کاکائو میدن؟ همین کیک اسفنجی رو اگه بخوایم کاکائویی شه چکار باید بکنیم؟
والا کرم خوشمزه زیاد استفاده نکردم! فقط یه بار واسه کیکم کرم پاتیسیر استفاده کردم که هم نوع ساده اش رو میشه درست کرد هم کاکائویی

زرده تخم مرغ 4 عدد

شیر یک پیمانه

شکر یک دوم پیمانه

آرد یک قاشق سوپ خوری سرخالی

وانیل نصف قاشق چای خوری




زرده تخم مرغ و شکر و وانیل رو باهم انقدر هم میزنیم که کاملا سفت و سفید بشه. آرد رو توی یه ظرف لعابی کوچیک میریزیم و شیر رو به تدریج داخل آرد میریزیم و مرتب هم میزنیم که یک دست بشه. بعد ظرف رو میذاریم رو گاز و به هم زدن ادامه میدیم تا مایه جوش بیاد و کمی غلیظ بشه. بعد زرده تخم مرغ آماده شده رو کم کم میریزیم تو مخلوط شیر و آرد و هم میزنیم تا مایه جوش بیاد و کاملا غلیظ بشه. کرم رو از رو آتیش برمیداریم و میذاریم سرد بشه

برای کاکائویی کردن کرم:
یه قاشق سوپ خوری کاکائو تو مخلوط شیر و آرد میریزیم. بقیه کارها مثل دستور قبلیه

این کرم رو وسط کیک میریزن
ارسال پاسخ و نظر شما